Pc alıcam tekrar dell kullanıyorum şu an ama sizin ne önerirsiniz başka marka mı yoksa dell iyimi
Ben memnunum gerçi
Ben memnunum gerçi
bütcen el veriyorsa samsung bende yeni aldım 4 ay oluyo 1.450 verdim standartların üstünde diğer markaların garantı sorunu cok fazla gittimi aylarca gelmiyo
Laptop alacaksan Samsung alabilirsin. Bu tesleri https://www.chip.com.tr/inceleme/notebook_100/ de incelersen daha rahat karar verirsin.
SONNY iyidirrrr
Cevap
31Cevap
marka önemli değildir içeriği önemlidir ama marka almamaya çaliş. toplamaya özn göstrer parçalari özelden yardm edeym
Dell fena değildir ama daha iyisini istiyorum dersen Sony ve Toshiba'yı öneririm. Hatta Vatan Bilgisayar'da bu markaların Japon ürünlerini temin etme şansın var.
#Casper-Exper gibi markalardan öncelikle uzak dur önceliğin toplama bilgisayar olsa güzel olurdu ama normal alıcaksın herhalde Dell iyidir ama ben Asus'u öneririm
exper alabilirsin sorun çıkartmıyor masaüstümü laptopmu
masaüstülerde hp kullandım. sorun çıkartmadı. laptoplarda bilmiyorum.
Laptop mı Desktop mı? Laptop diyosan Asus derim ya da MSI. Desktop ise toplama PC her zaman tercihimdir.
Lenovo candır, bütçeye göre performans açısından mükemmel bir Laptop olan Y510p kullanıyorum. Tavsiye ederim.
dell iyidir bence ayrıca Lenovo da tavsiye ederim hangisinin sistemi daha iyi ise onu al
bende almayı düşünüyorum bakalım cevaplar ne gelecek.
Dell in pek iyi bir marka oldugu solenemez arkadaslarimda var bozuluyormus. Asus iyidir ama en iyisi toplama pc dir derim. Hazır bilgisayar almak sacma geliyor bana
paran varsa sony ole bole ise toshiba, yok ben normal bişey istiyorum diyosan lenovo iş görür.
Dell in garantisi iyidir geri kalan bileşenler zaten 1 dir pclerin tek farkı kasasıdır onun dışınca iç özellikleri hep aynıdır.
lenovo al ben aldım hiç ısınmıyor takılmıyor sesi yok :)
Markaya bakmıycaksın donanım markadan önce gelir
bende samsung var bilemedim smdi
leptop alacaksan : Lenovo, Sony, Toshiba
Sakın casper e bulaşma
Asus
paran varsa toshiba
samsung
asus
asus
Apple machintosh
Kesinlikle Asus al
vaio iyidir