Diğer Sizce ben itici miyim? Size nasıl bir izlenim veriyorum? Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Site icerisinde beni görüyor musunuz? Ben itici biri miyim?Nerem itici benim İtici derseniz ağlarım.#Cassie Sizce ben itici miyim? Size nasıl bir izlenim veriyorum? Cevapla Site Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kültürlücahil Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yoo sadece biraz iticisin o kadar ğığığı yok görmedim kanka ama benim kadar itici olamazsın emin ol senin kalbin temiz🤭😅 1 3 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Yine de biraz iticiyim yani Yorumla kültürlücahil +1 yıl Yoo ironi yaptım iyisin iyi😅🤭☺️ Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl 🌸🌸 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dobralık var sanki. Onuda yaşına vermek lazım. Genelde ciddi bir hava gördüm gördüğüm kadarıyla. Bu sorunla da biraz hafifledi.🙃😂 1 1 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Cok ciddi degilim aslında Yorumla
umrumdışı_ Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İtici olduğunu düşünmüyorum. 2 1 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl 🌸🌸
Драгон_Кинг Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 92% +1 yıl Burada soru görüş, ötesine gerek var mı. 1 3 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Yok tabii Yorumla Драгон_Кинг +1 yıl Tamam itici değilsin. Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl 🌸🌸 Yorumla
Kajean34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Bilmem takip etmiyorum ama iyi birisin dir😊 1 1 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl 🌸🌸 Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 331 cevap paylaştı. Degilsin tatlım 😘😘😘😘❣❣❣❣ 1 6 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Bana tatlı dedi 🌸🌸 tesekkür ederim❤️ Hissiz72 +1 yıl Sen şu iticisin diyenleri ayiklasana 😉😄 Cassie_Robichaud +1 yıl Arada deyip geciyorlar aslında aklımda tutmuyorum. Cevremde yer kaplamıyorlar 😀 Hissiz72 +1 yıl Parazitler onlar parazit takılma zaten 😁😁😁 Hissiz72 +1 yıl Akilli kadınları pek sevmezler normal bu 😂😂 Cassie_Robichaud +1 yıl Evet maalesef 🌸🌸
Efendikaptann Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bence cekicisin katildigim ilk günden dikkatimi cektin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cok iticisin ya vallahi bak biktiriyosun bazen 1 1 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Sana çicek yok o zaman Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 63,8b cevap paylaştı. Seni tanımıyorum / itici misin değil misin bilemem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yoo sadece biraz iticisin o kadar ğığığı yok görmedim kanka ama benim kadar itici olamazsın emin ol senin kalbin temiz🤭😅
Yine de biraz iticiyim yani
Yoo ironi yaptım iyisin iyi😅🤭☺️
🌸🌸
Dobralık var sanki. Onuda yaşına vermek lazım. Genelde ciddi bir hava gördüm gördüğüm kadarıyla. Bu sorunla da biraz hafifledi.🙃😂
Cok ciddi degilim aslında
İtici olduğunu düşünmüyorum.
🌸🌸
Burada soru görüş, ötesine gerek var mı.
Yok tabii
Tamam itici değilsin.
🌸🌸
Bilmem takip etmiyorum ama iyi birisin dir😊
🌸🌸
Degilsin tatlım 😘😘😘😘❣❣❣❣
Bana tatlı dedi 🌸🌸 tesekkür ederim❤️
Sen şu iticisin diyenleri ayiklasana 😉😄
Arada deyip geciyorlar aslında aklımda tutmuyorum. Cevremde yer kaplamıyorlar 😀
Parazitler onlar parazit takılma zaten 😁😁😁
Akilli kadınları pek sevmezler normal bu 😂😂
Evet maalesef 🌸🌸