Sizce emlakci olmak icin istanbuldami yoksa kocaelide mi olurdunuz ya da antalya
Bu arada emlak şirketlerinde gayrimenkul olarak çalışmak mantıklı mi 1sene falan
Bu arada emlak şirketlerinde gayrimenkul olarak çalışmak mantıklı mi 1sene falan
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İyi para var emlakçılıkta bakma burdakilere çoğu işsiz, umutsuz insanlar, girişimci olmayan devlet memuru olup 5 bin maaş almak için kıçını yırtan insanlar ile dolu burası burdaki olumsuz yorumları takma o yüzden
Yok ya ınan takmiyorum aslında babam yurtdisinda yaşıyor oraya çağırdı beni ama daha hazır değilim üniversite 2 ci SINIFIM o yuzden bi türkiyede açmak istiyorum 3 4sene sonra anca giderim yurtdisina ayrıca ıstanbul iyi değilmi emlakcilik sektörü icin
İyi tabiki ama kurnaz olman gerek ve pazarlama yeteneğinin iyi olması lazım
Ben İç mimarım ve işim gereği emlakçılar ile çalışıyorum onlar gelip bizlerle görüşüyor özellikle eski yapıları yeniliyoruz daha sonra onlar satış işlemini yapıyor ve gayet iyi kazanılıyor
Sen bina misin nasıl gayrimenkul olarak çalışacaksın
Bunu anlamayacak kadar aptal olman gerek gayrımenkul danışmanı anliyacagin canm
Senin konuşma özürlü olman neden benim sorunum olacak ki
Ahaha cidden sen buralarda aşırı fazla kaldigin için konuşma problemi olan sensin farkindaysan burada kimseyle anlasamiyorsun tektük 2.3kişi o da belki yani anlayacagin buradan biraz ciktda insan içine karış cidden aşırı sıktın burslari haberin olsun taykacigim
Sadece Kamalak olanlar nefret ediyo oda hiç skimde değil
İşi bilmen lazım kurumsal bir şirketi tercih ede bilirsin
Sexy ve çekici olmazsan iş yapamazsın
Ahahh ne yazıkki öyle zihniyet li ınsanlar var oyle insanlarla çalışmam guzellik konusundada sorunum yok ayrıca ister güzel olur ister olmam onları ilgilendirmez onların niyeti gerçi öyle haklısın ama her sektörde birbirini yiyen insanlar olduğu sürece sektorude batiriyorlar ne yazıkki
İstanbul şeytan kazanı ve gerçekten fark yaratmalisin
bence kötü
Neden kötü olabilir ki ıstanbul daha kalabalık ne kadar kalabalık o kadar iyi ve güzel para demek
remax mı?
Hayir orda calismam bile sartlari iyi bils degil
İyidir
Emlakcilik bitecek
Kesinlikle en bitmeyecek meslek emlakcilik asıl şimdi daha çok ön plana çıkıyor
Hahhahaha kandirmislar seni