Diğer İş bankası kartın son kullanma tarihi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kartımda son kullanma tarihi 2019 yazıyor. Ama işcep uygulamasından hesabıma girebiliyorum. Kartım ne olacak bilgisi olan var mı? İş bankası kartın son kullanma tarihi? Cevapla Tarih Soruları Banka Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Pesimist-Boy- Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Atm ye ilk taktığında alı konulacak 😀 işlem yaparken Red yiyeceksin 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Bankada hiç aramadı yeniletmek için, birde uygulamayada girebiliyorum Yorumla Pesimist-Boy- +1 yıl Uygulama bankada hesabın aktif olduğu sürece girebilirsin ara müşteri hizmetlerini direk 0 a bas kartım doldu yeniletecem de 1 hafta en geç elinde Yorumla Soran +1 yıl İçinde ki para sorun olmaz dimi? çekebilirim kart yenilenince dimi? Yorumla Pesimist-Boy- +1 yıl Para kartında değil hesabında... Sen sadece kartı kullanamazsın QR kod ile de çekebilirsin para. Ama kartı yenilet Yorumla Soran +1 yıl Evet hesabımda ama bankamatikten çekmem lazım, kartın tarihi geçtiği içinde bankamatikten çekemem parayı o yüzden Yorumla Pesimist-Boy- +1 yıl QR kod ile çekebilirsin. Atm ye git ekranda QR kod için basman gereken tuş yazar ona bas uygulamada QR kod işlemlerini aç para çekmeyi seç atm deki kodu okut parayı çekebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Bunun için herhangi bir şey yapmam gerekli mi birde her bankamatik bu işlemi yapar mı ki Yorumla Pesimist-Boy- +1 yıl Her atm yapıyor zaten. Uygulamadan QR işlemleri olarak giriyorsun ordan atm deki kodu okutup çekiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Pesimist-Boy- +1 yıl Rica ederim Yorumla
geceninhuzuru_95 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Bankamatik alıyorSonra banka sana yenisini veriyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yani içinde ki paraya bir şey olmaz dimi geceninhuzuru_95 +1 yıl Hayır olmazKartını imha etmek için el koyuyorlar ya da sen bankaya gidip yenisini talep ediyorsun Soran +1 yıl Tesekkür ederim geceninhuzuru_95 +1 yıl Rica ederim
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Kartın yenilenmiştir muhtemelen iptal etmediysen. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin nasıl anlıcam bunu Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Kart gerekli mi? Yorumla Soran +1 yıl Yani Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Çağrı merkezini arayarak durumu öğreneibllirsin. Yeni kart gönderirler istersen. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
emreJ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yenileteceksin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Peki uygulamaya neden girebiliyorum Yorumla emreJ +1 yıl Hesap numaran degismez Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Atm ye ilk taktığında alı konulacak 😀 işlem yaparken Red yiyeceksin
Bankada hiç aramadı yeniletmek için, birde uygulamayada girebiliyorum
Uygulama bankada hesabın aktif olduğu sürece girebilirsin ara müşteri hizmetlerini direk 0 a bas kartım doldu yeniletecem de 1 hafta en geç elinde
İçinde ki para sorun olmaz dimi? çekebilirim kart yenilenince dimi?
Para kartında değil hesabında... Sen sadece kartı kullanamazsın QR kod ile de çekebilirsin para. Ama kartı yenilet
Evet hesabımda ama bankamatikten çekmem lazım, kartın tarihi geçtiği içinde bankamatikten çekemem parayı o yüzden
QR kod ile çekebilirsin. Atm ye git ekranda QR kod için basman gereken tuş yazar ona bas uygulamada QR kod işlemlerini aç para çekmeyi seç atm deki kodu okut parayı çekebilirsin
Bunun için herhangi bir şey yapmam gerekli mi birde her bankamatik bu işlemi yapar mı ki
Her atm yapıyor zaten. Uygulamadan QR işlemleri olarak giriyorsun ordan atm deki kodu okutup çekiyorsun
Teşekkürler
Rica ederim
Bankamatik alıyor
Sonra banka sana yenisini veriyor
Yani içinde ki paraya bir şey olmaz dimi
Hayır olmaz
Kartını imha etmek için el koyuyorlar
ya da sen bankaya gidip yenisini talep ediyorsun
Tesekkür ederim
Rica ederim
Kartın yenilenmiştir muhtemelen iptal etmediysen.
Emin misin nasıl anlıcam bunu
Kart gerekli mi?
Yani
Çağrı merkezini arayarak durumu öğreneibllirsin. Yeni kart gönderirler istersen.
Teşekkürler
Yenileteceksin
Peki uygulamaya neden girebiliyorum
Hesap numaran degismez
Teşekkürler