- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl
Selam 🥳
Çamaşır yıkamak bizim adeta günlük rutinimiz haline geldi. Çoğu zaman kendimiz bu işi yaparken bazıları da bu görevi başkalarına verebiliyor.
Yıkanmış Çamaşırı Makinede Unutmak?
Eyvah çamaşırları makinede unuttum! Ne yapacağım şimdi?
Gelelim o en önemli konuya çamaşırları makineye biz ya da herhangi biri attı saatini kontrol etmediğimiz takdirde çoğunlukla başka işler ile meşgul oluruz. Bazıları alışverişe çıkar kimisi ders çalışır ya da en sevdiği filmi izler. Bir şey unutulur ama akıllarına gelmez , en önemli şey ise çamaşırlar.
Makinede Kalan Çamaşır Koku Yapar mı?
Unuttuğunuz şey bir anda aklınıza geliverdi ve çamaşırlara bakmaya gittiniz. Çamaşır makinesini açtığınız gibi sizi ağır bir koku karşıladı. ( Islak bırakılan çamaşırlar makinede uzun süre kaldığı takdirde ağır bir koku meydana gelir sadece bununla da kalmaz küf yapması bile ihtimal. Bitti mi tabiki de hayır , ıslak çamaşır ve uzun süre makinede kalmış çamaşırlar bir süre sonra kırışmaya başlar. Diyeceğim o ki uzun bir ütü yapma seansı başlıyor. Beklenen kokmuş çamaşırları asla kurutma makinesine atmanı tavsiye etmem çünkü oluşan kötü koku çamaşırlar kuruduktan sonrada devam edecek. Bu yüzden tekrar yıkamanı öneririm.

Çamaşır Makinede Kaç Gün Kalırsa Koku Yapar?
Çamaşır makinesinin kapağı kapalı olduğu sürece en fazla 8-10 saat diyebilirim. Günü düşünemiyorum bile. Çamaşırların kokmasını istemiyorsan mutlaka makine bittikten sonra çamaşır makinesinin kapağını aç. Meşgulsen bile kapağı açıkken hava alır bu durumda kokuda oluşmaz küfte. En iyisi bittikten sonra almak tabiki de. 😊
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsorduğuna göre senin de içine sinmemiş
uzun süre kalırsa ne yapar onu sen düşün hatta fazla düşünme
1 daha yıkamak istemiyorsan vakit kaybetmeden gidip asmanı tavsiye ederim02 Yorumla- +1 yıl
sordun ve bak yanıtları aldın işte
hadi bir güç topla as gitsin
sonra hiç işe yaramaz sana kolay gelsin
+1 yılKalabilir kokar ama tekrar yumuşatıcı koyup durulatırsan bir sorun olmaz ...
32 Yorumla- +1 yıl
:)) sağol , ben uyuyakaldığımda sabah aynı şeyi yapıyorum ...
Çıkar ve as kardeşim kokma ihtimalleri yüksektir :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hafif bir koku olabilir de ama ne kadar bekletirsen o kadar kırışır.Bir an önce as ablan kesmeden:)
01 YorumlaÇamaşır Yıkama Sırları konusunda 6,2b cevap paylaştı. evet oluyor bir zahmet as,çok kötü kokar hem de kırışık kırışık olur ütülenmez de sonra.
01 Yorumla
+1 yılkapağını açık bırak yat sabah asarsın ben öyle yapıyorum :((
kapağını aç ama hava alsın :((
yoksa kokar tabi mal olma :(12 Yorumla- +1 yıl
hemen de eksile :(
kokmaz kapağını açık bırak .
Ama renkleri karışabilecek varsa bekletme derim02 Yorumlahemen gidiyosun v asıyosun.
23 YorumlaÇamaşır Yıkama Sırları konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hiç bir şey olmaz, ben bir keresinde 1 hafta çıkarmadım makinadan da bir şey olmadı
00 YorumlaOluyormuş kaç defa okula gidemedim o yüzden bir bilsen :D
00 YorumlaÇamaşır Yıkama Sırları konusunda 1,5b cevap paylaştı. inat değil mi benim çamaşırlar kokmuyor
10 Yorumlatabikide hemen as koku yapıo
00 YorumlaÇok pis kokar hem de dısarı assan o kadar kokmaz
01 Yorumla
+1 yılSİtemize göz atabilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet baya kötü bi koku oluşuyor :/
00 Yorumlakokarrrrrr
00 Yorumlaevet kokar
10 YorumlaKokar tabikide
00 Yorumlaolur
00 Yorumlaolur
00 Yorumla