+1 yılKorktum yaa. Böyle şeylerden acayip korkarım hocaya götürün başka çözüm yok. Bizimde yakın bir akrabamız var oda böyleydi. Kuranı yere çarpardı lavaboya girince sanki birisi kendisini itmiş gibi çıkardı babasından nefret ederdi karşı komşuya kafayı takmıştı camları kırardı babaannesini yüksekten atmaya kalkıştı. Mezar taşlarını söktü. bir kere bn kznmle evde tektim yüzünü yıkamak için bahçeye gelmişti Kuznmle izledik tuhaf şeyler yaparak yıkadı çok korktuk.. Sokaklarda ben hristiyanım die bağırır gezerdi kolyesini takardı. Durumu çok kötüydü ama şimdi düzeldi. Hoca sayesinde oldu. İyi bir hoca bulun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
cinler ve bu tür olaylar gerçektir, ancak bu olayın gerçek olduğunu düşünmüyorum. demek istediğim kız bunları dikkat çekmek için yapıyor olabilir. çünkü zaten onların sultanı Hz. Süleymandı ve oda bir peygamber. yani hiç bir cin dini inkar etmez bu mümkün değil artı deccal bir cin değildir şeytanda değildir. o tamamen ayrı bir mevzu.
05 Yorumla
+1 yılBu tur sitelerde bu tur seyleri paylasmayin lutfen. İs ciddi gibi duruyor. Cin olayi gercekten vardir. Ve bunun uztesinden gelebilecek gercek alimlerde yok degil. Medrese egitimini eksiksiz alan bir kac imam arkadasim var yardimci olmak isterim dogrusu. mesaj at konusabiliriz. Yanls anlasilma olmasn lutfen. Saygilar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok sağlam bir hocaya gitmesi lazım herkes bu işin ehli değil. Bizim köyde adamın biri cinlerden dayak yemişti kurbağanın üzerine bastı diye. Bir tane müslüman cin diğer kafir olanlardan koruyormuştu, artık hoca onları yaktı da kurtuldu. İyi araştırın sağlam birine gidin
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Direk kurtulmanın yolu;)
Okunuşu:Kul euzü birabbinnas. Melikinnas. İlahinnas. Min şerril vesvasil hannas. Elleziy yüvesvisü fiy sudurinnas. Minel cinneti vennas.
Manası:De ki:Sığınırım insanların Rabbine, insanların (yegane) malikine, insanların ma'budüne, o sinsi şeytanın şerrinden ki o, insanların göğüslerine daima vesvese verendir. O şeytan gerek cinden, gerek insandan olsun.10 Yorumla
+1 yılsana bise diyimmi o belirtiler bendede var artik muslumanliga inancim azaliyo gibi ama ole abartili bise değil bir yerlere biseyler falan yazmiyorum ama karanlikta durma hissi cok var herkes yatarken ben disari cikiyom bazan sabah uyandigimda kendimi bodrumda buluyom oraya nasil geldigimide bilmiyom yanlisken gozume karaltilar geliyo bebek aglama sesleri duyuyom belki inanmayacaksiniz ama ben karistigimi dusunuyom
00 YorumlaFatiha, İhlas, Felak ve Nas, Bakara, Ayetel kürsi sık sık okunmalı. Korkmamalısınız ve kızı kesinlikle ve kesinlikle yalnız bırakmamalısınız. Ve tekrar uyarıyorum, korkmayın. İşinin ehli bir hocaya gitmeniz gerekiyor. Allah'a sığının, her şey onun elinde, bunu sakın unutmayın. Papaza filan gitmenize gerek de yok, hocaya gitmeniz yeterlidir.
02 YorumlaBir cin bunlari yapamaz. Cnk en gucsuz insandan bile daha gucsuz. En akilsiz insandan bile daha akilsiz. Cinleri kullanan insanlar var. Belki kuzenin astralseyahat denilen seye kapilmstir. Ruhu uyku halindeyken bedenden ayrilmstir ve geri donmemstir. Boyle giderse komaya girmesi yakindir.
02 YorumlaAllaha dua edin cinmiş falan hiç biri allahtan üstün olamaz korkmayın allaha en içten dualarınızı edin tatilide kısa kesin o kızı bir an önce bir hocaya götürün muska yazar belki veya okuması için dua verir birde internetten cinlerden kurtulmak için okunan duaları falan araştır
02 Yorumla- +1 yıl
Muskası var 3 gündür rahatmış. Ama o defteri görünce şok oldum Dabbe var ya onu izleyince inanmıyodum artık hepsine inanıyorum. Gece kalkıp kapkaranlık sokakta yürüyomuş komşu bir adam var o çevirmiş yolda yazlığa getirdi. Gece o adama birilrti neden bize gelmesini engelledin diye kabusunu girmis adam sabaha kadar uyuyamamis korkudan. Durum çok ciddi artik bir yandan heyecan veriyo ama cok korkmaya basladim artik. Gece duvarin karsisina gecip dikeliyo.
+1 yılaçılın ben yardım ederim ergenlik dönemin ruh hali değişiyor belki dikkat çekmek için öyle yapıyordur belki bir arkadaşı böyle şeyler söylemiştir bilinçaltına yerleşmiştir alın karşınıza koşun korkacak hiç bir şey olmadığını zaman zaman beyinimizin bize oyun oynadığını söyleyin her gece onunla uyusun biri
00 Yorumla
+1 yılhttps://www.facebook.com/volkan.ergenekon?fref=ts
bu adamla konuş meta fizik uzmanı bu işlerle uğraşıyo nasıl korunacağını söyler gerekirse seans yapar00 Yorumla
+1 yılallahtanisteyin.blogspot.com.tr/.../...ari-ve.html
Allah'tan isteyin kardeşim. Buradan ilgili olanları okuyun. Esma-ül Hüsna'dan da ilgili olanları okuyun. Gerisine de bir hocaya gidin. Çok iyi bir hocaya gitmeniz gerek ama.00 YorumlaEğer gerçekten varsa bu durum bir şey yapamazsınız hatta kendi başınızı da belaya sokarsınız. Saçma sapan insanlara da gitmeyin. Bu isi para için yapanlar gerçekten yardımcı olamaz size.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğruysa bu olay kuzeninin evine bir hoca getirin okusun üflesin ya da biri kuzenine büyü yaptı eşyalarının arasına veya başka bir yere muskaya benzer dualar falan bırakmıştır hoca bulur onları veya şu an tatildeymişsiniz gene bir hoca getirin ve okusun eğer kendisi kötü olucaksa bişey vardır kesin hoca halleder o durumu ama bir kerede olucak şey değil bu
00 Yorumla
+1 yılAga halüsinasyon görüyor kız bence. Nitekim onu önce doktora götürün. Birde deli muamelesi yapmayın kız daha çok içine çekilir.
Not:Hristiyanlık inancında cin yoktur. Lucifer'in yolundan giden melekler vardır. Düşmüş melekler.00 YorumlaKardeşim ankaradaysan sağlam birini tanıyorm seanslarını izleyip tanık olabilirsin. Antalyadaysan bana özelden ulaş bir hal çaresine bakalım var bir kaç şey ama ulu orta konuşmak doğru değil böyle şeyleri
18 Yorumla- +1 yıl
Sayik Erol Tangut? :D
- +1 yıl
Anladım kardeşim birazdan sana ankaradan birinin numarasını göndericem özelden randevu alın. canli seans videosuda göndereyim istersen. memnun olmayanı görmedim ama 1000 tl ücret istiyor. yanlış anlama benim tanıdığım filan değil. ama araştırmalarım srasında tanışıp bir kaç sorumu yanıtlamıştı. antalyadanda var tanıdığım birisi. Bu durumu daha öncede gördüğümden yardımcı olmak isterim. allah yardımcınız olsun. Evet erol abi iyidir alanında.
- +1 yıl
Merhaba benim kuzenim de berbat halde kendi kendine konuşuyor asla yerinde durmuyor sürekli yürüyor videoları var gösterebilirim bi hocaya baktırdık 2 seans çıkarma işlemi yaptı ama çıkmıyorlar söz yarın cikicaz diyip dalga geçiyorlar Yahudi olanlar bulaşmış 3 yıldır çok ağırlaşmis ailesi çok kötü durumda bana ulaşma şansın var mı
Cin bedenin tamamına girebilir. Bedende ağrı, sancı, titreme, bayılma, cığlık atma, ellerini gözlerine kapatma vb... Cin bedenin herhangi bir uzvuna girer. Özellikle beyni tercih ederler. Tıbbın çare bulamadığı durumlarda cin durumu üzerinde durulur.
01 Yorumla- +1 yıl
Cin uzun zamandır bedendedir fakat daima bedende durmaz, vurur ve gider. Mesela insanın ayaklarına girip yürüyemez hale getirirler. Doktora giderler, senin hiçbir seyin yok deyip gönderirler. Bir komşumuzun oğlunda böyle bir olaya şahit olduk. 6 yaşındaki çocuk aniden felç gibi oldu ve yürüyemedi. Cinden kurtulunca yürümeye başladı. Bazen sapasağlam bir insanın aklı birden gider ve mecnun olur. Ne konuştuğunu, nerede olduğunu bilemez. Bu da cinin bedeni sahiplenmesi ile olur.
doğrudur, https://www.facebook.com/furkanrukye?fref=ts bu abiyle iletişime geçerseniz anasını satar kafirin.
00 YorumlaDediğin şeye inanıyorum çünkü benim yakın bir akrabamada musllat oldu oda kafir cindi iyi bir hoca bulun cinin ismini söylesin yaktırın kafiri gençliğine yazık ben gördüm öyke birini allaj başkasına göstermesin yaktırın onu iyi bor hoca bulun
03 Yorumla- +1 yıl
Benim akrabam mesela iyikeşmesi cinin ismini verse hocaya hoca o cini tespit edip yakacak cinler baskı yapıyomus verme diye hemen üstüne gitmeyin işin ehli alim bir hoca bulun ismini söylemesi lazım tekrar söylüyorum gidin hocaya hocada ondan isim isteyecek ama inşakkah verirde kurtukur allah şifa versin
Gece karanlığa yürüdüğünü söylemeseydin şizofren olabilir dicektim ama iş ciddi. Bir hocaya gitmeniz şart.
Sure okutmayı denediniz mi?02 YorumlaRuhlar bolgesi filmini izleyin benzer olaylar cin hristiyan deildir hristiyanlar tanriya inanir sadece allah olarak solemezler bole bir durum varsa geregi neyse yapilsin ama su ufufrkculere felan gitmeyin
00 Yorumla
+1 yılDikkat çekmeye çalışıyor bariz belli. Insan öyle günlüğü herkesin bulacağı yere koymaz. Psikiyatriye gidin.
11 Yorumla
+1 yılSağlam bir hocaya götürün doktor psikolog falan fayda etmez buna gerçekten iyi bir hocaya ihtiyaç var yoksa başa çıkılmaz sizede sorun olmasın daha sonra
00 YorumlaBunu da açıklayın ateistler hala inanmıyor musunuz?
10 Yorumla
+1 yılHocaya mı? Önce bir psikologa gitmesi lazım. Her şeyi cinlere perilere yormayın. Hayatınızı Türk korku filmlerine çevirmeyin.
00 Yorumla
+1 yılCin nasıl hristiyan oluyor ordayım ama daha iyi bir hocaya gidin bence ama çizimler mizimler saçma yani asıl psikolağa gitmelisiniz beyni yıkanmış ya da şizofren gibi geldi bana
10 Yorumla
+1 yılTövbe tövbee içim ürperdi korkarım ben böyle şeylerden psikolojisi bozuktur o kızın doktora götürün
00 Yorumlahocaya gidin dicemde neyse korktum gidiom
allah kolaylık versin00 YorumlaPsikoloğa gitmesi yeterli olacaktır. Birden fazla zihinsel hastalık mevcut.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kardesim yanima acil getir konyadayim ozel den yaz konyanin en iyi hocasi bizim elamanin amcasi al gel 1 gunde kurtarmazsa adam degilim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhristyan cin allaha dua etmezki. bnce müslümanlıktan çıkan bir cine benziyor.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsana nasıl davranıyor?
Cevap sahibi+1 yılneden vakit kaybediosn. bişeler yap hoca araştr
+1 yılFelak nas oku onada okutmaya calis bakalim. okuyabilecekmi
00 YorumlaYanından kuranı kerimi ayırmayın ve iyi bir hocaya gidin iş ciddi :(
00 Yorumlagerçek mi bilemedim ama felak ve nas sureleri var onları okuyun okutun
00 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. siz fazla paranormal activity hayranısınız sanırım :)
00 YorumlaArkadaşım burada olsaydı sana yardımcı olurdu da. Daha dün buradan konşuyorduk.
01 YorumlaYoutube da erol tangut adlı kişinin videolarını inceleyin musallat sebeplerine bakın evinizde dahi tedavi olabilirsiniz bu yöntemlerle
00 Yorumla
+1 yılPsikoloğa goturdunuz mu hic ?
02 Yorumla- +1 yıl
Bence onun hastneye yatmasi lazim
+1 yılYa bence bir psikiyatra götürün, bakalım ne dicek?
04 Yorumla- +1 yıl
Psikolog değil, psikiyatr, hekime. Belki şizofren, onlar da birileriyle konuşur.
- +1 yıl
Ya belki kız etkilendi bir şeylerden nerden bilecen. Bilinçaltında neler olduğunu bilmiyoruz ki. Hani senin dediğin gibi bir şey de olabilir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılFelak nas duaları okuyun bol bol. Kuzenini hoca götürün
00 Yorumla
+1 yılNumara yapıyor başka bişey değil
05 Yorumla- +1 yıl
Valla he ne ateisti :D soran arkadaşm benim bir yaknm vardı oda dikkat çekmek için böyle numaralar yapıyordu çok iyi biliyorm daha abartılarınıda yapıyo ama işine gelimeyimce melek yani.
- +1 yıl
Dediğini yaptırmak ya da ilgi görmek içn... bizimkide güzel hemde çok) ama inanmıyorsan zorlayamam aklında bulundur yinede bu sözlerimi.
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu cinin bir adı yok mu papazla konuşturun
00 Yorumla
+1 yılaynen hocaya gösterin hatta menzile gidin kardeş
00 Yorumlaver gitsin
diyorum ben^^10 YorumlaCAH nin dualari var faydalı olabilir
00 Yorumla
+1 yılMesaj atar mısın?
00 YorumlaBana özelden ulaş.
00 Yorumla
+1 yılver gitsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEti cin yiyin gider.
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAllaha sıgının
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler