Bir cin kuzenimin bedenini istiyor. Şaka değil ne yapabiliriz?

Arkadaşlar kuzenim kız 16 yaşında. Bu durum daha öncedendi vardı ama son zamanlarda tehlikeli olmaya başladı. Allaha inancı azalıyor. Gece karanlığa çıkıp yürümeye başladı napıyosun diyoruz orda biri var beni çağrıyo diyor. Sabah hiç bişey hatırlamıyo. Bebekler siyah gölgeler görüyor. Anormel hareketler aşırı tepkiler veriyor. Halam en sonunda bir defter buldu kendi günlük gibi şeyler yazmış. Az önce okuduk o uyuyo şuan. Defterde deccalin simgesi boynuzlu bir şeytan simgesi ve daha birçok tılsımlı simgeler vardı. Ve yazılar yazmış cinler seytanlar buyuler hakkinda bir ton yazı yazmış. O beni istiyor ölmemi istiyor felan diyo halama. Önceden böyle değildi şu an tatildeyiz aynı yazlıkta kalıyoruz. Hepimiz korkmaya başladık. Hocaya götürücez ama bizim yapabilcemiz bişeyler var mı bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsun...
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada musallat olan cin hristiyan galiba defterde allahı inkar ediyor kuranî kerimin değıstirilmis oldunu felan yazmis. Allaha sana o kadar dua ettim beni kurtarmadin bu kabustan artik sana inanmiyorum yazmis.
Bir cin kuzenimin bedenini istiyor. Şaka değil ne yapabiliriz?