Diğer Kötü kızlara "oralet" desek nasıl olur? Karrizmatik Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Alınırlar mı, sevinirler mi? Ne dersiniz?Kötü kızlara "oralet" jargonda ilk ve tek!Portakallı Oralet#OraletKızlar Kötü kızlara "oralet" desek nasıl olur? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bunaldumya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Armut ve kızlarla ilgili soruları. Şaşırdık mı hayır. 3 4 Yorumla Karrizmatik +1 yıl Armut'u severek yiyor muyuz.Evet Yorumla bunaldumya +1 yıl Yok ben armut sevmiyorum neyse ki. Yorumla Karrizmatik +1 yıl Muz seversin ama 🍌 Yorumla kucukdev7 +1 yıl @karrizmatik çok yiyorsun galiba Yorumla
ƘƲƦƬƘıԼıƇı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl O zaman kötü erkeklere de kadın öldüren şerefsiz varlıklara da kuş burnu diyelim 🙂 1 0 Yorumla
ÇelikPınar Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 67% +1 yıl Kötü erkeklere ne diyeceğiz peki 1 1 Yorumla Karrizmatik +1 yıl İbış de. Yorumla
justimagineittx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Oralet denir severim tadı guzeldir 1 1 Yorumla Karrizmatik +1 yıl Yav sen işini biliyorsun sarıcın Yorumla
Spectaculair Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Saçma 2 3 Yorumla Karrizmatik +1 yıl Sen onu @cekicigirl35 a sor Yorumla Spectaculair +1 yıl Hahaha kızın dediği daha da saçma Yorumla Karrizmatik +1 yıl Sorma yav 😅 Yorumla
Chloe0 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kötü kızlar derken nasıl yani 1 23 Yorumla Karrizmatik +1 yıl Yoldan çıkmış kız yani Yorumla Chloe0 +1 yıl Onların bir diğer ismi var Yorumla Karrizmatik +1 yıl Neymiş Yorumla Chloe0 +1 yıl @ruspu Yorumla Karrizmatik +1 yıl Aa çok ayıp Yorumla Karrizmatik +1 yıl @chloe0 sana birşey diyeceğim Yorumla Chloe0 +1 yıl De Yorumla Karrizmatik +1 yıl Kimse duymamalı Yorumla Chloe0 +1 yıl Söyle knk Yorumla Karrizmatik +1 yıl Yav ortalık yerde olmaz Yorumla Chloe0 +1 yıl Yani ya Yorumla Karrizmatik +1 yıl Yav kulağına fisilfayim Yorumla Chloe0 +1 yıl La Yorumla Karrizmatik +1 yıl La daha ne diyim sana ben buyur kahve içelim Yorumla Chloe0 +1 yıl Kendin iç knk Yorumla Karrizmatik +1 yıl Sana da Gazoz var Yorumla Chloe0 +1 yıl Gazoz içmiyorum la Yorumla Karrizmatik +1 yıl Şarrap iç Yorumla Chloe0 +1 yıl Haram haram Yorumla Karrizmatik +1 yıl Aşk şarapı Yorumla Chloe0 +1 yıl Başkasını bull Yorumla Karrizmatik +1 yıl Senin tip itici Yorumla Chloe0 +1 yıl Tmam Yorumla
ÇekiciGirl35 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl saçma 1 6 Yorumla Karrizmatik +1 yıl Neden saçma peki kank Yorumla ÇekiciGirl35 +1 yıl yani alakası yok Yorumla Karrizmatik +1 yıl Alakasını kuran biri çıkar cevapları izle Yorumla ÇekiciGirl35 +1 yıl oraldan mı😅 Yorumla Karrizmatik +1 yıl Yav nerelere gittin sen 😅 Yorumla ÇekiciGirl35 +1 yıl manyak😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senin popona çımak sokcam ben az kaldı 1 3 Yorumla Karrizmatik +1 yıl Fakami 🗡️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Skni kescam snin b o k seni Yorumla Karrizmatik +1 yıl Ağh yappa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Armut ve kızlarla ilgili soruları. Şaşırdık mı hayır.
Armut'u severek yiyor muyuz.
Evet
Yok ben armut sevmiyorum neyse ki.
Muz seversin ama 🍌
@karrizmatik çok yiyorsun galiba
O zaman kötü erkeklere de kadın öldüren şerefsiz varlıklara da kuş burnu diyelim 🙂
Kötü erkeklere ne diyeceğiz peki
İbış de.
Oralet denir severim tadı guzeldir
Yav sen işini biliyorsun sarıcın
Saçma
Sen onu @cekicigirl35 a sor
Hahaha kızın dediği daha da saçma
Sorma yav 😅
Kötü kızlar derken nasıl yani
Yoldan çıkmış kız yani
Onların bir diğer ismi var
Neymiş