NEDEN ÖNÜNE GELEN MUĞLAYA GÖÇ EDİYOR, MEMLEKET KITLIĞIMI VAR?

Bundan 2 sene öncesine kadar bu kadar yaygın değildi bu durum. Fakat insanlar aşırı şekilde muğlaya göç etmeye başladı. İnternet de sürekli yapılan videolar sebebiyle göç etmek isteyenler genellikle muğlayı tercih edip maddi durumundan dolayı geçinemeyince anlatılanlar gibi çıkmayınca geri dönüyorlar. Durumu olanlar da arsaları zaten tüketmişler. Benim arkadaşım muğlalı arsa bulamamış dert yanıyor, oranın esnafları da artırmış fiyatları. Yakında göç akımı olacak demişler. insanlar neden sürü psikolojisi ile hareket ediyor? Ben herkesin benimsiyor ise memleketine göç etmesinden yanayım aslında. Herkes kendi memleketine göç etse, durumu olan zenginler de kendi memleketlerinde dükkan açsa hem iş imkanı olanakları artacak hem de o yerin gelişmesine sebep olacak. Youtube yi açınca muğlaya göçtüm video önerilerini görmekten bıktım. Neden bir İzmir değil, ya da karadeniz ordu, kastamonu balıkesir çanakkale değil. Ben kendi memleketime göç etmeyi planlıyorum iç anadoluya, orada hayvancılık ve sera işi yapmak istiyorum tarıma el atmak. Yani keşke herkes kendi memleketinde bir amaç peşinde olsa. siz ne düşünüyorsunuz?
NEDEN ÖNÜNE GELEN MUĞLAYA GÖÇ EDİYOR, MEMLEKET KITLIĞIMI VAR?