Arkadaşım Papara hesabıma para atmak isteyince böyle diyor
Bu işlemi yapabilmek için seni daha fazla tanımamız gerekiyor bunun için kendine ait bir banka hesabından papara hesabına dilediğin tutarda para yaptırabilir veya papara black karda başvuru yaparak sözleşmeli hesaba geçebilirsin kartını aktifleştirdiğinde sözleşmeli hesaba geçiş yapmış olursun ve limitlerin artar
Bana göndermeli çok acil kart çok geç geliyo kredi kartım yok başka nasıl atabilir
Bu işlemi yapabilmek için seni daha fazla tanımamız gerekiyor bunun için kendine ait bir banka hesabından papara hesabına dilediğin tutarda para yaptırabilir veya papara black karda başvuru yaparak sözleşmeli hesaba geçebilirsin kartını aktifleştirdiğinde sözleşmeli hesaba geçiş yapmış olursun ve limitlerin artar
Bana göndermeli çok acil kart çok geç geliyo kredi kartım yok başka nasıl atabilir
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yok atamazsın anca gidip atm den para yatırıcan
Papara olması şart mı
Evet :(
Taktın paparaya ama
Of salakmısın ya acil bi durum var bilmiyorsan bi uza boşuna yorum yapma
Banka hesabın yoksa paparayı nasıl kullancan
Banada aynı soruyu soruyor lan :)
Ben nasıl çekecem şimdi hesabımdaki 104 tl yi hadi bakalım senin duruma düştüm
Offff anlamıyomusun çocuğum sen banka hesabı diyince aklına sadece papara mı geliyo ben başja banka hesabından bahsediyorum lütfen artık yanıt verme
Sol üstte kırmızıyle çek yazıyor oraya tıklayıp çekebiliyorm ben
Ya kardesim ben çekmekten mi bahsediyorum of yanıt verme ya
Senin ne istediğini kimse anlamazki anşatamıyon :)
Şöyle yap sen yakın arkadaşının papara hesabına at parayı oda kendi hesabına çeksin sana versin.)
Şimdi oldumu peki
Bişi dicem salakmısın ben zaten ondan para bekliyorum ihtiyaç için ayrıca sana diyorum ki çekmd sorunum yokkk kıtmısın abi ya uza git
Ne dert ediyon ozaman bukadar :)
Yardım edelim diyoruz şu yaptığına bak
Etmiyorsun afedersin götünden anlayıp konuşuyosun bahsettiğin şeye bak benim sorduğum şeye bak
Sen demedinmi ilk sorunda para isteyemıyorım diye istediğin parayı atamıyormuş bende dedimki atar kardeş o sana atmak istemıyordur.)
Para gönder e basınca o dediğin yazı bendede çıkıyor ama sen para göndermicenki birine sen gidip garip garip yerlere basarsan böyle olur
canımsın ya uza git şurdan aynen 11 yıllık dostum atmak istemicek kardeş hadi ordan git artık kaşbin kırılsın ya hadi ordan git ne boş adamsın boşa soluyon ya
Para isteye basacaksın arkadaşım
Başka kartın yok mu