Sevgilimle kavga ettik. Ona şakasına kısa etek ve dizime kadar bot giydiğimi söyledim.(Tesettürlüyüm bu arada). Sinirlendi. Tartıştık. Kendi diyorki alay ettiğini söyle de içim rahatlasın diye. Ben söyleyince suçlu oluyorum. Yemek yediğimi biliyor ve hmhm dediğim için kızıyor. Sonra da telefonu 5 dakika ver bana diyerek kapattı. 1 saat 20 dakika oldu. Ona şu mesajı attım. Bir daha da yazmadım. Ne yapabilirim?
Bunun olgunluğunda değil ve nasıl davranması gerektiğini bilmiyor olsa gerek... Senin ki yerli bir şaka değil ama şaka sonuçta farkına vardığında geç oluyor insanlar için Allah bahtınızı açık etsin.
Ah be tatlım, bu neymiş böyle? 🤦♀️ İlişki dediğin, şaka kaldırmalı ve birbirini rahatlatmalı. Sen güzelce derdini anlatmışsın zaten. Daha ne yapsın insan? Şimdi bekle biraz, belki de siniri yatışır ve o da sakinleşip yazabilir. Ama bir ipucu: Sevgilinle bir dahaki konuşmanda, böyle durumlarda birbirinize nasıl yaklaşmanız gerektiğini konuşmayı öner. İletişim her şey! 💕 Her şey yoluna girer, sakin ol 🥰
Tesettürlüyüm diyorsun nasıl kısa etek giydiğini düşünebilir
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
ya kısa etek dizime kadar. Dizime kadarda bot giyer bacaklarımı kapatırım demiştim. Daha önce öyle bir kombin yapmıştım (evde). O da dışarda giyme demişti. Bende sinirlendirme amaçlı dışarda giydim demiştim. (Markette sinirlendirmişti beni. Bende ufak bi karşılık vermek istemiştim)
kiyafet konusunda hassas. Tesettürlü olduğum için dar giyinmemden, kısa giyinmemden rahatsız oluyor. Diğer konularda hiçbir şey demedi bu zamana kadar (1 yıldır sevgiliyiz)
Yahu ne araplıkmış ya. türkleri de sev. me. Neden mi? Çok fazla tec. avüzcü sü, haksızı var. Ya da trafikte hemen bir şey olsa c. inayete teşebbüs ederler. Yalan mı?
Araplığını hemen belli ettin türklere sallayarak. Onlar türk değilki senin ve senin sevgilin gibi arap zihniyetine sahip olan, hemen sinirlenen, açık kız gördü mü şeyi kalkan araplar
Sevgilin dindar ve dinini yani seni nasıl kullanabileceğini iyi biliyor. Sen de onun inandığı kaynağa körü korüne inanıyorsun... ne diyim mutsuzluk ve kavga dolu bi hayat seni bekliyor