Kendi orijinal hesabımdaki bir fotoma fake bir instadan yorum yazdım hesap gizlideydi zaten o fake hesap yani
Ve aradan 1 ay gibi süre geçti şu an o yaptığım yorumu kaldırsam ve başka fotoma aynı o hesaptan yorum yapsam ama o hesabın adını soyadını değiştirsem, kullanıcı adını değiştirsem takipçiyi +100 takipçi çoğaltsam başka birisi mi yorum yaptı sanar insanlar yoksa o önceki yorum yaptığım hesabın olduğu belli olur mu yoksa yeni başka birisi gibi mi durur yorum yapan kişi
(bunu yapma sebebim birisini kıskandırmak kıskançlıktan çatlamak)
Ve aradan 1 ay gibi süre geçti şu an o yaptığım yorumu kaldırsam ve başka fotoma aynı o hesaptan yorum yapsam ama o hesabın adını soyadını değiştirsem, kullanıcı adını değiştirsem takipçiyi +100 takipçi çoğaltsam başka birisi mi yorum yaptı sanar insanlar yoksa o önceki yorum yaptığım hesabın olduğu belli olur mu yoksa yeni başka birisi gibi mi durur yorum yapan kişi
(bunu yapma sebebim birisini kıskandırmak kıskançlıktan çatlamak)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir şey anlamadım beynim yandı aw
Birdaha okur musun
Yani kendi fotoma orijinal hesabımdaki kendi fotoma fake hesap açıp o hesapla yorum yazdım yakın arkadaş olduğum bir erkek miş gibi
Söyle instanı ben atayım yorum çatlasın
Anlamazlar bacım anlamazlar
Büyü falan mı ne bu allah aşkına
ben yorum atayım istersen
Ne kadar boş zamanınız var ya
Ne alakası var şimdi kaç dakikanı alır bu dediğimi yapmak sanki hem lazım ondan yapıyorum
Bilip bilmeden yorum yapıyorlar saçma birşey olduğunu biliyorum ama lazım bir nedeni var bellii
Bn hesap bile açmaya üşeniirim Şu an hayret ettim doğrusu
Ben birisini kıskandırmam lazım da
Sence belli olur mu
Olmaz
Yani başka hesap sanarlar önceki yorum yapmış olduğum hesap olduğunu anlamazlar demi
Merak etme kimse o kadar tkip edip aklında tutmuyor milletin profilindeki yorumları
Neden böyle saçma şeyler yapıyorsun
Kimin ilgisini çekmeye calisiyorsun