İnternet & Teknoloji Resmimi kullanarak adıma sahte instagram hesabı açılmış? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kım oldugunu nasıl öğrenebilirim?Nasıl kapanır buNapabilirim yardımcı olun lütfen. Resmimi kullanarak adıma sahte instagram hesabı açılmış? Cevapla Instagram Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İsmimyok00qq Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Şikayet edip spamlayacaksin bir kaç arkadaşın da aynısı yapsin taklitten beni kopyaliyo falan öyle bisiler olması lazım 0 1 Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Yemiyor artık onu. Form açacak Yorumla
Aşkkerkeği Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yerinde olsam siber suçlara şikayet ederim ve arkadaşlarına şikayet ettirirdim. 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Şikayette bulun, hesabı şikayet et seçeneğine bas 0 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 369 cevap paylaştı. 20 spam yese kapanir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kolay hallederiz 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Gercekten mı nasıl? Yorumla Soran +1 yıl Gizlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada ücretli olur yoksa uğraşmam hiç Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aktif bir hesap mı? Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 400 olur Yorumla Soran +1 yıl Çok değil mi yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl Sağol ya olsa ztn dükkan senın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi şehirdesin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şikayet edip spamlayacaksin bir kaç arkadaşın da aynısı yapsin taklitten beni kopyaliyo falan öyle bisiler olması lazım
Yemiyor artık onu. Form açacak
Yerinde olsam siber suçlara şikayet ederim ve arkadaşlarına şikayet ettirirdim.
Şikayette bulun, hesabı şikayet et seçeneğine bas
20 spam yese kapanir
Kolay hallederiz
Gercekten mı nasıl?
Gizlisin
Bu arada ücretli olur yoksa uğraşmam hiç
Ne kadar?
Aktif bir hesap mı?
Hayır
400 olur
Çok değil mi yaa
Sen bilirsin