İçimde şeytan var ve kendimi durduramıyorum. Yardımcı olun lütfen çok kötü durumdayım?

Küçüklükten bu yana ailevi olaylarda sorumlu hep ben oluyorum. 14 yaşıma kadar babasız büyüdüm. Babam başka yerde çalışıyordu. Ben ve ablama ise annem bakıyodu. Annemle de iyi kötü hep kavgalarımız oldu. Ablamla dövüştüm kaç kez cam falan kırdım kendimi durduramıyorum. İçime şeytan giriyo bişey oldugunda ve karşımdaki kim olursa olsun canımdan çok sevdiğim annem de olsa onla zıtlaşıyorum bunu yenmeyi çok istedim olmadı inadına daha da çok şey oluyor. Annemle kavga ettiğimde başına kalktım, onu sinir ettim bazen ona küfürler bile ettim o derece kötü bir çocukluk geçirdim. Oynayacak arkadaşım yoktu asosyal olarak büyüdüm annem de hep babamı arardı sayardı babannem ve dedem ile annemin arası geçmişten kalma pek iyi değil. Şimdi iyiler ama annem geçmişi unutamıyo yanında onların lafını yapınca bana söyleniyor bende inadına yine diyorum dilime hakim olamıyorum demiyim diyorum ama istemsiz olarak diyorum. Küçüklükten beri annemin beddualarını alıyorum babam sivasa geldiğinde kaç kez dayak yemişliğim oldu benim babam beni sebebsiz yere 1 kere dövdü dedi beni 16 yaşıma kadar kaç kez dövdü. Annem ile babamın arası hep bozuk hep çatışmalar var evde ablam ile benim bozuk ablam ile babamın bozuk yani aile düzenimiz çok berbat. Artık babamın bile beddualarını almaya başladım. O Kadar kötüyüm ki artık ölüm korkusu geldi bana kendimi durduramıyorum yenemiyorum bu sorunumu ailedeki tüm sorunları şu ana kadar hep ben yapmışım tüm tatsızlık benim yüzünden olmuş. Ölsem diyorum allah canımı alsa da aile düzenleri tekrar yerine gelse bilemiyorum napmam lazım lütfen yardımcı olun bu mübarek ayda bana akıl verin arkadaşlar? nasıl yenicem ben bu sorunu? İşlerim hiç yolunda gitmiyor..
İçimde şeytan var ve kendimi durduramıyorum. Yardımcı olun lütfen çok kötü durumdayım?