2 defa ritüel yapmışsın yani bağlama, senin üzerindekiler bozulsada, vebaline ve günahına girdiğin Ritüel yaparak musallat saldığın, etki altına aldığın kişilerin üzerindeki bağlamaları ve musallatları ne yapacaksın, beter ol, kafanı duvarlara vur.
3 tane yaptım mal gibi 1. olan kağıda onun ismini yazdım üstüne benim ismim sonra kağıdı yaktım 2. olan 3 tane üçgen 1üçgrne benim soy ad benim adım 2. üçgene onun soy adı ve adı ve altaki üçgene beni ara özle falan ve yaktım 3. olan onun soy ad ve adı ve ve ertrafına kare gibi kapattım bana aşık ol diye bozabilir misin yardım et lütfen )):
Ritüel de onun iradesini etkilemez ki aklına düşersin tabu bu büyü değilse pek anlamıyorum bir bakauim. YouTubeye ritüel bozma yaz ve tövbe de niyetimi geri çekiyorum de içten dersen bozulur
Bak samimi olayım ritüel denilen yani sinir büyü bağlama vs. gibi şeyler genelde Farsça veya Eski Arapça ile yapılır. Ben bu konuda zamanında da araştırdım ve Türkçe olarak yapılan ve tutan hiç bir ritüel duymadım. İnternette veya sosyal medyada yapılan kağıda şunu yaz şunu bunu yap gibisinden vs. her şey tamamen gerçek dışı bir hikâye. Hadi varsayalım ki böyle bir şey oldu ve tuttu. Bunu bu siteden kimse çözemez bu yüzden senin bu durumdan dolayı sana yakınlaşmaya çalışan kimseye itibar etme. Varsa böyle bir şey (hiç sanmıyorum!) bunu sadece gerçek ilim ehli cin hocaları çözebilir ki ortada çok fazla para tuzağı sahte hocalar var. Bunları bulabilmen çok zor ve bulana kadar sahte olanları seni hep yolarlar. Ama bak tekrar söylüyorum muhtemelen şu an bir sihir, büyü vs. yok. şu an içinde olduğun özel durum ne ise kaderde var olduğu için var. Bunu sosyal olarak konuşup çözelim dersen de yardımcı olurum sana. ✨
Benim sevdiğim biri var onu çok seviyorum ve onla hep sevgili olmak istedim sonra işte herkes sevdiğini kişiye rütel yapıyormuş ben de yapim dedim sonra yaptım yanlış olduğunu düşündüm ve bozmak için burdan yardım istedim ve süreli 3 defa farklı yaptım
Ritüel denen şeyin şans olarak tutması dışında hiç bir gerçeklik payı yok inan bana. :) Yani sen bunu yaptığın için sevgili olmadın onunla tamamen olacak olduğunuz için olmuş bu :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
12Ya da git YouTubede nerden yaptıysan yaz altına ceval verirler
Peki teşekkürler
Hangisini yapmıştın belki boliyorjmdur
3 tane yaptım mal gibi 1. olan kağıda onun ismini yazdım üstüne benim ismim sonra kağıdı yaktım 2. olan 3 tane üçgen 1üçgrne benim soy ad benim adım 2. üçgene onun soy adı ve adı ve altaki üçgene beni ara özle falan ve yaktım 3. olan onun soy ad ve adı ve ve ertrafına kare gibi kapattım bana aşık ol diye bozabilir misin yardım et lütfen )):
Ritüel de onun iradesini etkilemez ki aklına düşersin tabu bu büyü değilse pek anlamıyorum bir bakauim. YouTubeye ritüel bozma yaz ve tövbe de niyetimi geri çekiyorum de içten dersen bozulur
Evet türkce yazrım bozmayı biliyorsan lütfen yardım et yalvarırım )):
Bak samimi olayım ritüel denilen yani sinir büyü bağlama vs. gibi şeyler genelde Farsça veya Eski Arapça ile yapılır.
Ben bu konuda zamanında da araştırdım ve Türkçe olarak yapılan ve tutan hiç bir ritüel duymadım. İnternette veya sosyal medyada yapılan kağıda şunu yaz şunu bunu yap gibisinden vs. her şey tamamen gerçek dışı bir hikâye.
Hadi varsayalım ki böyle bir şey oldu ve tuttu. Bunu bu siteden kimse çözemez bu yüzden senin bu durumdan dolayı sana yakınlaşmaya çalışan kimseye itibar etme. Varsa böyle bir şey (hiç sanmıyorum!) bunu sadece gerçek ilim ehli cin hocaları çözebilir ki ortada çok fazla para tuzağı sahte hocalar var. Bunları bulabilmen çok zor ve bulana kadar sahte olanları seni hep yolarlar.
Ama bak tekrar söylüyorum muhtemelen şu an bir sihir, büyü vs. yok. şu an içinde olduğun özel durum ne ise kaderde var olduğu için var. Bunu sosyal olarak konuşup çözelim dersen de yardımcı olurum sana. ✨
Dua ile falan bozamaz mıyım başka çözümü yok mu lütfen yardım et )):
Bana durumunu her şeyi anlat o zaman bakalım neler yapabiliriz bende araştırayım.
Aşağıdaki yorum da okudum yaptığın ritüeli sana çok güzel bir haberim var eğer inançlı bir insansan. :)
Benim sevdiğim biri var onu çok seviyorum ve onla hep sevgili olmak istedim sonra işte herkes sevdiğini kişiye rütel yapıyormuş ben de yapim dedim sonra yaptım yanlış olduğunu düşündüm ve bozmak için burdan yardım istedim ve süreli 3 defa farklı yaptım
Ritüel denen şeyin şans olarak tutması dışında hiç bir gerçeklik payı yok inan bana. :) Yani sen bunu yaptığın için sevgili olmadın onunla tamamen olacak olduğunuz için olmuş bu :)