Ya ben bu ara bu konuya taktım hemen yargılamayın lütfen nedense kızlardan çok erkekler ilgimi cekiyo ve hayatım buyunca erkekler kız muhabbeti yaparken ben hiç anlamadım ve hiç hoslandigim kızda olmadı nedir bunun sebebi 🤔
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olabilir bundan çekinme herkesin yönelimleri farklıdır bundan dolayı kendini suçlama.
Olabilir mi saçmalama annem babam ne kadar utanır duysa
Yalnız saçmalamıyorum bu normal bir şey niye bukdr agresifleşiyorsun ki
Afedersin kırdıydam ama bu ara çok taktım boğuluyorum artık korkuyorum ilerde ya mutsuz olursam ailemi utandirirsam sevemeden evlenirsem diye
İşte bu yüzden şimdiden farkına varmalısın sonuçta bu senin elinde değil nasıl diğer insanlar karsi cinse ilgi duyuyorsa ve bu normalse seninki de normal bu konuyu ilerde ailene açmayı deneyebilirsin hiç bir şeyden çekinme hayat bu senin nasıl yaşayacağına kimse karışmasın
Sanırım gaysin. Bu da bir cinsel yönelim ama homofobik olan...
Ama ben olmak istemiyorum evlendiğim kızı sevmek ve normal yaşamak istiyorum
Kasıtsız olarak hoş bir erkek gördüğünde heyecanlanıyor musun?
İğrenç ama malesef evet
Bu iğrençlik değil cinsel yönelim.150 canlı türünde görülür ama 1 türde homofobiyle karşılanır. O tür de insandır. Homofobik bir toplumda yaşadığımız için korkuyorsun ve heternormatif şeylerden dolayı kendini hatalı buluyorsun ve korkuyorsun.
Yani normal olduğunu söylüyorsun ama küçüklükten beri böyle kişilerin hakaretle alay edildiği bı ortamda büyüdüm evet korkuyorum başka napmami bekliyorsun ki
Çok haklısın ve özgürce yaşabilmen için eşcinsel evliliğin yasallaştırılmış olduğu ülkelerde yaşaman gerekiyor ama bu pandemide zor.
Evet, ama zaten normalsin sadece kendini kabullenmek zaman alacak
Ama ben bunu kabullenmek istemiyorum ki
Senin elinde olan birşey değil, ama psikoloğa gidebilirsin biraz rahatlamak için
İçinde bir kadın yatıyor ve uyanmayi bekliyor sanırım
Yuhhhh hayır erkeğim işte aklımdan öyle bişe geçmedi kendimden utandım deneyin öyle seyler
Ozur dilerim sadece dusunduğum buydu benim fikrimle deģismeyeceksin zaten
Önemli değil ama normal olmak istiyorum evlendiğim kızı sevmek istiyorum napmalıyım
İcinde kadın isteği var demekki sen normalsin aslında arzuların erkek yonune kayiyorsa burda bir sıkınti var ama
Evet ben kadınları sevip normal bı aile hayatı yaşamak istiyorum ama sorun malesef okul döneminde o zamanlar farketmeden erkeklerden hoslanmamdi mesela bı çocuk vardı onu görünce kizarirdim flnn ama şimdi düşününce çok utanıyorum ama durum hala aynı yaşamak çok ağır gelmeye başladı kendimden tiksinmeye başladım
Bu yasamın sana verildiģi gibi bu gibi dusuncelerde sana icgudusel olarak verildi bununla yasamayi oğren yaptiginin ya da dusunduğun seylerin kotu gibi gorunmesi insanlarin dayatmasi sadece kendinle barısık ol arastir sadece inan bu sorunu sadece kendin cozeceksin bunu kisiler sadece tavsiye verir kararlari ise sadece sen verirsin
Anladım bakicam bı çaresine artık sağol yinede
İnsallah hersey diledigin gibi olur rica ederim
Amin
Agalar seni alsın yanına
Ne
Galiba
Napsam normale dönerim peki
Bunun düzele bileceğini sanmıyorum.
Ben umutluyum inş düzeltcem başka çare yok böyle yaşıycağıma ölürüm daha iyi yazık annem babam duysa ne kadar utanırlar
Yok ölürüm falan deme de inşallah istediğin olur
Teşekürler amin
Evet
Napmalıyım peki yani nasi normale dönebilirim
Onu bilemem işte. Psikologa gorun
Utanırım olmaz gidemem
Utanacak bir sey yok senin gibi yuzlerce hasta goruyorlar tek degilsinki
Yok hayatta gitmem ne dicem gidip ya ben erkeklerden hoşlanıyorum flnnmi rezillik erkek halimle nasi olur ben bile kendimden utanıyorum başka türlü düzelmem lazım o olmaz
Utanilacak bir durum yok 8 ay psikolojide staj gordum yani aklina gelebilecek her turlu insan gordum lezbiyen, gay vs vs inan hic de utanilacak bir durum yok eger kanser hucresi olarak beyinden dolayi bu hastaligin yoksa sadece psikolojikse her turlu halledilir ve bi kac seansa tamamen normale donersin. Cesaretini topla ve dene
Peki teşekkürler
gaysın