Üvey miyim l*n ben?

Ablamla aramızda 2 yaş var. İkimiz de üni okuyoruz. Ben 1. Sınıfım o 3. Sınıf. Şunu baştan belirteyim ortada kıskanma gibi bir durum yok, ayrımcılık yapılıyor ama ikimiz arasında. Evin her işini ben yapıyorum anneme bir şey yaptırmıyorum babam ne derse yapıyorum bir dediğini iki etmiyorum, ama ablam olacak hanımefendi yan gelip yatıyor yine de ben bunlara yaranamiyorum abi. Geçen babama bir telefon gösterdim baba bana bunu alabilir misin dedim yok kızım alamam dedi tamam dedim. Daha aradan 1 hafta geçmemiş ablama almış istediğim telefonu. Neyse dedim Güle güle kullansın. Bizim bir yazlığımız vardı o satıldı ablama 1000 tl civarında bir para verildi bir şey demedim satılırsa babamın sözü vardı çünkü. Ona da sustum bundan daha 2 gün önce ablamın doğum günüydü ne beklersin benim borçlarım var zor durumdayım diyen babam ablamıza son model araba almış. Güldüm ya resmen hiç bir şey söylemedim, sinirlendim kalktım gittim. Maddi anlamı da geçtim ben bildiğin manevi anlamda da ayrımcılık yapılıyor! Yahu ben kendimi bildim bileli anneme babama tek laf etmemişim saygı da kusur etmemişim ama bunlar gelipte bir kere beni öpüp koklamadılar annelik babalık etmediler. Biz küçükken her akşam ablamın alnından öpüp üstünü örterlerdi bende izlerdim anca. Ben annemin bana bir kere olsun canım kızım Birtanem dediğini hatırlamıyorum. En komiği de ne biliyor musunuz benim bir tane bile bebeklik fotoğrafım yokken ablamın bebeklik albümü var. Bazen gerçekten düşünüyorum acaba üvey miyim diye çünkü ben bu kadar hayırlı bir evlatken ablama yapılan muamele bana yapılmıyor. Diyorum çık karşılarına her şeyi pat pat söyle öğren ne var ne yok. Arkadaşlar ben gerçekten sıkıldım bu durumdan bir şey diyin kuruntu yapıyorsun diyin Hayır normal değil bu durum git konuş diyin tavsiye verin lütfen. Teşekkürler...
Üvey miyim l*n ben?