üni okumaya geldim ama erkekler çok çirkin koca burunlu şişman çok tipsizler niye buranın insanları böyle
Cevabın nedir?
1. si üniye okumaya gelmediğin belli vurdurmaya gelmişsin. 2 . si senin o sidikli halinle kimseyi eleştirmeye hakkın yok madem bukadar güzeldin neden gizledin kendini. Seni görmedim ama görseydimde bişi değişmicekti 100 tane olsa 1 i ni vermem sana pakize seni :)
812 Yorumla- +1 yıl
Bide en iyi cevap seçmiş :D:D
- +1 yıl
:) valla süper cevap
- +1 yıl
Kardeşimm benim... alkışş +1
- +1 yıl
@lenii.
Ben varken sana söz düşmez!! :D - +1 yıl
ben güzelim die bir iddaası olmamıski ama espinozaa cım :D
- +1 yıl
@Lenii
Önce ben gördüm Kardeşimi ondan :D
En İyi Cevaplar
Çocuk sen Karadeniz erkeğeninin dünyaya nam saldığını bilmez misin, senin gördüklerin senin memleketinden gelmiş olmalı. ayrıca ona buna bakıcana dersine bak adam olmayı dene, gerçi senden baltaya sap olmaz ama belki sobada yakarız.
00 Yorumla
+1 yılüniye gelmişsen ünide senin gibi dış şehirlerden ünye gelmişinsanları görürsün... trabzonluların özellikle bir güzellik iddiaları yoktur ama çirkin de değiller genel olarak. sen öyle denk gelmnişsin.
00 Yorumla
+1 yılSen ne b o ksun da insanlari kucumsuyorsun? Madem senin tipin cok iyi at bir resim bakalim laf edebilcek durumda misin? Karadeniz veya baska bir yer boyle konusmazsin
41 Yorumla- +1 yıl
kendini Adriana Lima sanıyo o ablası :D
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
44Cevap
+1 yılNe diyon sen canısı, sen Adriana Lima mı sanıyon kendini? Genelleme yapma. Karadenizli erkekler adamdır, yakışıklıdır, karizmadır. Beğenmediysen yazmasaydın. Gelipte burada Ay karadenizli örkökler çok çörkööön diyemezsin sen.
10 YorumlaYaşadığı şehirle ne alakası var? Senin çevrene öyle kişiler denk düşmüştür ki oranın gençleri çok hareketli , çok sıcakkanlı olur diye biliyorum. Arkadaşlık güzellikle çirkinlikle olmaz. Ha sevgili bulmak için gittiysen orası ayrı..
10 Yorumla- 10 Yorumla
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. üniversitede okumaya gittiğinden emin misin :/ ayrıca bende karadenizliyim yakışıklıyım demiyorum ama profil fotoğrafım ortada dilersen gizlenme bi'de sen kendini göster..
15 Yorumla
Soran+1 yılondan sonra ben yakışıklıyım diye mesajlarlamı uğraşcam ayrıca seninde burnun kemikli büyük
Soran+1 yılrica ederim ama kibarsın bak :) ayrıca yakışıklısın yine çirkin demek istemedim
- +1 yıl
kallavi karanlıkta gidern vr üsülme <3
Kendini beğenip etrafı yorumlayan bir kızımız daha:)
Senin gizli olmanı neye yormalıyız canım :D20 Yorumlaonlar burunlariyla daga bile tirmanir ne diyosun sen
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Çirkin mirkin, zevke gore değişir. Sempatik olur ama oranın insanları. Sıcak kanlilardır.
10 YorumlaRizeliyim İstanbul da oturuyorum ve şu an rizedeyim bir süre. yakışıklısıda var tipsizide. öyle dem :)
00 Yorumla
+1 yılTrabzon erkeklerine laf eden zatı bir görmek isterdik.. Sen kurban ol bize...;)
00 Yorumla
+1 yılla bir kaybol ne mal bişeysin ya allahın yarattığı şeye tipsiz diyor
40 YorumlaDüzgün konusalim bende karadenizliyim zonguldaklıyım bizde ögle birsey yok ama insanlar yüz ifadesiyle dalga gecmeye hakkin yok bence.
00 YorumlaDiğer konusunda 411 cevap paylaştı. burun farkıyla bir adım öndeler :D ama gereksiz adım :D
12 Yorumla
Soran+1 yıladımı kapansın :S
panpa kızları da felaket bir yıldır ordudayım tek takılıyorum :D buranın çirkin kızları da beni beğenmiyo ellaham bakan da yok ahaha :D
024 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibi m. llara bakmazlar. Avucunuzu yalayın. Panpanı al da git koçum.
Soran+1 yılsorma beni goren uzaylı gibi bakıyor baska gezegenden gıibi
- +1 yıl
Sizi orada zorla tutan yok.
- +1 yıl
Ben senin kardeşin değilim. Haddinizi aşıyorsunuz. Siz önce kendi tipinize bakın. Okumaya mı gidiyorsunuz, yoksa sevişmeye mi belli değil.
Soran+1 yılbunlar birşey sanıyor birde kendini lazlar :D sinirli oluyomuş adamlar güneş görmüyo napsın soğuk kanlı öğleden sonra akılları çalışmazmış
Soran+1 yıl:D adam yerine koyma isveç bilim adamları ne deemiş saat 12 den sonra laz ların aklı çalışmaz :D laz aklı kaz aklı
Soran+1 yıl:D dışarı bile çıkmıyorum mekan yok takılıcak evde istanbullu arkadaşlarla x box aldık dance central oynuyoruz :D
- +1 yıl
Birazcık cesaretin varsa gizliliği kaldır da karşılık ver. Herkes senin nasıl bir karaktersiz olduğunu öğrensin. Cesaretin yoksa çeneni kapat.
- +1 yıl
Gizliliği kaldıramazsın. Çünkü seni dışarıda gördükleri zaman başına neler geleceğini çok iyi biliyorsun. Keşke birazcık yürekli olsaydınız.
Soran+1 yıldede sen ne diyon ya sonra mesaj at ben yakışıklıyım diye çoluğun çocuğun yok mu git onlarla takıl burada ne işin var
- +1 yıl
Sen çok mu gençsin? Konuyu hemen değiştirdin. Ne oldu?
- +1 yıl
:-) Herkesin kafasında biraz kırık vardır.
- +1 yıl
Gizlenen kız, bana özel mesaj gönderen senin kuzenin mi? Beni tehdit etmeye kalkarsanız polisi kapınıza dikerim. Haberiniz olsun. Burada insanlara hakaret edip, bir de tehdit etmeye kalkarsanız siz pişman olursunuz.
Soran+1 yılçok korktum show yapıyodun ya delikanlı felansanız diye ne oldu merak ettim
Soran+1 yılbeni görmek istiyodun dışarıda görünce bişeyler yapıcaktın bana
Soran+1 yılbunadığın belli yani bir kızı tehdit eden sensin mesaj gelince korkuyorsun yaşın kaç olmuş ama
- +1 yıl
Sen benim yazdıklarımı okuduktan sonra cevap ver. Ben mi birşey yapacağım yoksa Trabzonlular mı? Kuzenin olacak kişi teke tek kapışacak kadar yürekli olsaydı yanına başka adam getirmeyi düşünmezdi. Suçunuzu ikiye katlıyorsunuz. Bu yazdıklarınızı mahkemeye verirsem IP numaranıza kadar bulurlar. Belki basit gibi geliyor; ama bunu yanınıza bırakmam.
Soran+1 yıl:) güldürüyorsun sana yazdıklarını bana yolladı seni dövmeye bile tenezül etmez merak etme ayrıca bir hakaret bile etmemiş kapışma konusuna nerden vardın bilmiyorum ama yanında getirmeye kast ettiği kişi benim tehtid ettin ya bir bayanı
okuluna baksana sen erkeklerinden sanane ayrıca bnde karadenzlym ve gayet hoş beyfendiler var..
10 YorumlaBenim sevgilim giredunlu ne koca burunlu ne de sisman cokta yakisikli
10 Yorumla
+1 yılÇoğu her tipsiz zaten sadece karadeniz değil. Ne güzel erkek var ne yakışıklı erkek. Türkiye burası.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne de güzel kız var Türkiye de
+1 yılyapacak birşey yok. vurdurmaya gelmiş diyenler neyin kafasında? tipi düzgün bir erkek arkadaş edinemeyecek mi
00 Yorumla
+1 yılSana oyle denk gelmis yakisikli gelmemis. Ben bir tane taniyorum kivanci bile gecer. Bir de cogu apaci olmaya calisiyor.
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen kurban ol karadeniz erkeğine o kadar öz güvenin varsa kendini gizleme de bakalım kimmiş bu dünya güzeli.
00 Yorumla Diğer konusunda 387 cevap paylaştı. Sadece orası mı yani genel anlamda türkler çirkin ırktır kardeşim Lügatta böyle geçer bu durum :))
05 Yorumla- +1 yıl
aynen knk
Soran+1 yılİzmir ve denizlinin erkekleri öyle değiş şahsen hepsi boylu poslu yakışıklı erkek çok ama bölgeye göre değişiyor ege öyle değil pek marmarada
Soran+1 yılerkekleride kızları kadar düzgün :) hayranım valla
Ahahahah canım sen oraya okumaya mı gittin yoksa kaşarlık yapmaya mı acabaaa :D:DD:D:DD
10 Yorumla
+1 yılsen MARAŞ a hiç uğramamışın galiba. şansızlık işte... :)
00 Yorumlapardon ya doğru sizin için varsa yoksa zenci hamınaaaaaaaaa...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsürtüğe bak hele.. karadenizli erkeklere kurban ol sen.. bugun Tarkan da rizeli.. neyin ne olduğunu herkes biliyo sen yorma kendiniş.. 4 yılda sana da çok biner o karadeniz erkekleri hiç merak etme..
20 YorumlaBende karadenizliyim ama hergün başka bir kız sen kötü yere gitmişsindir
04 Yorumla
Soran+1 yıl:) takıldığın kızlar kız değil ozamn burnun büyük seninde apaçi gibi saçlar
Soran+1 yılsaç yetmiyor malesef :) burnuna estetik gerekiyor
Diğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. sana da ısmarlayım yemek ayıp edıyorsun @Sakaryalim (:
01 Yorumla- +1 yıl
Ee yani ısmarlamazsan zaten ayıp edersin lenii :D
Sen okumaya değil başka şeylere gitmişsin oraya reis
10 Yorumlasen başka ınsanlarının kusurlarını gorucegıne kendı karaktersızlıgı duzeltmelısın bence '')
10 Yorumlatipsiz mi? :o sarı saçlı mavi gözlüleri de mi görmedin hiç? doğu taraflarına git biraz
00 YorumlaBayramda Zonguldak'ta kampatayım, durum orada nasıl haber veririm :D
00 Yorumla
+1 yılSekter get b. k seni nen karadenzliyim gurur duyuyorum ve tipimide seviyorum sevdiriyorum. Srnn gibileri yanmda golge diye gezdirmem
10 Yorumla
+1 yılTipszlr aynen biz dadasz seklmz ytr erzrmdakinlere bir bak ordaknlrde sekl yk
16 Yorumla
Soran+1 yılaynen sen daha şekilsin kanka
- +1 yıl
Saol grds allh yrtms hrkesi bisy ypmzsn
Soran+1 yılevet gardas adamın dibisin köküsün aslan beee herkez senin gibi kibar olsa
- +1 yıl
Sende saol grdsm nblm hayat boyle
Soran+1 yılaynen beni bir sen anlıyorsun :D
- +1 yıl
Anlarm grdsmda trabzonlulara taklma bnce tipszde olsalr allh yrtms salla. d
+1 yılSenin gibi vurdurucuda lazim millete devamm vurdurrr
00 Yorumla
+1 yılbu kafaylaa bosuna okuma drek evıne don derım.) erkek bakmayamı gıtın orayaa
00 YorumlaDiğer konusunda 738 cevap paylaştı. Bu malın sonu iyi değil. Baksana kim bilir hangi erkeğin koynundan yazıyo da beğenmemiş..
00 YorumlaDiğer konusunda 305 cevap paylaştı. Yav bırakın şu insanları çekiştirmeyi sen mankenmisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhahaha sen harbi kezbansın ya:D adam hakaret etmiş sende gitmiş eic secmişsin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpislik pontusçu rumlar işte Allah vermiş belalarını
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılEn iyi cevaba güldüm gidiyorum
10 Yorumla sen onları kimin yarattığını bilmiyosun sanırım
10 YorumlaGİzliden sormayaydın da seninde tipini göreydik.
10 Yorumla
+1 yılAllah'a sor, bize değil.
10 Yorumla
+1 yılBen bayılıyorum keşke karadenizli ni sevgilim olsa
00 YorumlaOkul okumaya geldiğine emin misin?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende ordayım * ne tipsizi kendi tipine bak :D
211 Yorumla
Soran+1 yılbakıyorum kendi tipime ve gelmez olaydım böyle kaba koca burunlu tipsiz erkeklerin yanına diyorum :)
Soran+1 yılTrabzonda ne okuyon
Cevap sahibi+1 yılKanka genel kullanma o zaman yav aa :D her üni de vardır uzun burun cins insan :D
Soran+1 yılşimdi seninde fotona baktımda fikrim hayla değişmedi malesef niye burunlarınız büyük hep birtane küçük burunlu bayan ve erkek raslamadım birde niye kaba konuşuyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılbak bakayım l bidaha fotodan öyle cıkmıstır foto degistim ne büyüğü l*n büyük mü ahaha en kucuk burunlu benim SA:DSA ne kaba konusacaz kızına göre muamele
Cevap sahibi+1 yılseninki psijkolojik normal burunu olanlar bile büyük geliyo sana doktora git * en iyisi sen :D
Soran+1 yılbu foton dahada berbar soluk benizli şey seni :P
Soran+1 yılnıye gizlendin uzaylı
Soran+1 yılöğleden sonra aklınızın çalışmadığını isveç adamları bile çözmüş
Cevap sahibi+1 yılyok rencidesinden degil de salak biriyle konuştugumun farkına vardım yoksa tanımadıgım birisi 2-3 yorum atsa koymaz zaten ıstanbuldayım trakya üni deyim öylesine yazdım karadeniz diye S:DA
+1 yılBunun şehirle falan alakası yok ki..
04 Yorumla
Soran+1 yılçok kaba konuşuyorlar bildiğin gibi değil erkeklerden soğudum hepsi buraya toplanmış sanki
- +1 yıl
Bence aksine Karadenizliler sıcak kanlı samimi insanlar.. Senin karşına öyleleri çıkmış demek ki :) Öyle insanlarda sadece Karadenizde değil her yerde var :) Burdan bu şekilde genelleme yaparak bazı insanların kalbini kırabilirsin..
Soran+1 yılbirtane türkçeyi düzgün konuşan yok gelde ne dediğimi anlarsın
- +1 yıl
tamam istemiyosan konuşma onlarla.. önemli olan nasıl konuştuğun değil konuşmanın içeriği.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemekki sana hep tipsizleri rastlamis
00 YorumlaÇünkü içleri dışına yansımış :D
00 Yorumla
+1 yılKaradeniz erkeği gibisi var mı yahu..
00 YorumlaDiğer konusunda 914 cevap paylaştı. Yokya öyle denk gelmiş genelleme yapma o_0
00 Yorumla- Diğer konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılGARADENIZ erkegi adamdir, adam !!
00 Yorumla Laza laf yok canım ;-)
00 YorumlaKızları güzel derlerdide erkeklerini bilemem
00 YorumlaBildiğin gömmüşsün ya Karadenizi :-)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllazın aklı kazın aklıyla aynı :D
00 Yorumlao* sen çokmu kusursuz tiplisin?
10 Yorumla
+1 yılHepsi öyle degildir.
00 Yorumla
+1 yılSacmalama ya
10 Yorumla
+1 yılGizliden cik once
00 YorumlaŞişman mı 😯😯😯
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı