Sevgili kardeşim burada bir konuda eksikliğin var aslında. Kabul şeytanın yanıltması var kışkırtıyor seni günaha sokmaya ama her koyun kendi bacağından asılır. Kadın zaten o şekilde giyinerek kendi ahiretini yakıyor. Ama erkekte ona bakarken eğer bir yardım, destek veya benzeri şekilde din kardeşi gözüyle bakıyorsa bunda sakınca yok sonuçta islam da yardımlaşmak çok önemlidir ama erkek bir kadına bakarken şehvetle ve arzuyla bakarsa bu erkek açısından sakıncalı kadına erkeği bu duruma düşürüp günaha sevk ettiği için günah yazılıyorsa erkeğe de nefsine yenik düşüp şeytanın oyununa geldiği için 2 günah yazılır. Kuranda örtünün diyor bildiğim kadarıyla avret yerlerinizi örtün bu kadınlarda boyundan topuğa kadar erkeklerde ise göbek deliği ile diz kapakları arasıdır. Yani eğer günah olduğunu biliyorsan bakmayacaksın şimdi sen diyeceksin ki ben şehvetle bakmıyorum öfkeyle bakıyorum öylede bakma müslüman müslüma nın kardeşidir. eğer rahatsız oluyorsan sana düşen onu uyarmak dinler dinlemez o onun bileceği iş sen uyarını yap arkanı dön git gerisi allah ile kul arasındadır sen müslüman olarak vazifeni yapmış olursun.
09 Yorumla
Soran+1 yılağzına sağlık pravo hocam güzel acıkladın ama bir bayan arkadaşla yorumda tartıştık şeytana iftira atıyorsun diye yorumu beni öyle bir sinire soktuki hani şeytanı savunuyormuş gibi yorum yapıyor onu üstüme alındım yani bunu bir başka müslümana dese taşlanır
- +1 yıl
o onun karakteri boş ver müslüman kin beslemez okudun mu bilmiyorum. ben bir yerde okumuştum. Peygamber efendimizi (S. A. V) taşlamışlar. Allahu teala (cc) Cebrail (a. s) ile vahiy göndermiş. Eğer Muhammed isterse hepsini yok ederim diye Peygamber efendimiz (S. A. V) hayır demiş belki onların içinde 1 tane iman edecek olan vardır demiş. Kısacası belki onun içinde bir dönüş yolu vardır. Senin onunla polemiğe girmek yerine ona islamı anlatman daha iyi. önemli olan onun inancını doğru yöne çekmen unutma şeytanda bir melektir. rabbine olan isyanından dolayı cennetten kovulmuş ve kıyamet gününe kadar ona mehil verilmiştir. O şu anda görevini yapıyor. Vakti geldiğinde oda ölecek. O yüzden biz müslümanlara düşen onun gibi düşünenleri doğru yola çekmeye çalışmak gerisi kendisine kalmış herkes ahiretteki mekanını kendi belirler güzel bir bahçede veya kızgn bir ocakta seçim insan oğlunun rabbim bu yüden insana akıl vermiş ve onu yaratılanların en üstünü kılmıştır.
Soran+1 yılhocam bu sorduğum sorunun yasal işlemlik bir sorunu olabilirmi
Soran+1 yılhakaret sayıyor coğu alttaki arkadaşın yorumunu gözden gecirirmisin hocam
- +1 yıl
yok yasal işlemlik bir sorunu olmaz herhangi bir şahsa ya da gruba karşı kışkırtıcı aşağılayıcı veya provakatif birşey olmadığı için yasal zeminde bir sorumluluğu yoktır o arkadaşların bahsettiği site kuralları içinde aşağılayıcı olduğunu düşünenlerin site yönetimine karşı şikayetleri site yönetimi sorunun hakaret içerdiğine kanaat getirise sorunu sistemden kaldırı sanada - puan verir hepsi bu burada kasdedilen şey bu. Hakaret sayanlara gelince bir çoğu aslında sorunun anlamını anlamadan ve senin oada bahsettiğin konuyu bilmeden yorum yapıp değerlendiriyor bu yüzden bu şekilde düşünüyorlar senin yazdığın makaleyi bende okudum hatta o makale aslında 2 sayfalık bir makale şeytanın hileleri diye bir makale birde bu durumu kabullenmek istemeyenler var bunun nedenide bizileri bunu okursa özgürlüğüme karışırlar korkusuyla bu tür yazıları yazanları ve bahsedenleri yargılarlar ama buda onların cehaleti
Soran+1 yılhocam valla ağzına sağlık güzel konustun tuttum seni hocam :D
- +1 yıl
Allah senin yaptıklarını yanına bırakmaz her insan ne yapmış da ahiretde tek tek bedelini hesabını öder
En İyi Cevaplar
+1 yılBakın hiç İslam'ı karıştırmıyorum. Bilimin adamlarının doktorların araştırmaları var erkeklerin neyden tahrik ve kadınların neyden tahrik olduğunu biliyoruz. Sen bacakları göbeğini açıpda kıvıra kıvıra gezemezsin. Kasten tahrik etmek suçtur! Hiçbir akıl sahibi düşünen insan bu kadar araştırma varken ve her saniye etrafından geçen açık kadın varken "bakmayın ozaman" diyemez. Bu tecavüze teşviğin ta kendisidir. Özgürlüğünüzün sınırı başkasına rahatsızlık verinceye kadardır. Buna hakkınız yok! Buna hakkınız yok! Buna hakkınız yok! Sokun kafanıza! Allah'ım ya rabbim yazdıkları yorumlara bak ya. Adam tamam kendi irademle bakmadım sıkıntı yok demeye kalmadan karşısına bir tane daha çıkıyor.
81 Yorumla- +1 yıl
"Günahı bana sana ne?" demek olmuyor. Günahların koyulmasının sebebi yapanın cezasını çekmesi değil karşısındakinin eziyet görmesini engellemektir. Yani günah birşey yapanı engellemek karşısındakinin hakkı ve görevidir. Özgürlük özgürlük diyenlerede lafım şu: Her bireyin özgürlüğünün bir sınırı vardır. Sınır kendi özgürlüğünü yaşarken başkasına zarar vermek/huzurunu bozmak/rahatsız etmektir. Mesela biz erkekler oruç tuttuğumuzda önümüzden öyle geçince orucumuzu bozuyorsunuz (Tahrik edici giyinmeye yasal olarak hakkınız YOK anlamına geliyor). Cinsel isteğimizi uyandırıyorsunuz birine tecavüz etme olasılığımız artıyor (bu çirkin kelimeyi kullandığım için afedersiniz ancak gerçek bu). Doğru kendimize hakim olup bu haltı yemememiz gerekir ama bu size erkekleri zorlama hakkını vermez. Erkeği bu işe yönelten 1. kişi olursunuz. Yani benim suçum ne o kendine hakim olamamış onun suçu diyemezsiniz. Ceza yaptığınız yanlış şeyin ücreti değil yapmanızın önüne konulan engeldir.
Yani kadınları şeytanın erkeklere oyunu gibi göstermek hiç hoş değil bence. Öyle bir anlatılmış ki sanki bu dünyada önemli olan tek sey erkekler , onları kandırmak için kullanılan kuklalarda kadınlar. Böyle birşey yoktur , her iki türüde Allah yaratmıştır. Açık giyinen kızlara gelicek olursak ; evet bazıları dikkat çekmek için giyiyor ama bazılarınınkide kesinlikle tarz meselesi. Kısa zımbalı şortları çok seviyorum mesela , giydiğimde gezeceğim yer bu şortu kaldırabiliyorsada giyerim. Sonuçta günahı kendi boynuma. Biliyoruz ki erkek ilk gördüğü anda bilmeden baktığı için günah tamamen kadına yazılır , eğer bilerek 2. defa bakıyorsa erkeğe günah yazılır.
11 Yorumla
Soran+1 yılben bu soruyu kafama görede sormadım sadece güzel bir fikir edindim o sesli belgeseli dinleyerek bide gelmişler Allah'a şükretceklerine geliyorlar şeytaa iftira atıyon diyorlar şimdiki nesili görüyorsun
Askililara bir şey demem de, bende göbeği açan veya tam popo altında etek giyenlerden hoslanmiyorum. Ya simdi biri dicek sende kısa sort giyiyosun da tatilde giyerim. Ayrıca sort ve etek arasında buyuk fark var. Ama dikkat ediyorum kız göbeği açık giymiş kolları yukarı kaldırıyor bir de az kaldı çıkacak herşey meydana dhdhd :D
24 Yorumla
Soran+1 yılbirde alttaki yorumlara bakarmısın nerde sizin gibi düşünenler bir video dinledim onu bilgilendirdim coğuda şeytana tapanlardan zaten
- +1 yıl
Bende müslüman değilim ama yani milletin de her tarafini dışarda açması gerekmiyor. Ne bileyim ya çok tuhaf, tamam istediğini giyersin de ben senin bir taraflarını görmek zorunda değilim. Eyvallah yine git yazlikta giy, orda herkes giyiyor. Tamam bende askılı falan giyiyorum ama yok göbek açık yok minnacık etek falan.. Etekle oturmasını bilemez ( gerçi o etekle oturmasını bilse de açılır) :)
Soran+1 yılyinede düşüncen için teşekkürler
- +1 yıl
Buzdolabı sesini arastirken senin yorumuna kadar denk geldim, sen tesadüf dersin ben bunda da bir hikmet var derim ve bir şey sormak isterim tamamen iyi niyetle, müslüman değilim demişsin, hiç ya yaniliyorsam diye düşündün mü sonunda ebedi cehennem var ve biliyorum ve bütün kalbimle inanıyorum, orası çok ama çok kötü bir yer, senin veya başka bir insanın orada olmasını istemem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılkardesim vücüduyla milletin ilgisini çekmeye çalısan insalr bu haramdır günahtır.) hiristynlara özentiliktir yapana ne kadar anlatrsan o sana sen ona gerıcı der dre gıdılır. halbukii baynlarımız islamiyetii yaşasalarda anlarlardı nasıl bir hata yaptıklarını. ne diyimm Allah hepimize dogru yolu göstersin.)
63 Yorumla
Soran+1 yıltam reziller yorumlara baksana tam ateist topluluğu şeytana ifitra atma diyorlar :D
- +1 yıl
baktım kardesım baktım =) sonları hayrola
Soran+1 yılkızlar soruyor. comu amacım küçük düşürmekte değil müslüman olmayanlarda yorum yapıyor abi ne yorum yapıyonuz :D
+1 yılben giyiyorsam sende bakma arkadasim , bak diyen var mi , bizim haya perdemiz yirtiliyorsa sende gozune perde cek bir zahmetde , kadinlarin yanina seytan kelimesini koyupta erkekler iyidir kadinlar kotudur damgasi vurmaya calisma ,, sana dusmedi insanlarin tercihleri
15 Yorumla
Soran+1 yılyav he he ön yargılarınızı dinlemicem
- +1 yıl
gizli kullanicidan ahkam kesmek ne kadarda basit , ergensel triplerinide fikirlerinide kendine sakla
Soran+1 yılgüle güle yorum yap diye zorlayanmı oldu
Soran+1 yılolumsuz cevap olsa site kaldırmıştı soruyu mantıklıca sordum :D
1 burada kadınlara hakaret etmişsin 2 Bu kadar müslümasan kadınlar dikkatini çekmesin 3 ASLA ASLA BİR İNSANIN HAYATINA KARIŞMASSIN BİR İNSANIN ÖZGÜRLÜĞÜNE KARŞI LAF ATAMASSIN KİMSE KUSURA BAKMASIN KİMSENİN NAMUSUNA LAF ATAMASSIN HER AÇIK GİYİNEN KADINA KÜFÜR ETMİŞSİN AYIPTIR
46 Yorumla
Soran+1 yılahirete cekerler :)
- +1 yıl
Açık giyinenler çekicek tecavüzcüler sapıklar çekmiycek kızlara bakanlar çekmiycek kötü düşünenler çekmiycek sen nasıl bir din yaşıyorsun? Müslümanlık bu değil ahiret çekicek olan onlar be insan evladı sanane sanane senin kız kardeşin yok mu annen yok mu bu lafları kaldırmam kimse için kendim için
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=6btaJnGE2sQ bunu dinledim ve kafamdan esti bu soru birazcık kafanız calışsaymış banna hak verirdiniz sizde saygılı olun
- Moda & Stil konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılya isteyen istediğini giyer sanane?
günah yazmışın belki müslüman değil?
şeytanla ilgili şeyi nerenden uydurdun?
herkes müslüman değil saçma bir soru yani
islam hahaha herkes müslüman değil ya aklınıza sokun şunu16 Yorumla
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=6btaJnGE2sQ ? burdan dinle anlarsın sonuna kadar şeytan şeytandır ifritlerin babası cinlerinde babasıdır
- +1 yıl
off hehe de herkes müslüman mı?
Soran+1 yılben sonuna kadar dinledim şeytan bunu peygamber efendimize diyor kafamdan uydurmadım site aleyhine işlensin isterse o konusmalar bu nesilin şimdi cahil olduğu ortaya cıktı :D
- +1 yıl
he canım hee öyle anlıyorum ben seni
Soran+1 yılilluminati projesine destek veren tiplerdensin belli ön yargılı olucam harbi ters ters yorumlar yapıyonuz
- +1 yıl
illuminati projesimi off he canım hee öyle
+1 yılMemlekette başka sorun yok sanki... Sanane kardeşim herkes istediğini giyer günahı sana mı? İstersem çarşafla gezerim istersem donla sana ne? Sana mı düştü yargılamak... Allah akıl fikir vermiş herkes kendinden sorumlu.
06 Yorumla
Soran+1 yılön yargınız kendinize saklayın haydi uykunu al sen
- +1 yıl
istediğini duymak istiyorsan soru sorma o zaman... madem sordun eleştirdin sende eleştiriye açık ol. önyargıyla alakası yok bunun benimki sadece bir görüş...
Soran+1 yılşu modaratörlere nasıl ulaşırım kaldırmalarını isticem soruyu
- +1 yıl
arkadaşım yanlış anlamayın soruyu soran kişi hakaret etmek için değil. bilgi eksikliğinden dolayı böyle bir soru sormuş aslında açıklamasında ki konuyu daha önce okumuştum. bunu hakaret etmek için değil bilmediğini veya merak ettiği bir konuyu öğrenmek için yazmış tıpkı hepimizin yaptığı gibi
- +1 yıl
eksik biliyorsa yazmasın o zaman. öyle anlayan tek ben değilim.
Soran+1 yılsende üstüne alınıp altına yorum yapmasaydın
+1 yılHer kız istediği gibi giyinebilir tamam bazen abartanlar oluyor ama onlarda acısını başka türlü çekicekler kimsryi kıyafetiyle sınama veya yargılama gibi bir durumumuz yok ikaz ederiz dinlerse dinler ailesi karışmıyorsa bizede laf düşmez bence
01 Yorumla
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=6btaJnGE2sQ al bu soru bu dinlemelerden kafama esti
+1 yılEy kadın mileti. Sizler bu hayat da bu dünya da her şey yapar edersiniz istediğiniz gibi giyinip gezersiniz. Hiç ölmicekmis gibi yaşarsınız özgürsünüz. Ölümü ahireti unutursunuz. Ama unutmayin ki sizler ölümü unutma bilirsiniz hiç ölmicekmis gibi yaşayabilirsiniz özgürlüğü tadını cikara bilirsiniz. Eninde sonunda gideceğiniz yer toprak altı orada size özgürlüğün kralını gosterirler rahat olun
71 Yorumla- +1 yıl
Hakkını helal et bunların paylaşıyorum
bakmayan adam bakmaz sapık gibi bakarsan içinde varmış ne adamlar tanıyorum önünde çıplak kadın olsa bakmayacak dini adam gibi yaşarsan sıkıntı olmaz kardeş burada müslümanlık öğretceğine kendin öğrende düzgün yaşa dini
216 Yorumla
Soran+1 yılkardeş buda benim fikrim dini düzgün yaşıyorum sadece beni bu dinlediğim video etkiledi https://www.youtube.com/watch?v=6btaJnGE2sQ şeytanın peygamber efendimize kadınlar hakkında dedikleri kafama takıldı neden kadınlar sence cok asabi oluyor diye düşünmüştüm nedenini bu diye biliyorum
- +1 yıl
Müslümanlık bu yüzden kadın düşmanlığı gibi görülüyor bırakın kadınlara değer verin biraz mal gibi kullanmayalım arkadaşlar ben bu konuları hep sohbetlerde dine ömrünü adamış insanlarla konuşuyorum yanlış anlaşılmasın kadınlara ayrı bir canlı gibi bakmayalım onların istekleri duyguları nefisleri var
Soran+1 yılsadece kafama takıldı o söyledikleri o kadar fikrimi yansıttım kızlara bide sanane diyorlar acık giyinmenin günahı var tabiki :)
Soran+1 yılşimdi kızlar bunu niye hakaret diye alıyor onu anlamadım müslüman değilim diyipte şeytanı savunanlarda var hani rezillik yani bir kac yorumları
Soran+1 yılben müslümanlığa laf atmadığım için sorun olmaz kardeş kapalı kızlara laf atanlar neden içeri atılıyor cünkü müslümanlığı kınıyorlar buda yasal olarak suc oluyor şimdi bu sorudan rahatsızlık olsaydı site hemen kaldırır bana uyarı mesajı atardı ama kaldırılmadı hani kendileride araştırabilirler bunu yasal işlemi yok bunun ben müslümanlığımı küçük düşürdüm :)
- +1 yıl
hangi yasa acaba söylese az biraz hukuk bilgim vardır türbanlılara karşı yazılan sorularda kaldırılmıyor demekki suç değilmiş müslümanları küçük düşürmedin ama insanları müslümanlıktan soğutuyorsun ve kızları namussuz gözüyle görüyorsun unutmaki en büyük 7 günahtan 7. si namuslu bir kadına namussuzluk sıfatı yakıştırmaktır din bilgin az çok varsa bilirsin
Soran+1 yılsitede ırkcılık kavgası sadece yasak yasal gibi bir işlemi hemen olmaz hani gidip birine şantajmı yapıyorsunki bu site birinin adına dava acıyor modaratörler bu soruyu coktan görmüşlerdir modaratöre ulaşmayı biliyorsan bildir soruyu kaldırsınlar
Soran+1 yılsende klavyeden melek gibisin maşallah birgün yüz yüze görüşelim ege bölgesindeysen :)
Soran+1 yılen iyi cevap sectiğim adamın düşüncesine bak bide seninkine bak ilk başta güzel konustun sonra karşı cinsi savunarak üstüme geldin :) olmadı bu
Soran+1 yılbenim annem şehir hayatında yaşamadıki eski nesil acıkmı giyinirdi? biz şimdiki nesil olarak acıklama yapıyoruz demi güzel kardeşim
- +1 yıl
sen benim dediğimi iyi anlamadın heralde yazdıklarımı iyice elekten bir geçir ben öyle bir lafmı ima ettim kısacası içinde varsa karaçarşaflı kadındanda etkilenirsin içinde yoksa önünde çıplak gezseler dönüp bakmazsın şeytan şeytan diyorsun ya bu düşüncelerin hep şeytanın düşünceleri güzel kardeşim
Benim Günahım senden sorulmayacak. bu kadar gelmissin akıl veriyorsun millete hakaret ediyorsun bir halt bildiğin yok. Sanane çocuğum olunca da giyerim olmayınca da. Insanlar da senin bunu demeni bekliyordu ya hahaha
24 Yorumla
Soran+1 yılön yargı yapanları okumadan geciyorum söylenme bu kadar bb
Soran+1 yılbir yürü git işine gece gece
+1 yılHer ortama ayak uyduracak şekilde giyiniyorum. Aslında ne çok açık giyineceksin ne de kara çarşafa bürüneceksin. Ama herkes istediğini giyer ona karışamam :)
15 Yorumla
Soran+1 yılya işte böyle yorumlar bekliyorum ama gece gece uğraşan tip kızlara ne demeli resmen şeytanı savunarak şeytana iftira atıyorsun dediler :D
- +1 yıl
Aman bosver :D isteyen istedigini giysin onları yargılamak bize kalmadı :) Açık saçık giyinmesek bile erkekler öküz öküz bakıyo
Soran+1 yılya işte anlamıyorlar olumsuz cevap olsaydı site kaldırmıştı niye hala kakmadı? kızda olumsuz soru sormuşsun diyor :D
- +1 yıl
Herkesin kendi düsüncesi :)
Soran+1 yılaynen öylee
+1 yılBen oyle giyinmiyorum bence diger kizlarda giymesinler sonra bu erkekler neden abaza diye söyleniyorlar orani burani acmasan bakmazlar
915 Yorumla
Soran+1 yılya işte böyle ya ben böyle yorumlar bekliyorum alttaki rezilliğe bakarmısın müslüman olmayanıda dalga gecip gitti :D
- +1 yıl
Gördüm herkesin kendi dusuncesi hepsi de sana yuklenmis :))
Soran+1 yılyüklensinler gercekler zoruna gidiyor demek dine önem vermiyorlar :D
- +1 yıl
:) ben fazla acik giyinmem yerine gore giyiniyorum icim rahat en azindan bana bakan kisilerde olmuyor zaten açık giyinenlerin amaci dikkat cekmek degil mi egolarini tatmin etmek bir iki abaza bakti diye kendilerini guzel goruyorlar
Soran+1 yılbildirim kutum taştı gizli kullanıcı olmasam bunlar mesaj bile atıp hakaret ederlerdi numaramı vericem gelin karşıma böyle konusun dicem :D
- +1 yıl
:D hic uğraşma onlar ne derse desin sen haklısın ama sende her yorumun altina cevap yazarsan olacagi bu :)))
Soran+1 yılsite uyarı atarsa onlarada özür dilemek düşer :D gündeme oturdu bir gecede :D
- +1 yıl
Boyle bir soru sormamaliydin bu sitede :D
Soran+1 yılalt tarafı kaldırırlar adamlar :D ama bir gece cok yorum taştığı için onlar için daha fırsat :D
- +1 yıl
O degil ne kadar acik giyinen varmis bir taraflarını gostermekten hoslaniyorlar galiba
Soran+1 yılacaba bu sorduğum soruya yasal işlem başlatılırmı merak ettim :D
- +1 yıl
İyiki gizlisin yoksa linc ederlerdi seni topuklu ayakkabı uzun tırnaklar yüzünü parçalayabilirlerdi hele bir uye sana takmis ana li bişey nick i
Soran+1 yılanasayfada geziyormu sorularım :D
- +1 yıl
Bilmiyorum bunlari gundem de olamk icin mi yaptin
Soran+1 yılyok bu kadar tartışmaya büyüyeceğini hiç düşünmedim
+1 yılKendimi nasıl güzel hissedersem öyle giyiniyorum önemli olan kendimi iyi hissetmem yerine göre giyinirim zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılmodaratörlere naıl ulaşabilirm bilgin var mı
- +1 yıl
arkadaşım yanlış anlamayın soruyu soran kişi hakaret etmek için değil. bilgi eksikliğinden dolayı böyle bir soru sormuş aslında açıklamasında ki konuyu daha önce okumuştum. bunu hakaret etmek için değil bilmediğini veya merak ettiği bir konuyu öğrenmek için yazmış tıpkı hepimizin yaptığı gibi
- +1 yıl
Bişey demedim ki :) oda haklı
Soran+1 yılteşekkür ederim gene :)
- Moda & Stil konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılAslında erkekler için değilde, hemcins rakiplerini saf dışı etmek için ön planda olmak için açık giyiniyorlar diye biliyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılşeytanın peygamber efendimze söylediklerine ne anlam katıyorsun bir dinliyeyim seni :)
+1 yılbu soruyu bende merak ediyorum... ama bazı kişilerde dışlanmama içgüdüsü olabilir bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=6btaJnGE2sQ alın bu soru burdan kafamdan esti
+1 yılÇarşaf giyme hakkıyla göbeği açık tişört giyme hakkı aynıdır.
20 Yorumlaaçıkçası yetiştirilme tarzı büyüdüğü ortamla felan ilgili böyle şeyler suç tamamen kızda değil yani
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen aşşağıdaki yorumlara bakarmısın giyinim özgürlüğüne karışıyorsun diyorlar şeytanın acıklamalarını okumuyorlar sanırım şeytan vesvese veriyorki acık giyinyiorlar :D Allah yolundan saptırmak oluyor buda
Moda & Stil konusunda 782 cevap paylaştı. Istersem pece carsaf giyerim istersem ciplak gezerim kime ne
011 Yorumla
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=6btaJnGE2sQ alın dinleyin o zaman din düşmanları
Soran+1 yılpeygamber efendimiz ile şeytanın konusmalarını dinlemedinmi zorunamı gidiyor :D
Soran+1 yıloku o zaman gelip ön yargı yapacağına
Soran+1 yılyazık haydi dahada cevap atma
Soran+1 yılön yargını kendine saklarmısın ya yiyorsa telefon numaranı bana verirsin yüz yüze böyle gel yüzüme laf et klavyeden öyle kolay demi :D
Soran+1 yılkavga etmek istemiyom sahiden yüzüme karşı söyleyebilirmiydin merak ettim sadece ekrana bakıp laf atıyon :D
Heee sen heryerini aç ikincisi erkeğin boynuna öyle bir dünya yok açma bakmasınlar hangi erkek olursa olsun erkeğin nefsi kördür bakar.
30 Yorumla
+1 yılyahu bir bitmediniz sanane ne giyildiğinden tasası sanamı kaldı anlamadım
110 Yorumla
Soran+1 yılönce soruyu oku şeytanın vesveselerine kulak asma dua oku gece gece
- +1 yıl
müslüman değilim :D
Soran+1 yılmüslüman değilsen yorum yapmıcaksın dini küçük düşürme
- +1 yıl
ben dini küçük düşürmüyorum ki onu nerden çıkardın? 11 ay içer zina yapar yalan söyler küfreder ramazanda oruç tutar ah pardon siz müslümandınız değilmi?
Soran+1 yılonlar muska yazan hocalar müslümanlarla ne alakası var birazcık araştır ateistsin o yediğin nimetler nerden geliyor sanıyorsun müslüman değilsende islami sorularıda cevaplama
- +1 yıl
ateistim diye bir cümle kurdum mu ben?
- +1 yıl
öyleymiş valla öyle diyor :D
- +1 yıl
hoşgörü dinine bak :) çok saygılısınız arkadaşım
Soran+1 yılyorum atma sen
Isteyen istediğini giyinir kime ne?
020 Yorumla
Soran+1 yılsonrada erkekler sapık oluyor demi şeytanın söylediklerini okumadın galiba cok iyi uyuyorsunuz şeytana siz :D
Soran+1 yılyarın öbürgün ana olduğundada cocuğunun karşısında giyersin demi kimin beyni kapalı belli oluyor :D
Soran+1 yılahiretede bunu söylersin :D
Soran+1 yılo zaman yorum atmasaydın sorunun altına iyi lafda atıyorlardır sana :D
Soran+1 yıltam ergensin Allah seni bildiği gibi yapsın kaybol
Soran+1 yılAllah büyük elbet dalganı başka yerde yap
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=6btaJnGE2sQ gözüne dizine girsin
Soran+1 yılsen nasıl insansın ya bir git Dua Et Allah'a bugünlerin iyi yarın yatalak olduğunda görürsün şeytana iftira atma diyor mal kuran oku
Soran+1 yılateistsin belli siteyi bari küçümsemeyin
Soran+1 yılşeytana iftira attığımı düşünen insan günahkar olduktan sonra ırkcılık yapsam sana günah sayılmaz canım
olum ne iştin sen ya kim ne isterse giyer
11 Yorumla
Soran+1 yılbirazcık kafanı calıştır gel :D
+1 yılGöze hitap ediyorlar işte.
10 YorumlaSergiliyorlar kendilerini
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen baksana üstümüze geliyorlar :D
Soran+1 yılkızların yorumlarına bakarmısın :)) müslüman değilim diyede üstüme geliyorlar sanki müslüman olmayanlar sizde gelin yiyorsa yorum yapın diye sordum nasıl zihniyettir bu :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılaçık giyinmeyi seviyorum :) banane sizden
13 Yorumla
Soran+1 yılön yargıda size düşmesin bir zahmet siteyi kendiniz müslüman düşmanı yapyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılaçık giyinmem ile müslüman düşmanlığının alakası yok. sen fazla karıştırmışsın herşeyi. dinden anladığın giysi ise çok büyük bir problemin var demektir
Soran+1 yılne problemi yahu sesli video dinledim sanki kafamdan esti bu soru
Seviyordur giyinir sana ne
00 YorumlaBırak kardeşim giyinsinler gözümüz bayram ediyor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım