Yalan söylediğin burdan belli kimse yatakta beğendiği adamın fanı olmaz canı çekince seni sipariş mi ediyo yani yemeksepetinden pizza söyler gibi inandırıcı konuş az bakir oc
Şu an sapık yönlerimi göstermedim ;) sana şunu söyleyebilirim ki duvar gibi biri değilim, büyük ihtimalle senin bile bilmediğin cinsel bilgilere sahibim ve tutku denen şeyin ne olduğunu biliyorum. Bu beni başarılı bi sapık yapmaya yeter ;) ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bilmm bence çapkın değilsin🙄
Kız :)
Ne var😏
Seslendim 😂😬
İyi bakalim
😊😊
ates olmayan yerden duman cikmazmis efendim
😂😂
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
Hep de öyle derler
Boşver benim de sapığa çıkmış heeheheh
Ahahah neler yaptın :D
Bu çocuk sapık değil ben bu çocuğa din adamlarından daha çok güveniyorum bu çocuğun libidosu bile yok
Ee kendi söylüyor ama :D
Adı çıkmış sadece öyleyim dememiş jokeface adamdr
@SapıkMari yerim seni :d
bebeim 😘😘
😂😂
Nasıl macera aga 😎 bu sitenin tek çapkını benim😎
Sen yenisin galiba :D
😎 gidip geliyorum reis😎
:))
Çapkınlık yaptığın için xd
Bundan yani :)
Çok mu a*m sömürdün
Öyle mi denir ::D
Deniş şeklini bırak öyle mi prens sikikleri
Laflara bak ya :D
Lan soruma cevap ver
Sen önce bir düzgün sor :D hayranım çok
Neye dayanarak hayranın oldular bana da bi dayanak göster ben senin #1 fanın olayım len mq
Benle takılınca :D
Yalan söylediğin burdan belli kimse yatakta beğendiği adamın fanı olmaz canı çekince seni sipariş mi ediyo yani yemeksepetinden pizza söyler gibi inandırıcı konuş az bakir oc
Sensin o saygisiz :) kendine sapık diyen üslubu böyle olan biri hayranım olmasa da olur
Şu an sapık yönlerimi göstermedim ;) sana şunu söyleyebilirim ki duvar gibi biri değilim, büyük ihtimalle senin bile bilmediğin cinsel bilgilere sahibim ve tutku denen şeyin ne olduğunu biliyorum. Bu beni başarılı bi sapık yapmaya yeter ;) ;)
Konuyu buralara niye getiriyorsun ki şimdi :)