Merhabalar,
İki ay kadar önce, hoşlandığım ama aynı zamanda çok da yakın olan arkadaşım önce numaramı silmiş yaklaşık 15 gün sonra da takipleştiğimiz sosyal medya hesaplarından birinden çıkarmış hiçbir sebep yokken. Instagramdan hala takip ediyordu bu arada. "Buradan da ben çıkarayım" yazdım o da laf sokarcasına cevap verdi ve takipten çıkardım ben de. Aramıza hafif soğukluk girmişti ama hala konuşuyorduk aslında numaramı silmeden önce neden böyle yaptığına asla anlam veremedim. Herhangi bir tartışmamız da olmadı ve çok yakın arkadaşımdı. Ne yapmalıyım ya da ne yapmamalıyım? Şimdiden teşekkürler.
İki ay kadar önce, hoşlandığım ama aynı zamanda çok da yakın olan arkadaşım önce numaramı silmiş yaklaşık 15 gün sonra da takipleştiğimiz sosyal medya hesaplarından birinden çıkarmış hiçbir sebep yokken. Instagramdan hala takip ediyordu bu arada. "Buradan da ben çıkarayım" yazdım o da laf sokarcasına cevap verdi ve takipten çıkardım ben de. Aramıza hafif soğukluk girmişti ama hala konuşuyorduk aslında numaramı silmeden önce neden böyle yaptığına asla anlam veremedim. Herhangi bir tartışmamız da olmadı ve çok yakın arkadaşımdı. Ne yapmalıyım ya da ne yapmamalıyım? Şimdiden teşekkürler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sevgili yaptı büyük ihtimal. Sen de onun yaptığını yapıcaksın çıkar her yerden
Ortak arkadaşımız var, sevgilisi filan yokmuş. Ben de çıkardım zaten ama nedenini çok merak ediyorum bir de uzun yıllardır arkadaşız, sormayı çok istiyorum
Hoşlandığını anlamış olabilir. Ya da senin hakkında yanlış bir şey duymuştur.
Olabilir tabii evet. Herhangi bir şey yapmalı mıyım? Nedenini öğrenmek gibi
İstersen yaz neden birden bire soğuk yaptın falan diye sor
gurursuz da görünmek istemiyorum ama yazacam gibi bakalım.
Çok yakın arkadaşın diye dedim istersen gurur yap düşme üstüne sen bilirsin
evet evet haklısın biraz düşüneyim bunu, teşekkürler
Rica ederim😊
Bence artık hoşlanma
Sorun hoşlanmak değil. Arkadaşımın bu şekilde davranması. Hoşlandığım insandan çok yakın arkadaşımı kaybettiğime üzülüyorum zaten ve çok özlüyorum
Sevgili yapmıştır büyük ihtimalle keşke ilk çıkardığında sorsaydın direk bi sorun mu var diye
sevgili yapmamış ortak arkadaşımız var. O sinirle ne yapacağımı bilemedim ben de çıkardım onu. Ama yıllardır arkadaşım tabii özlüyorum
Bi ortak arkadaşınıza sordur neden böyle yapıyor diye
nedenini o da anlayamamış zaten sorun da burada. Hala benimle ilgili konuşuyor arkadaşıma ama neden bu şekilde davrandığını bilmiyoruz ya da ortak olan arkadaşım bana söylemiyor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!