Makyaj oldugunu biliyorum kuru cilde uygulanmalimi derken toz olanlar icin demistim ama dedigin gibi krem seklini kullanmak daha mantikli geldi. Tesekkurler.
Yok sıkıntı yaşamazsın benim de cildim fazlasıyla kuru. Makyaj öncesi nemlendirici uygulayarak makyaja başlarsan hiç sıkıntı yaşamazsın. Aynen bunlar bence de daha kullanışlı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İkisi de tozz
Kuru cilde uygulanmalimi sence?
Evet sonuçta makyaj ama kremsi kullanman gerek kuru ciltlere krem gider
Makyaj oldugunu biliyorum kuru cilde uygulanmalimi derken toz olanlar icin demistim ama dedigin gibi krem seklini kullanmak daha mantikli geldi. Tesekkurler.
İkisi de toz gibi
Benim cildim kuru bana olmazmi ozaman
Oluur. Makyaj bazı uygularsan sorun yaşayacağını sanmıyorum. En son sabitleyici veya nemlendirici sprey sıkmak da işe yarar
Anladim canim peki nemlendiriyici onceden sursem yani sadece makyaja baslamadan once. Agir makyaj yapmiyorum zaten.
Çok kuruysa cildinle pek bütünleşmeyebilir :)
Anladim cok tesekkur ederim. 😊
Rica ederiim
Toz bunlar
Benim cildim kuru bunlari almasam mi? Ama sanki daha kullanisli olur diye dusunmustum tozun.
Yok sıkıntı yaşamazsın benim de cildim fazlasıyla kuru. Makyaj öncesi nemlendirici uygulayarak makyaja başlarsan hiç sıkıntı yaşamazsın. Aynen bunlar bence de daha kullanışlı
Sende toz kullaniyorsun ozaman
Ben allık tercih etmiyorum yanaklarım zaten kızarık. Fondoten de kullanmadığım için lazım olmuyor
Anladim cok tesekkür ederim
Rica ederimm
Peki bb krem uzerine kullanilir mi? Fondoten kullanmayi biraktim uzun sure once.
Kullanılır tabiki dee
İyi yapmışsın bb daha iyi bence de
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!