Diğer Senin hakkında bir şeyi kesin bileceğim gelmek ister misin (baba vanga içerir) ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bilemezsem beni atın köprüdenİddiaa ediyorum hakkında bir bilgiyi kesin bileceğim! Hadi Geeeel! Güncellemeler+1 yıl %100 bilme garantisi veriyorum Senin hakkında bir şeyi kesin bileceğim gelmek ister misin (baba vanga içerir) ? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Bekliyorum, beklenti yüksek. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Her gün yemek yersin Yorumla PetroSexual +1 yıl Oha şaka mısın, başka? 😱 Yorumla Soran +1 yıl Imm nasıl desem senin yaşadığın ülkede Türkçe konuşulur genelde tam net gözükmüyor ama tüm itemlerimi kullandım Yorumla PetroSexual +1 yıl Yanlış! 😂 Yorumla
Bohemian-Rhapsody Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Kısa bir stalk sonrası bilirsin tabii 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Türkiye cumhuriyeti vatandaşısın Yorumla
HerBokAlinmis Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Bilemezsen bi kere severim :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Cinsiyetin erkek hem de erkek gibi erkekk Yorumla HerBokAlinmis +1 yıl İşte helal olsun :D Yorumla Soran +1 yıl Doğruu muuu Yorumla HerBokAlinmis +1 yıl Çok doğru :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gizliyi bilirsen harbi baba vangasindir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Imm seni tahmin etmek faha zor fakat telepatik olarak kendimi sana bağladım ve gördüğüm ilk şey dişlerin var Yorumla
the_StarryNight Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bil bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 2 adet ayağın var Yorumla the_StarryNight +1 yıl 🥺🥺🥺 Yorumla
Kosbela Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Bil lan 0 10 Yorumla Soran +1 yıl KizlarSoruyor diye bir siteye üyesin Yorumla Kosbela +1 yıl You my god nddorm. Helal lan hayatımı kurtardın. Bende bileyim birgün öleceksin Yorumla Soran +1 yıl Yanlış 😎 Yorumla Kosbela +1 yıl You are a ımmortal. İmpossible. Dkdks Yorumla Kosbela +1 yıl Ölecen Yorumla Soran +1 yıl Nope, posible. I did Yorumla Kosbela +1 yıl Sallama la ne diyor 17. ayet diyor meal diyor kulli nefsin zaiketül mevt Yorumla Kosbela +1 yıl Yani you must die. Yorumla Soran +1 yıl Ühüüüüü Yorumla Kosbela +1 yıl Herkes ölecek üzülme la. Yorumla
Mennane Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Söyle bakalım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Su içmezsen yaşayamazsın su içersin o yüzden hep Yorumla Mennane +1 yıl %1 bile bilemedin Yorumla Soran +1 yıl Bildim Yorumla
Sevdenurr1 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tamam bil bakalm. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İsminin baş harfi S Yorumla Sevdenurr1 +1 yıl Bilemedim nolduuu🤪 Yorumla
Didemalaca2 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Tamam hadi bil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Cinsiyetin kız Yorumla Didemalaca2 +1 yıl Waaoww Yorumla Soran +1 yıl Bildim mi🙈 Yorumla Didemalaca2 +1 yıl Bildin Yorumla
Dj_Parrot Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Hadi bil bakalım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nefes alıp veriyorsun Yorumla Dj_Parrot +1 yıl Hadi ya ciddi olamazsın zhkxl Yorumla Soran +1 yıl Doğru mu🙈 Yorumla Dj_Parrot +1 yıl Tabisi 👌🏼 Yorumla
faruk07 Takip Et Bilge Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 389 cevap paylaştı. Hadi bil 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Banyo yapan birisin Yorumla faruk07 +1 yıl Yok artık seni tebrik ediyorum oksijen israfı Yorumla Soran +1 yıl Tşşküre Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bil hadi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Seni bir kadın doğurdu Cevap sahibi +1 yıl Yoh hamına
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bekliyorum, beklenti yüksek.
Her gün yemek yersin
Oha şaka mısın, başka? 😱
Imm nasıl desem senin yaşadığın ülkede Türkçe konuşulur genelde tam net gözükmüyor ama tüm itemlerimi kullandım
Yanlış! 😂
Kısa bir stalk sonrası bilirsin tabii
Türkiye cumhuriyeti vatandaşısın
Bilemezsen bi kere severim :D
Cinsiyetin erkek hem de erkek gibi erkekk
İşte helal olsun :D
Doğruu muuu
Çok doğru :D
Gizliyi bilirsen harbi baba vangasindir.
Imm seni tahmin etmek faha zor fakat telepatik olarak kendimi sana bağladım ve gördüğüm ilk şey dişlerin var
Bil bakalım
2 adet ayağın var
🥺🥺🥺
Bil lan
KizlarSoruyor diye bir siteye üyesin
You my god nddorm. Helal lan hayatımı kurtardın. Bende bileyim birgün öleceksin
Yanlış 😎
You are a ımmortal. İmpossible. Dkdks
Ölecen
Nope, posible. I did
Sallama la ne diyor 17. ayet diyor meal diyor kulli nefsin zaiketül mevt
Yani you must die.