Diğer Sizi arkadaş grubumuza alır mıydık söyleyelim mi? hibitchies Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor @notconcernyou jinler ve köpekler giremez agahdjdkkf Güncellemeler+1 yıl @hazir_cevap hayırlı uğurlu olsun agahjskfkg Sizi arkadaş grubumuza alır mıydık söyleyelim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
selinn00_ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben girer miydim ilk onu sor 😂😂Girmeezdimm okey bb 2 0 Yorumla
Jeꜱus Takip Et Xper 3 Yaş: 109 +1 yıl alırsınız tabii ki, benimle ne dedikodu yapılır üfff asdjdk 0 2 Yorumla hibitchies +1 yıl Tamam alırız ama birlikte herkesle dalga geçmek zorundayız anlaştık mı. ? Yorumla Jeꜱus +1 yıl bizim hayatımız olmuş dalga be anacım Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Grup sevmiyorum cınım ya. 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Timam, söyleyin teyzeler 0 3 Yorumla hibitchies +1 yıl Almam Yorumla notconcernyou +1 yıl almam 😞 Yorumla myd1oez +1 yıl Pisler 😒 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Alır mıydınız 0 8 Yorumla hibitchies +1 yıl Alırdık hadi gel 🥺 Yorumla _-RockStar-_ +1 yıl Vays kralsınız alım için kimlik fotokopisi yeter mi Yorumla _-RockStar-_ +1 yıl Aga yok ya kullanmıyorum Yorumla hibitchies +1 yıl Oradan grup kuracaktık yaaaa :(((((( neden yok :((( Yorumla _-RockStar-_ +1 yıl Olsundu be nolcak, ya valla hiç kullanmadım fikrim yok o yüzden shsjdjdjr Yorumla hibitchies +1 yıl Aynı WhatsApp gibi ama kullanıcı adlarımızla kullanıyoruz herkesin var bir tek senin yok :(((( Yorumla _-RockStar-_ +1 yıl Olsun bee sağlık olsun nolcak ahsjajdjs Yorumla _-RockStar-_ +1 yıl Yok bee wp ye bile girmiyom ajdjsjfkd oraya hiç girmem Yorumla
Yildizilkay Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 68% +1 yıl Alırmısınız peki 0 3 Yorumla hibitchies +1 yıl Almam Yorumla Yildizilkay +1 yıl Neden peki güzellik çirkinlik durumuna göremi Yorumla hibitchies +1 yıl Hayır saçmalama Yorumla
Heonir Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bilmem alır mıydınız 0 4 Yorumla hibitchies +1 yıl Alırım Yorumla notconcernyou +1 yıl almam Yorumla Heonir +1 yıl Numaramı atıyorum o halde :d Yorumla Heonir +1 yıl Eşitlik çıktı 3. Bir görüş daha lazım Yorumla
Nightroad Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Tamam 0 12 Yorumla hibitchies +1 yıl Alırım Yorumla Nightroad +1 yıl Diğeri almaz mıymış :D Yorumla hibitchies +1 yıl Yooo aldık bile Yorumla Nightroad +1 yıl Neyi aldınız Yorumla hibitchies +1 yıl Seni aldık süper zeka artık bizdensin Yorumla Nightroad +1 yıl Sana söyleteyim dedim :D Yorumla hibitchies +1 yıl Hasbinallah bebeğim ama herkesle dalga geçicez Yorumla Nightroad +1 yıl Yorumlarda mı :D Yorumla hibitchies +1 yıl Evet shsjjdkdk Yorumla Nightroad +1 yıl Ben bunu zaten genelde yapıyorum :D Yorumla hibitchies +1 yıl Artık birlikte yapıcaz Yorumla Nightroad +1 yıl Bakarız Yorumla
hazir_cevap Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Söyleyiniz 0 9 Yorumla hibitchies +1 yıl Alırım Yorumla hazir_cevap +1 yıl Teşekkürler o halde Yorumla notconcernyou +1 yıl alırm ben de Yorumla hazir_cevap +1 yıl Sende sağol 🤷🏻♂️ Yorumla hibitchies +1 yıl Eveeeet seni seçtik artık yeni gözdemizsin🥺❤️ Yorumla hazir_cevap +1 yıl Şu an çok mutluyum 😂 Yorumla hibitchies +1 yıl Artık sitenin altını üstünü birlikte getiricez 🥺❤️ Yorumla notconcernyou +1 yıl selam dost Yorumla hazir_cevap +1 yıl Tamam anlaştık 😂😂😂 Yorumla
CehеnnеmdekіVodka Takip Et Xper 5 Yaş: 106 +1 yıl Söyleyin bklm 0 1 Yorumla notconcernyou +1 yıl alırım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben girer miydim ilk onu sor 😂😂
Girmeezdimm okey bb
alırsınız tabii ki, benimle ne dedikodu yapılır üfff asdjdk
Tamam alırız ama birlikte herkesle dalga geçmek zorundayız anlaştık mı. ?
bizim hayatımız olmuş dalga be anacım
Grup sevmiyorum cınım ya.
Eziklerle arkadaş olmam net.
Hadi söyle bakalım bitches
Timam, söyleyin teyzeler
Almam
almam 😞
Pisler 😒
Alır mıydınız
Alırdık hadi gel 🥺
Vays kralsınız alım için kimlik fotokopisi yeter mi
Aga yok ya kullanmıyorum
Oradan grup kuracaktık yaaaa :(((((( neden yok :(((
Olsundu be nolcak, ya valla hiç kullanmadım fikrim yok o yüzden shsjdjdjr
Aynı WhatsApp gibi ama kullanıcı adlarımızla kullanıyoruz herkesin var bir tek senin yok :((((
Olsun bee sağlık olsun nolcak ahsjajdjs
Yok bee wp ye bile girmiyom ajdjsjfkd oraya hiç girmem
Alırmısınız peki
Almam
Neden peki güzellik çirkinlik durumuna göremi
Hayır saçmalama
Bilmem alır mıydınız
Alırım
almam
Numaramı atıyorum o halde :d
Eşitlik çıktı 3. Bir görüş daha lazım
ne biliyim😀😀😀