Asmr sayesinde uyuyorum çok rahatlatıcı. Özellikle anlaşılmayan fısıltı ve dudak sesleri severim. Mehtap ziyagilden dinliyorum sizede öneririm 🙂
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ağır dudak sesleri beni çok rahatsız ediyor. Fakat anlaşılmayan fısıltı ve yüze masaj favorilerim 😄 Mehtap ziyagil, ve asmr secret Türkler arasında nadir sevdiklerimden
Bazıları için aşırı itici ve gereksiz gelebiliyor. Bazı videolar asmr seven insanlara bile çok yapmacık ve itici geliyor. Bu işi profesyönel yapan insanları takip ediyorum 😄
Ahah seni korkutan bir şeye vesile olduysam özür dilerim. Aslında amaç insanları mayıştırmak ve uykuya kolaylıkla dalmasını sağlamak. Kimi insanda bu başarılı olurken kimi insanda olmuyor 😄
Yemek yiyenleri sevmiyorum. Bazen itici roller yapıp, kurgu yapanlar oluyor. Çok amatörce. Fakat ses tonunu çok sevdiğim ve bunu severek yapan insanlar var. Onları takip ediyorum. Bunlardan birisi gentlewhispering kanalı.
Evet ilginç gibi gelebilir fakat öyle. Aslında bir insanın benimle ilgilenmesi genel olarak sevdiğim bir şey. Yüzün okşanması, tatlı gülücükler ve hatta fısıltı bile. Garip gelebilir fakat seviyorum yani. Yalnızlık iyi bir şey değil 😅
Evet yalnızlık iyi değil de bunu gerçek insanın yapması ve video olayı apayrı ya. Video fısıltılı tövbe est korktum 😂😂 asla tercih edeceğim bir şey değil bu inan
Elbette gerçek ile sanal arasında çok büyük farklılıklar var. Dediğim gibi garip bir ruh hali. Kiminin çok sevdiği kiminin de çok gereksiz ve aptalca bulduğu bir şey 😅
Bazı sesler insanlara ninni gibi gelir. Bazılarına itici gelen sesler kimilerine göre de rahatlatıcıdır. Örneğin araba sesi, otobüs sesi ve hatta süpürge sesi. Bana asmr rahatlatıcı geliyor ama belli başlı sesler ve fısıltılar. Asla yemek yiyenleri gereksiz ağız sesi çıkartanları sevmiyorum. Bazen doğa ve su sesi ile huzur buluyorum 😄
En İyi Cevaplar