Soru basit ne sıklıkla alkol alirsiniz ve hangi alkolleri seviyorsunuz :))
Cevabın nedir?
+1 yılalkol kullanmamda aklıma bir anı geldi
bizim arkadaş anlatmaya başladı "bir büyük rakı. üstüne 4 bira. sonra biraz votka çaktım. akşam oldu bir şişe şarap devirdim. üstüne 2 bira daha içecektim son bira bir çarptı beni..." dedi :) bu alkol nasıl birşey ya. ben günde 1 litre su içemem adam neler neler deviriyor :D01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBırakmadan önce birakoliktim ama rakinin essiz lezzeti beni hep cezbeder. Alkol ortam isi biraz içmediğim yok denecek kadar az. Ama birayi günün 24 saati icebilirim. Zaten bayramdan sonra geri start vereceğim. Yasasin alkolizm
17 Yorumla- +1 yıl
Burnunda tutuyor. Ara ara bira kokusu alıyorum :)
- +1 yıl
Himm i line it :) its my first time
- +1 yıl
Like olacak olacak o lanet klavye :///
- +1 yıl
Biz buralarda alkollü mekanlar kapali meger mantikliymis acik bir yer bulsam icecektim neredeyse bugün...
- +1 yıl
Mesaj geldi ozelden bir heyecanlandim bir baktim ki sistem mesaji :"/ gerçi mesaj gelse de cevap yaşamak ki :)
Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. eskıden sık kullanırdım fakat mıgrenımı azdırmaya basladıgından berı az ıcıyorum.. ozel gunler & kutlamalar & davetlerde anca... Vodka redbull tercihim.. ama arkadaş ortamında bira içiyorum.
02 Yorumla
+1 yılHafta bir en az ama genellikle 2,3 günde bir. Favorim bira-rakı diger tercih olarak seks on the beach, likör, tekila, şarap, belki viski
02 Yorumla- +1 yıl
Tesekkürler
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
100Cevap
+1 yılKanka yas 25 oldu Rabbim bogazimdan tek yudumunu nasip etmedi etmesinde ben bunla alakali şöyle demek istiyorum ben mutlu bir yuvaya ve hayirli bir ese sarhoş olmusum bu yeter :)
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ettim kanka :)
+1 yılyemekten önce bir bardak Margarita, yemekle beraber Cabernet Sauvignon ya da Merlot üzümünden bir kırmızı şarap, yemekten sonra espresso ile beraber bir shot Grappa.. keyiflik dersen eğer Bombay Sapphire-Tonic ya da bir tek Chivas Regal Royal Salute
03 Yorumla- +1 yıl
ama bir yaz akşamı ve yanımda bir bayan varsa Bombay ve Royal Salut yerine bir şişe buz gibi Blush şarap tercih ederim :)
- +1 yıl
yok eğer bar ya da club diyorsan, bayana bir Pina Colada kendimede Lynchburg Lemonade :)
Diğer konusunda 481 cevap paylaştı. eskiden kullanırdım ne büyük bir günah Allahıma hamd olsun bıraktım herşeyi İçmiyorum içendende haz etmiyorum Allah Hepimizi Islah eylesin
11 YorumlaSürekli alkol alırım..
Özellikle, ispirto, kolonya ve saf etil alkol tercihlerim arasındadır :)14 Yorumla
+1 yıltekila, apsent, extra, kırmızı tuborg, viski, votka malibu ve kullanırım ama apsent ve viski karşımını tek geçerim... ortamdan ortama içerim ve herkezle içmem
01 YorumlaÇok sık içmem duruma göre.
Kızına göre bazen tekila
Bazen şarap romantiklik gerekse ;)12 Yorumla- Diğer konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılramazanda ara verdim. haftada en az 3 gün içerim. en fazla 2 birayla başlarım votka redbull candır ;) çok nadir şarap ve rakı. hafta bir de mojito. mojito o 3 güne dahil değil yalnız. onu başka bir keyifle içerim :))
00 Yorumla sadece rakı içerim bazen para cok olunca viski :D rakıda tekel :D bu sıra ala cıkmıs ramazandan sonra onuda denicez :D viskidede artık jack daniels en fazla 500 mlsini alamabiliyoz :D
04 Yorumla
+1 yılBen aslnda cook icmem yilda 5-6 kez belki.
1. Tekilaa <3
2. Votka <3
3. Viski <3
bir numaram her zaman tekiladr :D12 Yorumla- Diğer konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yılBıraktım, ama bırakmadan önce öğrencilik olduğu için genelde bira alırdım, arada vodka tekila rakı içerdim tabi :))
01 Yorumla
+1 yılşarap - rakı - viski ve diger dünya içkileri
canım ne zaman isterse..
şu an stokta 2 şişe kırmızı italyan 1 şişe şili şarabı 1 litre dimple viski mevcut.. bakalım ayar cekicez hepsine sırayla02 Yorumla- +1 yıl
https://youtu.be/g6ZhRxvAAI8 bunun üstüne bir shot metaxa ve iyi geceler Türkiye ;)
+1 yılarkadaşlarım arayıp buluşalım demese 1 hafta falan içmeden dururum ama arkadaşlarla buluşunca yoldan çıkıyorum genelde 3-4 günde bir içerim en çok birayı tercih ediyorum ama hepsini içtim kokteyller hariç
02 Yorumla- +1 yıl
ya sen?
haftada bir alkol ttüketirim tercihim daha cok bira amele işi biriyim ben, bazende rakı kulanırım ama ortamı olursa külfeti cok rakının bira gibi rahat değil meze ister arkadas ister müzik ister ama bira rahat şimdi bile laptop basında içerim
02 YorumlaKullandiginiz alkoller neler sorusu hakikaten komik bir soru olmus :)
03 Yorumla
+1 yılAyirt etmem arkadas ortaminda ne iciliyosa onu icerim ramazanda icmem normalde 2 gunde bir yazin ama kisin daha az
02 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum ama arkadas ortaminda iciliyo ya abartmadan icmeye çalışıyorum yine de
+1 yılAyda 2 -3 kez Wotka ile wiski içiyoruz genelde 5 gün sonra istanbuldayız arkadaşlarla 4 kişi :D 4 gün içicez gene wotka wiski değişiklik olsun die fıçı birada içe biliriz bilmiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Gel beraber olsun :D
- Diğer konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılgece hayatinda vodka cranberry seviyorum.
aile ortaminda bira severim01 Yorumla yazın haftada 2-3.. votka olmasın da gerisini çok ayırt etmem
01 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu bir marifet değil açıkçası ve askerden önce ne bulursam iciyordum ama anladimki kötü birşey bıraktım :)
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılallahın haram kıldığı şeyden tabiki uzağım. içen insanla da işim olmaz
21 Yorumla
+1 yılTuborg kırmızı :D parayı bulursak viskiiieeeeyyyyyyy :D
02 YorumlaArada ortam olursa genelde viski oluyor yurt disindayim burada cok ucuz ama tekila vazgecilmezim
02 YorumlaHiç belli olmaz ruh halime bağlı..
Absinthe
Hennessy
Sierra tequila
Moet & Chandon
Absolut04 Yorumla- +1 yıl
Yeşil periyi nereden buluyorsun bakıyım sen
- +1 yıl
Yarım bardak Absinthe içmiştim bir keresinde. periyi görmemek içten bile değil :D
Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. hiç içmedim, içecek olursam bira olur.
THE END...03 YorumlaTek damla icmedim. Dinen haram çünkü. 40 gun vucutta kalıyor bir damla alkol. 40 gün içinde ölüm gelirse imansiz gider insan maazallah.
22 YorumlaAyda bir içerim. çakır keyf zevkimdir. Sarhoş olmaktan nefret ederim. vodka üstüne demli çay favorimdir.
01 YorumlaHer hafta sonu güzel mezelerle donatılmış sofra basındada 70lik aslan sütü
110 Yorumla- +1 yıl
bir say be şu mezeleri
alkolün mk ben , spor yapın alkol sigara ne mk , ölü gibi yatıosnz sonra altta , masturbasyon daha çok zevk verio sizin yüzünüzden
02 YorumlaVotka enerji seviyorum
Beyaz şarap
Beylis
Bazende raki
Ozel gunlerde vs bir kadeh bile yetiyor cunku ;)01 Yorumla
+1 yılFazla değil ama içtim mi iyi içerim. Absolut Vanilla ya da Tequila
01 Yorumla
+1 yılramazan nedeniyle kapalıyız, diğer günlerde alayını içerizz :))))
13 Yorumla- +1 yıl
en iyi soru seçmek istiyorum bunu :D
+1 yılAlkole tovbe etmeden önce genelde rakı, tekila, şarap ve viski içerdim
02 Yorumla- +1 yıl
Bende kalsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde haftada bir , ramazan'dan dolayı oruc tutuyorum ıcmıyorum :D 29'unda arkadaşlarla sözleştik mesela , rakı götürcez , En sevdiğim rakı , sonra tekila , whsky , vodka :)
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSaol , sen ne sıklıkla kullanıyorsun güncellemede yazmamışsın bizden alıyorsun bilgileri kendin yazmıyorsun :)
Cevap sahibi+1 yıl2 Hafta çok az sanki :) Neleri seversin peki
+1 yılHiç desem gibi bir sey ama 1 bardak buz gibi bir bira olabilir
02 Yorumla- +1 yıl
Sen içiyor musun
Kulube gittigim geceler geneldede vodka icerim ama degisir
01 Yorumla- Diğer konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yıl10 gün öncesine kadar her gün gidiyordu ben biracıyımdır muhabbetine görede rakı, vodka
02 Yorumla- +1 yıl
Sen neleri seviyorsun
+1 yılalkolik değilim fakat alkol iyidir yobazlıktan arındırır, ruhu dinlendirir falan.. neyse en sevdiğim jack, rakı, bira
01 Yorumla
+1 yılarada sırada tuborg ya da votka güzel oluyo ama şöyle dertliysem falan rakıya doğru bir kayabiliyorum
01 Yorumlaramazan harıc keyfım gelınce ıcıyorum. vıskım var tekılam var portakal lıkorum bunlar her daım bulunur. ara sırada bira.
02 Yorumla
+1 yıl2 defa kullandım o da bir sonuç vermedi yani kızla tnmş için kullandım.
00 YorumlaBiracıyım ben. Tuborg gold içerim sık sık. Başka da bira içmem Türkiye de başka içilecek bira yok.
01 YorumlaYENI rakıdan başka içmem ya da altınbaş :D:D:D 10 senede bir kere
02 Yorumla
+1 yıljagermeister
votka redbul
rakı
bira
viski
Ne zaman canım isterse ve ne kadar isterse.02 Yorumla- +1 yıl
Bence bir mahsuru yok :)
Hic içmem ama icirdigim kizi becermekten hoslanirim :)
01 YorumlaDiğer konusunda 319 cevap paylaştı. bir ara istiklal den çıkmıyordum her gece ordaydım ama bıraktım içmediğim bir rom kaldı :)
02 Yorumlacumartesi-pazar rakı günlerim bazı zamanlarda tekila bira vs vs
01 Yorumla
+1 yılayda bir içerim çamlıca gazoz :) çok güzel kafa yapar:)
00 Yorumlayatamın başucunda fıçı biram yanındada kamışı 24 saat nöbet bekler :)
02 Yorumla
+1 yılBen alkol kullanmiyorum ama çikolatanin içinde olunca kullaniyorum brandy çikolata...
02 Yorumla- +1 yıl
Ismarlymmı sanada yermisin?
+1 yılortama göre değişir 2 hafta olur 1 ay olur süre belli değil :) Viski Vodka Bira Candır :)
01 Yorumlaarkadas ortamında ve tatılde kullanırım .. votka redbul ıkılısı :D
01 Yorumlahaftada en az 3 kez rakı, bira , şarap, bacardi (dipnot:ramazan dolayısıyla kapalıyız)
02 YorumlaAlkol almiyorum zira ben her seyi akli basimda yaparim
02 YorumlaDiğer konusunda 321 cevap paylaştı. Tekila, bira, votka genellikle haftada bir kere kesin icerim
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıljack danıels, rakı, votka, tekila, bira, tequila, şarap kırmızı olucak, var bayada isimleri aklıma gelmedi :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılJack , chivas , smirnoff haftada bir
11 Yorumla sosyal içiciyim dozunu kaçırmadan içerim. çakır keyif olunca yatar uyurum :)
00 Yorumla
+1 yılsen en son izmirden istanbula geliyodun noldu hale yollardamısın:D :D
04 Yorumla- +1 yıl
taksimde olsn ks demi takılırdın D :D :D
- +1 yıl
ben öyle bir şey demedim :D şu an taksimdemisn :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılyılbaşı günleri babamla karşılıklı votka içiyoruz :D
11 Yorumla- Diğer konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılalkole haytımın hıc bır ewresınde ıhtıyac duymadım buyuzden kullnmıyorumm
00 Yorumla - Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği