Diğer Kızlar, Kız kıza aşk yaşamak istiyorum neden? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizde de bu his oluyormu hiç Güncellemeler+1 yıl Sizce Güncellemeler+1 yıl Sizde hiç olyrmu bu düşünce Kızlar, Kız kıza aşk yaşamak istiyorum neden? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Tosurdak Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Düşüncesi bile midemi bulandırıyo 0 9 Yorumla 0ambrosia0 +1 yıl Sende benim midemi bulandırıyosun Yorumla Tosurdak +1 yıl @0ambrosia0 hemen kıçççından anlayıp duyar kas! Kadın vücudu sevmiyorum midem bulanıyo oldu mu? Lezbiyen biri de erkeklerden iğrenebilir. Cinsel olarak iğrenmeden bahsediyorum sevgili duyarcı. İlle de kaba etlinizden anlıyorsunuz Yorumla 0ambrosia0 +1 yıl Tosurdak sinirlendi Yorumla 0ambrosia0 +1 yıl Tosurdak asabi Yorumla Tosurdak +1 yıl @0ambrosia0 bunu yazan tosur okuyana kosur Yorumla 0ambrosia0 +1 yıl slxşsşcğeğcğecğsğcdlapzs of allam şirin bir tosurdak faciası Yorumla Tosurdak +1 yıl @0ambrosia0 senin adında burda iş merkezi gibi bişi var o sen misin yoksa Yorumla 0ambrosia0 +1 yıl Yok be Yorumla Tosurdak +1 yıl @0ambrosia0 hayır osun bana yalan söyleyip körpecik duygularımla oynama 😢😢 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hep var zaten 1 21 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizde de bu his oluyor mu demişin hep var dedim ben de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep var çünkü Yorumla Soran +1 yıl Yasadnmı Yorumla Soran +1 yıl Hiç hemcinsnle bişyler yasadnmı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır pişman olmaktan korkuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bilicem erkek olmadığını Yorumla Soran +1 yıl Anlarsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz bin tane pembe hesaplı erkek var burada Yorumla Soran +1 yıl Keske erkk olsydm ama malsef deglim;( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güvenemem 🤷♀️ Yorumla Soran +1 yıl Keşke... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vallahi güvenemem Yorumla Soran +1 yıl Güvnmzsen engellersin başlamadan bilmzsin. Ama erkk olmyı gerckten isterdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek olmadığını kanıtlayabilirsenn konusabiliriz😁 Yorumla Soran +1 yıl Gel msja Yorumla Soran +1 yıl Soruyu begn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğendim Yorumla Soran +1 yıl Tkp attm Yorumla Soran +1 yıl Yaz Yorumla Soran +1 yıl Sude. turkmen.97 instg Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Some lezbiyen problems
Düşüncesi bile midemi bulandırıyo
Sende benim midemi bulandırıyosun
@0ambrosia0 hemen kıçççından anlayıp duyar kas! Kadın vücudu sevmiyorum midem bulanıyo oldu mu? Lezbiyen biri de erkeklerden iğrenebilir. Cinsel olarak iğrenmeden bahsediyorum sevgili duyarcı. İlle de kaba etlinizden anlıyorsunuz
Tosurdak sinirlendi
Tosurdak asabi
@0ambrosia0 bunu yazan tosur okuyana kosur
slxşsşcğeğcğecğsğcdlapzs of allam şirin bir tosurdak faciası
@0ambrosia0 senin adında burda iş merkezi gibi bişi var o sen misin yoksa
Yok be
@0ambrosia0 hayır osun bana yalan söyleyip körpecik duygularımla oynama 😢😢
Hep var zaten
Anlamadım
Sizde de bu his oluyor mu demişin hep var dedim ben de
Hep var çünkü
Yasadnmı