Diğer Bu akşam öleceğinizi bilseydiniz ne yapardınız? terkedilmisbirisi00 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Düşünmem gerekiyor bu soruyu🤷♀️ Güncellemeler+1 yıl Ölüm çok yakında😔 Bu akşam öleceğinizi bilseydiniz ne yapardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
hz-ornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Gün doğmadan önce mi yoksa gün doğup batana kadar mı? Eğer öyleyse cinayet işlerdim :P 1 2 Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Neden? Yorumla hz-ornitorenk +1 yıl Boş ver nedenini Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl İyice bir temizlenirdim. p*rno cdsi kalmışsa eskilerden atardım. Bilgisayarci şifresini kaldırırdım. 1 0 Yorumla
безплатнапомощ Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl bilemiyorum, üzerinde uzun uzun düşünmek gerekir ve derken zaman az olduğundan galiba daha netleştirip icraata dökemeden düşündüğümle kalırdım 😂 1 0 Yorumla
gezgin-34 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Gene motor muhabbeti mi geldi aklına kız Allah korusun 1 2 Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Yokk öylesine soru bu Yorumla gezgin-34 +1 yıl Öyle ölümlü şeyler yok Yorumla
__karamelleis__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Duş alır, bakımlarımı yapar bir köşede ölmeyi beklerdim ahaha. 2 0 Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 452 cevap paylaştı. abdest alır. şehadet getirir. sevdiklerimle helalleşirim sanırım. 2 2 Yorumla Eko-nomist +1 yıl leşin bu dunyada kalıyor abdest alsan nolur.. geçmişte işlediğin suçları ve günahları düşün derim.. Yorumla Mr_Right_idea +1 yıl @Eko-nomist işine bak kardeş. bn böyle yaparım. sen ne yapıyorsan yap. Yorumla
BuğraÖz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Overlord diye bi anime var onu izlerdim ve sahip oldugum parayida abur cubura gomerdim 1 0 Yorumla
napcan_kii Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Tüm test kitaplarımı hıncımı çıkartırcasına yırtardım. 1 0 Yorumla
Dingonunαhiяindαkiαɫ Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 65% +1 yıl Yatar uyurum. Veda etmemi gerektirecek kimse ya da bir şeyler yok. 1 0 Yorumla
sevimlimanyak Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 65% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yapabileceğim kadar iyilik yapardım... Zaten belki de bu yüzden bilmiyoruz asıl zamanı. 1 0 Yorumla
DahaSınavlarBitmedi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Akşam kötü oldum baya , insan hiç bişey yapamıyor o an, beyin esir alıyor 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. sevdiklerimle geçirirdim galiba ya da uyuyabilirdim 😅😅 1 0 Yorumla
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Hakan altun açar kahve içerdim çok anlam yüklemeye gerek yok zaten ölcekmişim 😀 1 0 Yorumla
Yağmursmy75 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Şükür ederdim çünkü şu zamanda ölmek benim için kurtuluş 2 0 Yorumla
OSİReisKaradereli53 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl yarın kalan hesapları kapatırdım. giderken tek gitmek olmaz ;) 1 0 Yorumla
Ibrahim2630 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gider hazirlik yapardim her halde... 2 8 Yorumla DahaSınavlarBitmedi +1 yıl Ne hazırlığı? Yorumla Ibrahim2630 +1 yıl @DahaSınavlarBitmedi gebermenin hazirligi ne olacak... 🤦♂️😂 Yorumla DahaSınavlarBitmedi +1 yıl O hazırlıklar bitmezki Yorumla Ibrahim2630 +1 yıl @DahaSınavlarBitmedi Yerimi acardim her halde bi guzel, boyle yani... Yorumla DahaSınavlarBitmedi +1 yıl Ben öldükten sonra gönseler ne olur gömmseler ne olur Yorumla Ibrahim2630 +1 yıl Pasalar gibi yerim olmasini isterim... Yorumla DahaSınavlarBitmedi +1 yıl Valla benim umrumda değil, nitekim mezarımda ziyaret etcek tek kişi olduğunu düşünmüyorum Yorumla Ibrahim2630 +1 yıl @DahaSınavlarBitmedi Neden, o kadar sevimsizmisin? Beni ailemin herkesi ziyaret eder hem cokta severler beni... Yorumla
Cconstantinee Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 85% +1 yıl Yanımda bir kaç kişi götürürdüm :) 1 0 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Diğer konusunda 344 cevap paylaştı. Ona son kez sarılayım bende 1 0 Yorumla
_Cambaz_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Uyurdum. uykuda ölmek en rahatı olur sanırım :P 1 0 Yorumla
A1919A Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Uzak bi yere gider beklerim herhalde sjsj 1 0 Yorumla
αчkız Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kesinlikle son bir kez onu görüp öyle ölürdüm. 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sevdiklerinle helalleşip ölüm anını beklerdim 😎 1 0 Yorumla
shaed Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bari 21 Aralık kıyamet gününe kadar yaşasaydım 1 0 Yorumla
Mali9707 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Son kez karıya giderim 1 0 Yorumla
Bilirkişi_Md Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Koyar rakımı açar müziği hayata karşı gülümserim. 1 0 Yorumla
Erek1973 Takip Et Yoda Yaş: 53 , eic 54% +1 yıl Diğer konusunda 482 cevap paylaştı. Mezarımı kazardım 1 0 Yorumla
Şarapmisalii_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Seks.. 1 1 Yorumla ÇılgınAntalyalı +1 yıl Vaaaawwww Yorumla
Meteordüştükalbimee Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 42% +1 yıl Diğer konusunda 319 cevap paylaştı. müslüm dinlerdim 1 0 Yorumla
kullaniciadimi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Saat kaçta? 1 1 Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Akşam herhangi bi saat Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 17,7b cevap paylaştı. gobek atardim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Gün doğmadan önce mi yoksa gün doğup batana kadar mı? Eğer öyleyse cinayet işlerdim :P
Neden?
Boş ver nedenini
İyice bir temizlenirdim. p*rno cdsi kalmışsa eskilerden atardım. Bilgisayarci şifresini kaldırırdım.
bilemiyorum, üzerinde uzun uzun düşünmek gerekir ve derken zaman az olduğundan galiba daha netleştirip icraata dökemeden düşündüğümle kalırdım 😂
Gene motor muhabbeti mi geldi aklına kız Allah korusun
Yokk öylesine soru bu
Öyle ölümlü şeyler yok
Duş alır, bakımlarımı yapar bir köşede ölmeyi beklerdim ahaha.
abdest alır. şehadet getirir. sevdiklerimle helalleşirim sanırım.
leşin bu dunyada kalıyor abdest alsan nolur.. geçmişte işlediğin suçları ve günahları düşün derim..
@Eko-nomist işine bak kardeş. bn böyle yaparım. sen ne yapıyorsan yap.
Overlord diye bi anime var onu izlerdim ve sahip oldugum parayida abur cubura gomerdim
Tüm test kitaplarımı hıncımı çıkartırcasına yırtardım.
Yatar uyurum. Veda etmemi gerektirecek kimse ya da bir şeyler yok.
Yapabileceğim kadar iyilik yapardım... Zaten belki de bu yüzden bilmiyoruz asıl zamanı.
Akşam kötü oldum baya , insan hiç bişey yapamıyor o an, beyin esir alıyor
sevdiklerimle geçirirdim galiba ya da uyuyabilirdim 😅😅
Hakan altun açar kahve içerdim çok anlam yüklemeye gerek yok zaten ölcekmişim 😀
Şükür ederdim çünkü şu zamanda ölmek benim için kurtuluş
yarın kalan hesapları kapatırdım. giderken tek gitmek olmaz ;)
Gider hazirlik yapardim her halde...
Ne hazırlığı?
@DahaSınavlarBitmedi gebermenin hazirligi ne olacak... 🤦♂️😂
O hazırlıklar bitmezki
@DahaSınavlarBitmedi Yerimi acardim her halde bi guzel, boyle yani...
Ben öldükten sonra gönseler ne olur gömmseler ne olur
Pasalar gibi yerim olmasini isterim...
Valla benim umrumda değil, nitekim mezarımda ziyaret etcek tek kişi olduğunu düşünmüyorum
@DahaSınavlarBitmedi Neden, o kadar sevimsizmisin? Beni ailemin herkesi ziyaret eder hem cokta severler beni...
Yanımda bir kaç kişi götürürdüm :)
Ona son kez sarılayım bende
Nirmal gunume devam ederdim🤣
Kalan vaktimi yaşarım
Hep beklediğim şeydi şaşırmadım derdim
Uyurdum. uykuda ölmek en rahatı olur sanırım :P
Uzak bi yere gider beklerim herhalde sjsj
Kesinlikle son bir kez onu görüp öyle ölürdüm.
Sevdiklerinle helalleşip ölüm anını beklerdim 😎
Bari 21 Aralık kıyamet gününe kadar yaşasaydım
Şükür namazı kılardım ölene kadar
Yapmadığım her şeyi yapardım.
sevdiklerime son bir kere sarılırdım..
Son kez karıya giderim
Koyar rakımı açar müziği hayata karşı gülümserim.
yarıda bıraktığım dizileri bitirmeye çalışırım
Mezarımı kazardım
armageddonu salardım dünyaya :D
Seks..
Vaaaawwww
Yemek yerdim
olumden kacilmaz tevbe ederdim
Keşke ölsem :3
müslüm dinlerdim
Saat kaçta?
Akşam herhangi bi saat
Kafamda deli sorular