Annem ve babam yurt dışına 1 ay tatile gittiler ben Abimle beraber kaldım ama Abimle sürekli tartışıp kavga eden tipleriz sizce nasıl anlaşabilirim? Abileri anlamak çok zor..
Cevabın nedir?
- Sağlık konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılanlaşırsın ya biraz olgun konuşmalar yap. Ya bu arada anlaşamama sorunu çoğu kardeşte oluyor normal bir şey. Karıyla koca arasındada oluyor çoğunda. Ya sen ona olumlu konuş pozitif konuş hep. kız arkadaşın var mı istersen eve getirebilirsin hem tanışmış oluruz de ya da ben bir yerlere giderim siz başbaşa kalırsınız de.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Abin askerliğini falan yaptımı veya uzun sure ayrı kalmanızı gerektiricek birsey oldumu? Bir birinizin kıymetini budurumlarda anlarsınız die dusunuyorum yasanmış bir tecrube :)) tabi kızların abilerinde bir farklılık vardır sonucta ama kardeş kardeştir neticede die dusunuyorum
16 Yorumla
Bizimkiler 15 gunlugune gitmislerdi bir yere ama onu ne kadar sevsemde o 15 gun zehir oldu ya jherseye biseyler bulup durdu daha neler nelr ezdirme kendini onu soyliyim sana:)
01 Yorumla
+1 yılyardımcı olamayacağım sanırım çünkü abimle aram çok iyidir ama bence suyuna gitmeye çalış annenler gelesiye sabret dicem ama 1 ay da çokmuş..
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
40Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılgece 12 ye kadar dışarda kalan bir kardeşim olsa ben de karısırım ona hiç kusura bakma, sen şimdi senin özgürlüğünü kısıtlıyor diye düşünebilirsin ama saçının teline en ufak zarar gelse en çok öfkelenecek olan kişi de yine abindir, abilerin değerini yarın bir gün evlenip kocaya gidince fark eder çoğu kız ama iş işten geçer, sen onun namususun alttan al suyuna git herşeye cevap verme bir problem kalmaz, büyüdüğünü düşünüyorsan büyüklük yap alttan almanın bir ayıbı yoktur
01 Yorumla
+1 yılSuyuna gitmen lazm. Ben abimle ayni evde annemler varken kalmaya dayanamıyorum. Tek basimiza olsak birimizden biri geberirdi :/
08 Yorumla- +1 yıl
Off ya ne ister bu abiler anlamam. Öküzler :D
- +1 yıl
Ooooo ben neler neler diyorum :D bazen gicik olsn diye abi bile demiyorum keko diyorum adiyla hitap ediyorm :D
- +1 yıl
Mesela benim abm 23 yasnda. Yaşlılık sendromi yasiyo. Dalga geçiyorm. moruk yaslandn arrk diye firmis canli renkli bir sort alms top diye dalga geçtim :D kıyafetleriyle dalga gev cok keyifli oluyo :D
- Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa aslında başbaşa kaldığınızda daha az kavga edersinz abindir sonuçta onun sevdiği şeylere ortak olmaya çalış ne bilim sevdiği bir yemeği yap mesela oda karşlk vercektir sana ;)
09 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya umutsuz vaka diyorsun yani ölemi psikoloğa falan gitse diycem gider onlada kavga eder :D
- +1 yıl
www.doktorlarhaber.com/.../fotograf.jpg hangisi abine daha çok benziyo :D
- +1 yıl
hmm işin zor ya bir kız bul evlensin gitsin kurtul sende :D
- +1 yıl
Evlimi kafam karştı yav evli ama beraber yaşyrsunuz ya da annengiller gittikleri için sen abinlerdesin aman zaten umutsuz vaka abin idare edecen artık yapcak bişey yok :D
+1 yılnormal be sende abi kardeş kavgası şiddete olmadıkça sorun değil. yani olacak. hayatın tadı. bende eskiden öyle düşünürdüm ama şimdi kız kardeşim evlendi arıyorum onu ya...:(
06 Yorumla- +1 yıl
bozulsun be ne olacak dayak atıyor mU? o seni kıskanıyordur abi sonuçta sana kötü muamele etmesin (dövme gibi.) boşver. bacımın çayını özledim şidmidien yafffff... geçer kaç gün kaldı ki şurada evlenninde o seni sen onu ararsın inna bana bu günlerin kıymetini bi.
- +1 yıl
ulen kelik karışır tabi seni sevmeyen abi karışır mı? eyi yengen karışmıyor olsun karışsın ne yapacaksın seviyor öyle abiye sahipsin daha ne istiyorsun salak. karışır seni koruma zorunluluğu hissediyor canına da tükürür senin hakkı mı evet senin abin ama dövmesine karşıyım. takma kafana rahatla.
- +1 yıl
tamam işte:)
+1 yılbir abim var bizde bizimkiler tatile çıktıklarında beraber kalıyoruz ama iyi anlaşıyoruz aradaki yas farkı fazla sizde galiba
01 Yorumla
+1 yılBen bir abiyim 4 kardeşiz tek erkek benim. Anne Baba tatile gitti. İftardan sonra balkonda çekirdek yiyoruz okey oynuyoruz 4 kişiyiz fıstık gibiyiz.
03 Yorumla- +1 yıl
Devam yolun birbirinizi :)
- Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılşimdi evde yalnızsınız baba rolune soyunacak sana karşı bazı şeyleri kısıtlamaya çalışacak sende buna itiraz edince kavga çıkacak tamam de geç dediklerine
02 Yorumla- +1 yıl
farketmez sen tamam de bildiğini yap yinede
pes at abinle :) komik gelebilir ama işe yarar ona yemek hazırla sevdiklerinnden oruçluysa iftar da olabilir rahat etmesini sağla mesela televizyon izlerken arkasına yastık koy anladınmı :)
05 Yorumla- Sağlık konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılBunun abi kızı olmuyor genelde.. Bende küçük ken sürekli ablamla kavga ederdim.. Mesele iki farklı cins olmak :)) büyüyünce duruluyor merak etme
03 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe ;)
ben onu 26 yıldır başaramadım abim ayriyetten iş ortağım devamlı kavga ederiz ortak hiçbir noktamız yok ama abimiz işte birşey diyemiyoruz..
01 Yorumla- Sağlık konusunda 18,6b cevap paylaştı.
+1 yılanlayamazsın.
bir yandan kızları etkilemeye çalışmak, diğer yandan bir kızın etkilenmemesi için çabalamak zordur.04 Yorumla- +1 yıl
abi çünkü o hem erkek hem büyük
+1 yılileride aksine iyi bir ikili olucaksınızdır buna emin olabilirsin.
03 Yorumla- +1 yıl
güven bana ;)
sakin ol bizde öyleyiz ama abime çok düşkünümdür. ya alttan al biraz o da senin kötülüğünü istemez sonuçta
05 Yorumlaabiler kardeşiyle :D uğraşmayı çok sever özellikle küçük kardeşleriyle tartışmayı kavga etmeyi vsvs
09 YorumlaOnun sevdiği şeyleri yapmaya çalış aranızı düzeltmeye bak sonra istediğini yaptırırsın bak ;)
En son çare olarak Annen Baban tatilden gelene kadar bir akrabanın yanına taşın :)00 Yorumla
+1 yılValla biz hiç anlaşamıyoruz. Suyuna gitmekle falan olunca ters tepki veriyo bizimki. Bende en son çare halamın yanına gitmistim tatil diye :D
01 YorumlaNe yapsan ne etsen hep abiler halklidir... onun icin karsilik verme huyuna suyuna gitmeye bak.. küçük kardes olmak sanki uvey evlat olmak gibi :)))))
04 Yorumlayalakalık yap az biraz.. çay yap kahve yap al abicim sana çay kahve yaptım de.. ya da eve kız arkadaşlarını çağır dokunmaz size..
02 YorumlaAbin evliyse senle niye tartışiyor? Olgun bir insan tartışmaz. Yengenden kaynaklaniyor. Seni abine kötülüyor. Mesela for example?
010 Yorumla- +1 yıl
:D oha hemen ortalığı karıştırdı bir gelin görümce kavgasına sebep olacaksın
Anlaşamazsın ailen gelene kadar koruyup kollayacak seni işin bitti.
08 YorumlaSağlık konusunda 735 cevap paylaştı. bütüna biler aynı mı iki kardeşsiniz dua et yaşlarınız kücük değil se artık alttan almaya öğrenin kızarsa cevap vermemeyi sec
00 Yorumlagir odana kapat kapını abin büyümedikçe anlaşamazsınız aynısı bizdede oldu.
03 Yorumla
+1 yıladamın canı sıkılıyodur kız arkadas bul adını bıle unutur senın
08 Yorumla- +1 yıl
o zaman kronık bu olene kadar cekecen demektır gıt hanma ugras l*n de bıraz dıklen tırsar zaten
- +1 yıl
sacma :) sanane olum hayat benım de mal gıbı kalır
- +1 yıl
adam tutar dovdururum l*n de
- +1 yıl
baska kım gulcektı :)
+1 yılklasik kardeş şeyleri. Fazla dert yapma bence ama çok istersen birlikte bişey yapın
00 YorumlaBizim ailede yurtdışına gidiyo bende kız kardeşimle kalcam eskiden hiç anlaşamaxdık şimdi idare eder
03 Yorumla
+1 yılAbinin eşine (yenge diyorsun sanırım) bu konuyu anlat abin senle kavga etmez sen ona çatmazsan
05 Yorumla- +1 yıl
Abini çek kenara iki medeni insan gibi konuşun genelde onun dediklerini yap yumuşayınca kedi gibi olur bende dahil
- +1 yıl
Allah kolaylık versin kardeşim :)
Ben de kız kardesimle hiç anlasamiyorum yolu yok galiba
04 Yorumla
+1 yılÇok samimi olma? uzak ve mesafeli dur biraz. Yaşlarınız kaç?
00 Yorumla
+1 yıl:SDADSDSDAD abileri anlamak zor tabi panpiş, kız olduğun için erkek olsaydın bu ne tuhaf derdin...
00 YorumlaBenim arkadasim belki de uc yil kalacak hic anlasmiyolar dedim huyuna git ama her dedigini yapmas
00 YorumlaKiz arkadaslarindan birini ayarla bir ay boyunca o eve atsn kizi sende istediginle sevis rahat rahat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende abiyim bilirim
Alttan alırsan severim
Çok konusursan kırarım
(x)02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHer zaman alttan al demedim
Sadece abinin alması zor demek istedim
Ancak şunu bil isterim
Her ilişkinin iyiliği için alttan almak iyidir diyeyim
(x)
+1 yılçözümü yok abimi her an boğazlayasım var
04 Yorumla- +1 yıl
arada kaynarsa kaynar yoksa yapacak bir şey yok :) sizin ne sorununuz var?
- +1 yıl
aynen ha diyorum aln karışma sonra ben suçlu oluyorum yok illaha gel abdullah boğ beni canı onu istiyo ya
- Sağlık konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bende abimle bu ara sürtüşüyorum
014 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Evde kaldı evlenemedi bize sarıyor sürekli olarak
- +1 yıl
Ne yapıyor sana?
- +1 yıl
Baban ona müdahele etmiyor mu peki?
- +1 yıl
Babanların yanına kaç :D
- +1 yıl
oyyy olmadı :D:D arkadaşların varsa onların yanına kaç o zaman hiç mi kurtuluşun yok ne abiymiş :D
- +1 yıl
Yemeğine müsil at abinin tuvaletten çıkamasın görsün gününü :D:D:D:D
- +1 yıl
Yuh cidden mi 😄😄😄
Sıkıntı abidedir kesin, tecrübe konuşuyor :D
00 Yorumla
+1 yılNe derse tamam de ama uygulama
00 YorumlaSağlık konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bende gecinemiyorum :)
02 YorumlaAlttan al sakin ol başka ne olur :)
07 YorumlaAlttan al çok üstüne gitme.
04 Yorumla
+1 yılkardeşim burada olsada tartışsak :(
012 Yorumla- +1 yıl
cok özlicen coıkk
- +1 yıl
ararsın :)
- +1 yıl
evlendiğin gün görürsün :D
- +1 yıl
ayrı kaldıgınızda özlersin işte D
- +1 yıl
kaplsiz cadıı şimdi sana öyle gteliyo :)
- +1 yıl
:))
+1 yılresimden anladıgım kadarıyla karışmakta haklı...
01 Yorumla- Sağlık konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılUlan serefsz pc ye oturmama bile kızıyo
06 Yorumla- +1 yıl
İyi abiymiş gene :)
- +1 yıl
Benimkide karşıyo çok kavga ediyo ama dövüyo p1c az kaldı onunla aynı güce yetişmeme ::D
- +1 yıl
İnşllah :D
Abi bir kız var ayarlayayım mı?
01 Yorumla
+1 yılCinayet sebebi
02 Yorumla- +1 yıl
beni nasıl etkileyeceğini biliyorsun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılabinle karısını izle, intikabını öyle alırsın :D
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D https://connected2.me/sariefe buraya gelsene
Cevap sahibi+1 yılyengenle dost ol. abine karşı ittifak oluşturun. mutlaka onunda sıkıntıları vardır.
Cevap sahibi+1 yıliyiya işte yengenle kavga ederse seni rahat bırakır.
Cevap sahibi+1 yılelimde kasetiniz var ! de :D
Cevap sahibi+1 yılyalnız korkuyorum de ikisinin ortasına yat. karakedi gibi gir aralarına. uf daaa naapiyim ben yaaa
+1 yılkonuşmayın hiçç
02 Yorumla- +1 yıl
anladıgı dilden konuş o zaman :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlltan al ve suyuna git abinin :))
00 Yorumla- Sağlık konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yıluzak dur ondan yeter
02 Yorumla- +1 yıl
soru onda sende değil
+1 yılHastayım numarası
02 Yorumla- +1 yıl
Evet şuram ağrıyor buram ağrıyor battaniye getirene bna su getir şunu getir bunu götür. ben biraz uyuyayım diyeceksin
+1 yılAbi ne derse o :D
03 Yorumla- +1 yıl
Ayni biz. Bende 26 kardesim 18 yasinda. Bende karisirim. Eziyet ederim saka ile karisik. Ama pesimdende ayrilmaz. Bence sorun sende :D
sende hep suyuna git
030 Yorumlabende bende
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri