arkadaşlar iki sene önce usulsüz bir şekilde işten çıkarıldım belgelzrimde vardı ama avukatım salak avukatım bunları sunmamıș ve savunmamı iyi yapmadığı için kaybettim başka bir avukatla tekrar açabilir miyim davayı. avukatın ne kadar önemli olduğunu şu an daha iyi anladım
Çok Süper Cevap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Burada davanın artık yenilenmesi imkanı yoktur. Çünkü son düştüğü tarihten itibaren -yeniden harç yatırarak- yenilemek için gereken 3 aylık süre geçmiştir ve mahkeme de büyük ihtimalle bu süre sonunda davanın açılmamış sayılmasına karar vermiştir.
Bu aşamadan sonra, eğer şartları oluşmuş ise, yani talebiniz zamanaşımına uğramamış ise, yeni bir dava açabilirsiniz. Burada eski davanızın numarası ile artık bir ilişiğiniz kalmamıştır. Çünkü açacağınız dava yeni bir dava niteliğinde olacaktır. Ancak elbette önceki dava dosyanızı delil olarak gösterebilirsiniz. Burada bazı deliller de toplandı ise, hakimin takdiri hâlinde, davanız belki daha çabuk sonuçlanabilecektir.
Bu noktada davanın takibi açısından iyi bir avukat çok önemli
Avukatlar sizin adınıza işlem yürüten kişiler olması hasabiyle; tam güven konusu da ayrıca mühim.
Eğer burada gerçekten bir ihmal söz konusu ise; yasal yollara başvuru hakkınızı kullanabilirsiniz.