O zaman, uykuda nasıl ölünür?
En acısız ölüm şekli hangisidir?
O zaman, uykuda nasıl ölünür?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yanmak ve boğulmak anlatılanlara göre en feci ölüm şekilleri, Allah korusun.
Ama ben ölüm olgusuna farklı bakıyorum. Misalen birisi ruhanî anlamda kendine işkence çektirecek şekilde hayatını dizayn ediyor. Somurtkan, sert, pervasız ve nice olumsuz vasıfları yapayalnız kalıyor ve çevresindeki insanlara olabildiğine kaybetmek odaklı yaklaşıyor. Git gide kendi kabuğuna çekiliyor, bundan daha büyük bir işkence var mıdır? Yıllarca, koca bir ömür böyle geçiyor. Alınacak nefes adedini bir tek O biliyor, neden yaparız ki bunu kendimize?
Vel hasıl, ölümlerin varyetelerinden ziyade, hayatımızı nasıl güzelleştirebiliriz ona bakmalıyız. Ölüm kolay değildir ki yeltenelim ona...
Sanırım ilk olarak en acısız olarak elektrikli sandalye düşünülmüştür. ( Doğru yapıldığı takdirde dışarıdan acı çekildiği gözükse 'de beyin şoktan dolayı acıyı algılamaz. ) Hatta bu yüzden Edison ve Tesla ( dönemin bilim adamları ) kapışmış ve en doğru yöntemin direk akım ile mi yoksa alternatif akım mı olması gerektiği konusunda birbirine girmişlerdir. ( Kazanan Tesla )
Sonrasında dışarıdan iğrenç gözüktüğü için bu yöntem kaldırılmış ve iğneye geçilmiştir. 3 İğne.
1. İğne seni felç eder. .( hareket sıfıra iner / ama bu zaten idamı izleyenler görüntü kirliliği ile karşılaşmaması için )
2. İğne uyuştur ( bayılırsın / 0 hissiyat)
3. iğne ise ölümü gerçekleştirir.
tabii bu yöntemlerin hepsinin bir uygulayıcıya ihtiyacı var. Gerçi biraz üzerinde kafa patlatılır ise otonom bir hale de dönüşür.
Cevap
12Cevap
Bu tüplerdeki gaz neydi ya, ondan zehirlenmek. Müthiş bir şey, ağızda şekerli bir tatla uykuya dalıyorsun resmen; hafif ama tatlı bir baş dönmesi ile geliyor, biraz mide bulantısı oluyor ama o kadar olur.
Deneyimlediniz galiba.
Birinci elden tecrübe konuştu az önce, öyle söyleyeyim. İntihar gibi bir saçmalık değil ama kaza... :D
Kaza... Kazaya kurban gitmek bu olsa gerek.
Gitmedim, buradayım.
Ölürken de kalanlara borc yukleyemeyiz ya
@fukanınhatunu gitmemişsiniz, az kaldı gidecekmişsiniz.
@fukanınhatunu Anlamadım abla. :(
Etiket yanlış oldu. Maviliyi etiketleyecektim.
Tüp veya dogalgz parayla. Biz olucez arkamizdakiler ödeyecek 😂
@mumaleviilekedi Son anda tutunmuşum neyse ki...
@fukanınhatunu Ölüyorum, onu mu düşüneyim ya... Hem o zamanlar fatura ödeyecek yaşta değildim, babama hepsi. :D
Yaşayacağınız varmış gençler.
Ölmedik ve vergiler geldi; müthiş yaşıyoruz. Ben niye siyaset yaptım yine ya... Gidiyorum kafa açmadan. :D
Vücuda narkoz verdikten sonra bilekleri kesip kan 🩸 kaybından ölmek en acısızdır
Bu da aklıma gelmedi değil.
Ama bunda birine ihtiyaç duyulur. Birine ihtiyaç duyulmaması gerek.
Donarak ölmek , beyaz , tatlı derin bir uykuya dalarak ölmek en acısızı olsa gerek , kimse uyurken acı çekmez
Bilmiyorum. Uykuda nasıl ölünür onu da bilmiyorum tecrübem yok.
Uyku abnesi olan kişilerin yaşadığı korkudur uykuda ölmek
Acaba beyin ölümü yaşayan kişiler acı hissediyormudur diye sorasım geldi🤔
Uykuda ölmek haricinde belki kurşun olabilir
Uykuda nasıl ölünebilir?
Tık diye ölüyorlar ya eceli gelince bilmiyorum valla
en kısa hangisi sürüyorsa o.
Hangisi sürüyor?
damardan yüksek doz uyuşturucu almak. hızlı ve neredeyse acısız ölüm.
Güzel.
Karbondioksit ya da karbonmonoksit zehirlenmesi.
Ilac
Ne ilacı?
Al falan demeyin, yanlış anlaşılacak. Sonra olan soruya oluyor. Bilgi alış verişi.:
Tam kafadan
Evet bu mantıklı. Zaman önemli.
Uykuda ölmek.
Böyle ölme şeklini ilk defa duyuyorum. 🤣
(Sinirden gülüyorum kusura bakmayın)
Kendini yakmak
O nasıl acı vermesin.
Uygulamaya geçirecek misin?
Ona göre mi öneri sunacaksınız?
Kas blokajı enjekte ederek
Ben biliyorum ama söylemem
Deneyecektim hatta sonra vazgeçtim
Akşam akşam ne fantezi
Uyurken ölmek
Uykuda nasıl ölünür diye. Vallah bruce lee uyurken beyin ödeminden ölmüştü herhalde öyle ölür diye düşünüyorum 😅
Uykuda ölmek
Canını sıkan şey ne?
O.
Şehit Olmak.
Yok yav, o acılı.
Kafaya sıkılan Silah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?