En acısız ölüm şekli?

Evet düşünüyorum 3 yıldır birlikteydik halen birlikteyiz ama sürekli ayrılığı dile getiyor ve sanırım konuştuğu başka biride var ama olanların hepsi benim yüzümden işsizdim son 1 yıldır sözleşmeli askerliğe yazıldım oda darbeden beklemeye girdi kasımda gidicem büyük ihtimal ama ailesi vermem vs diyormuş oda ailem mutsuz olsun istemiyorum diyor bugün de sordum beni gerçekten seviyormusun diye seviyorum dedi ve beni bıraktığı gün tutamadığım tek sözüm olucak söz vermiştim asla kendime birşey yapmayacagıma dair ama olmuyor ailem zaten beni umursamayan borçlarım var olduğunu bildiği halde yardımcı olmayan ölsem umurlarında olmadığım kesin ve bende bu kadarı aldım arkamda sadece tek bir not ile tutamadığım tek sözüm tutunacak son dalım dın. çünkü ben ne yaptıysam onunla gelecek hayali ile yaptım 2 gündür ağzıma bir lokma yemek koyamadım midem almıyor çay ve sigara sadece o yüzden soruyorum en hızlı ölüm yolu nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
En üzüldüğüm ise 2 gün once çalışırken benden haber alamadı akşam 10 a kadar ve hüngür hüngür ağlıyordu bişi geldi başıma vs diye ama bugün ise 10 sn konuşup hiç mesaj atmayıp arayıp sormuyor ben arıyorum ben mesaj atıyorum sadece
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün ayrıldı benden üstelik daha ayrılmadan başkası ile konuşuyormuş resimleri buldum beraber çekildikleri sordum yok öyle bişi dedi resimleri atana kadar inkar etti ama sonra döküldü ağladı baya
En acısız ölüm şekli?