Mesela soruyorlar ne olmak istiyorsun diye (12. sinifim) ben bir sey diyemiyorum kendimi herhangi bir meslege yakin goremiyorum. Sayisal bolumundeyim. Issizlik korkusu var, memnun olmama korkusu var. Ya okurken sıkılırsam gibi.. Mesela muhendislik okusam is imkanı sıkıntı her yer issiz muhendisle dolu bu yuzden onlarin arasindan secilebilmek icin de koklu bir uniden mezun olmam gerekir. Bakiyorum puanlara en iyi muh 10.000 e Kadar (odtu, bogazici, itu) vs sonra diyorum ki ilk 10 bine girersem gider tıp okurum niye muhendislik okuyayim ki 3 bin maasla basliyor özelde.
Anlayacaginiz kafam karman corman ders de calisamiyorum. Hayir bir hedefim olsa onun icin gece gunduz calisabilsem keske ama yok... tavsiyelerinizi bekliyorum simdiden cok tesekkur ederim. bos yorum yapmayın.
Anlayacaginiz kafam karman corman ders de calisamiyorum. Hayir bir hedefim olsa onun icin gece gunduz calisabilsem keske ama yok... tavsiyelerinizi bekliyorum simdiden cok tesekkur ederim. bos yorum yapmayın.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hedefin sıralama olsun. Tercih dönemi belirlersin ne iş yapacagini.
Para için bölüm hayal etme. İlgili olduğunu oku işte
Bölüme değil üniversite kazanmaya odaklanarak çalışabilirsin. Ben şu an son sınıf öğrencisiyim ve okuduğum bölüme tercih haftası karar vermiştim. Önemli olan çalışmak bölüm meslek illa ki bir kapı açılır
Hangi bölümdesiniz
Grafik Tasarım
Bunu yaşadım çok kötü bir şey. En kötü karar kararsızlıktan iyidir gerçekten
Geçer