Fotoğrafın yok ve iltifat almaya çalışıyorsun. Üç-beş abazan hemen direk atlayacak tabii. Sende teşekkür edeceksin. Böyle senin gibilere çok şahit oldum. ''Balık etli'' hiçbir kadın güzel olamaz, seni kadın sınıfına bile sokmuyorum. Yol içinde hep dikkat ediyorum ve koca kıçı ile şort giymiş selülitli kezbanlara denk geliyorum. O yağlardan o dakika ben utanıyorum, bu hala burada neyin kafasını yaşıyor ise merak ettim. Bunun adı ''kıskançlık'' değil. Hiçbir güzel, kendine güzel demez. Çünkü gerek duymaz. ''Resmimi koyamam, abazan var'' palavasını da doyumsuzlar yer de, ben yemem soğan kokulu.
Hadi şimdi bitti, sorundan çıkıyorum lan.11 Yorumla
Soran+1 yıldizzy2 tipini adult filmlerde gördüğüm kadınlara benziyor. sende balık etlisn bu arda manken fonda değilsin ancak manken günlere zayif denir seninde goguslerine dolgun büyük yani balık etlisn mankenler göğüaleru hep küçük çünkü zayiflar zayif olan bayanların gogusleride küçük oluyor fit değilsin sende fotosunu görülüyor hiç Simartma balık etli son
En İyi Cevaplar
Nasıl bir ego dur bu arkadaş. Bende sarışın mavi gözlüyüm ama ayrıcalıklı olduğumu düşünmüyorum siyah gözlü veya bazı esmer kadınlara imrenerek bakıyorum. Ayrıyeten beynin hiç yok aptal Sarışının en iyi ornegisin kıskandı vs gibi kelimeler söyleme senden çok daha iyiyiz buna eminim balık etliyim dedigin 60 70 kilo 150 155 boyalarında bir kezbansindir başka bişey olamaz 😂😂
00 Yorumla
Valla ben çıkmaya korkarım. Hergün aklıma takarım. Kimse baktımı biri takıldımı. Bide benden daha iyi biri çıkar. Ona gidermi diye. baska bir zengin çıkar ayarlar hiç uğraşamam. anca beni deli severse oda inandırıcı olursa oda olmazya.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden ya :/
Soran+1 yıldemek istediğini anladım daha net soylr
+1 yılbence de çok güzel oluyorsunuz sarışın mavi gözlü kızlar... ama yiyecekmiş gibi bakmadım ben kimseye.
02 Yorumla
Soran+1 yılbakiyolardir ya hep bide beyaz onda :))
- +1 yıl
ben sapık değilim. yiyecekmiş gibi bakmam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
bişiy sorcam madem bu kadar güzelsin herkes hayran ne diye gizlisin len hem kim ne diye kıskansın herkes aynı değil ayrıca mavi gözden nefret ediyorum acayip şeytan bakıyo itici. sıradan olanda senin beynin ahah unutmusum sarısınım demişim çok normal tatlım haklısın çalışmıyo arada dimi
02 Yorumlanormal hayatta ego alamıyorsun sanrım burada almaya geldin bende sarışın renkli gözlüyüm tek sen renkli gözlü sarışın değilsin böyle olupta ne çirkinler var sen kendini güzel sanıyorsun sanrım sana öyle gelmiştir :D
31 Yorumla
Soran+1 yılhahaha ne egosu ve sadece sordum türkiyede nadir ya sadece bazılarımız şanslı olabiliyoruz maleseg
Sadece sarisin ve mavi gozlu olmak insani guzel yapmaz ben ne kizlar tanidim sarisin cirkin sen kendini baya begenmissin belli ki hic sevmem boyle senin gibi kizlari sarisin dediginde uzun boylu ince bir kiz dusunurum yuzun guzelsetamam mavi goz diye gecinip duruyon erkekler fizige bakiyo acik soyliyim
00 Yorumla
+1 yılMavi gözler ve sarı saçlar kesinlikle bir numara önde yapar :D
12 Yorumla
Soran+1 yılherkesin gözü bende zaten :D puff
- +1 yıl
:))
+1 yılBu nasıl saçma sapan bir soru ben emin ol sende çok daha sarıyım mavi gözlüyüm Beyaz tenliyim ama neden bizi kıskansınlar? Mavi gözlü olunca dünya güzeli olmuyoruz hep erkekler böylelerini şişiriyor bazen diyorum keşke mavi gözlü olmasaydım diye.
00 Yorumla
+1 yılBir butun olarak bakilmali. Evet nadir belki. Ama Her sarisin mavi gozlu herkese guzel gelmeyebilir. Herkesin, kiz erkek fark etmez, farkli bir zevki var, bazilari esmer bazilari kumral bazilarisa sarisin sever. Dogal olan da budur zaten.
00 YorumlaNe alaka ya her sarışın mavi gözlü olan güzel mi oluyor ayrıca o nasıl bir ego sorarken bile ugruma ölürmüsünüz diye sormuşsun
22 Yorumla
Soran+1 yılkıskanma hemen sarisin mavi goz cok nadir yani herkes bu kadar şanslı olamıyor
bak cidden şunu söyliycem kendini beğenmişin önde gidenisin. Yani sırf mavi gözlü sarışınsın diye kendini ayrıcalıklı sanmalar falan hayırdır. BENDE MAVİ GÖZLÜ SARIŞINIM ama senin gibi yapmıyorum. Eğer güzel sen de emin ol bu kendini beğenmiş bencil tavırların güzelliğini dibe çekiyor.
00 Yorumla
+1 yılbu klipdeki kıza bir göz at kardeşim
https://www.youtube.com/watch?v=h5D-_oMVt7c00 Yorumlamavi gözden çok yeşil az bulunur ve yeşil gözlülerde bile bu kadar ego yok?
24 Yorumla
Soran+1 yılne alaka mavi daha zor canım
Soran+1 yılbal rengi kahve gibi işte sadece biraz açığı neresi nadir
- +1 yıl
Cahil misin soran kişi yeşil göz dünyada %3 oranında oluyor en az bulunan göz rengidir. bende mavi gözlüyüm ama bunu kabullenmelisin. Yeşil daha az!
+1 yılevet öndedir 1 adım çoğu kişiye göre ama "ESMER CANDIR" , neett !!
10 YorumlaDiğer konusunda 347 cevap paylaştı. 3 anahtar kelimeyi söyledin beni bitiridin.
Umuyorum böyle biri bi gün karşıma çıkacak00 YorumlaGuzellık butundur. Sadece goz guzelligiyle güzel olunmayabılır. Bılmıyorum o yuzden
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı ama aşırı kötü...
Siyah saç / Siyah ya da Ela göz...
gerisi bööğğğ00 Yorumla Kağıt üzerindeki özellikler hakkında birşey düşünmüyorum. ayrıca güzel gözlü hoş bir kız olması hayır dememe engel değil
00 Yorumla
+1 yılHer güzelliğin bir zorluğu vardır. Elbet bu hediyeyi korumak senin görevin. İnsanlara fazla kanma ve evlilik için koru kendini. Gerisi boş
00 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ego tavan yapmış bakıyorum :)
1 numarayım ben filan yap arada03 Yorumla
Soran+1 yılne alaka sadece sordum yani ne var bunda
Soran+1 yılbiliyoruz
+1 yılFotoğraf? Yok.
Hayal ettiğin her insan güzeldir. Devam hayale yavrucum.04 Yorumla
Soran+1 yılne diyon canım sen ne hayali
Soran+1 yılbu sitede ne çok kıskanç kız var ya kendileri hep aynı tip oldukları için sarsin mavi goz diyince kiskaniyolar
- +1 yıl
Kızım mal mal hareketler yapmayın, az büyüyün.
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ugruna olmek gozle gorulen seylere degil gorulmeyenlere olur.
12 Yorumla
Soran+1 yılonumu sordum ben şimdi offf
+1 yılBalık etli kısmını yok sayarsak, hayır diyemem.
18 Yorumla
Soran+1 yılçırpın mi olalım yani kadın dedgin ele gelcek derler
- +1 yıl
Kendine balık etli diyen kimi gorduysem bildiğin tombiş. Balık eti çok yanlış anlaşılmış.
Soran+1 yıltombik değilim bile konuş
- +1 yıl
Tombiksin ya da değilsin, beni ilgilendirmez abisi. Soru sordun, cevap verdim.
Soran+1 yılSus yauff
- +1 yıl
Yok abi böyle olmuyor. Beyin şart. Begenmiyorum artık sarışınları.
Soran+1 yılyav hehe
- +1 yıl
Şişko.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzle uyum çok önemli bn mavi gözü sevmem yeşil ve ela seviyorum ama çok begenen var merak etme hayır demezler :)
04 Yorumla
Soran+1 yılkıskanma istersen :))) gozlerim masmavi
Cevap sahibi+1 yılMavi renk sevmem yeşil ela begenirim benim zevkim mavinin neyini kıskanıyım zevk meselesi
Soran+1 yılnadir ya az rastlaniyor
Cevap sahibi+1 yılYeşilde az elada dediğim gbi mavi gözü çok beğenen var yüzle uyumlysa bnde güzel derim beğenrm gayet güzelsindir beğenilirsin üzülme
+1 yılSarışın beyaz tenli tercihimdir ama göz rengi fark etmez.
Bide balık etli olmasın sevmiyorum00 Yorumla
+1 yılSarışın yeşil gözlü, kumral mavi gözlü bence :D
18 Yorumla
Soran+1 yılmavi goz sari sac :))
- +1 yıl
bende mavi gözlüyüm, küçükken sarışındım şu an kumral -_-
Soran+1 yılmavi goz Çandır bir insanda ya helede kizlarda kahve gozlu kizlar bakiyorumda çok siradanlar yani bakıyorum farkım çok onlardan yani renkli göz Çandır be dimi ama?
- +1 yıl
beğeniliyor evet, gözlerini bana satar mısın diye bir teklif almıştım :)
Soran+1 yılmavi goz Çandır ya hiç bir renk yerini tutamaz haksizmiyim
- +1 yıl
abartmaya gerek yok :)
Soran+1 yılama hakliyim
- +1 yıl
Haklısın :)
Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. inanır mısın bilmem ama hiçte ilgimi çekmiyor :P
28 Yorumla
Soran+1 yılniye? çok nadir bulunur mavi gozun yerini hiç bir renk tutamaz ve çoğu kişi bu kadar şanslı dagami yor sende bir anormallik var
- +1 yıl
bence anormallik bende değil;
zevkinin, zihniyetinin bizlerle aynı olduğunu düşündüğünden sende..
diyorsun ki, mavinin yerini hiçbir renk tutamaz. benim içinde siyahın yerinin hiçbir renk tutamaz.
falan filan say say bitmez.
senin gibilerden hoşlanmıyorum. olay bundan ibaret. hiçte konuyu anormalliğe filan çekmeye çalışma.
Soran+1 yılsiyah goz cok siradan kesin senin gözlerinde öyle olduğu için böyle soyluyosun haha :D
Soran+1 yılmeister eminim kendinde kahve gozlusun sımdı savunmaya gectın sakın ol sende
A cukur g tumsek olsada yesek ımmmm
12 Yorumla
Soran+1 yılbu ne şimdi anladım ya
Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. fazla şişirmeyin patlar asdasfdsadf
13 Yorumla
Soran+1 yılkıskanc ya :D
Soran+1 yılbelli.
aha o ben oluyorum :D
01 Yorumla- +1 yıl
Gözden kurtuyorsun sadece :)
3 özellikten de kaybetti :)
121 Yorumla
Soran+1 yılneden? yanı sıradan kahve gozlu saclı olsaydım daha mı ıyıydı tobee
Soran+1 yılbilerek yazıyosun eminim ki kahve bı goz nasıl mavı gozun yerını tutar ya da kendinde kahve gozlusun hakaret diye algılayıp savunmaya gectın bu arad cogu erek balık etlı seviyor ele geliyor cunku manken gibi birini kim ne yapsın bilerek yazdıgında belli olyuor
Soran+1 yıl1 dk sen de esmersin değil mi :D savunmaya gecti hemen
Soran+1 yılya surdan sarı sac mavı gozlu gecse dibin dusarde neyse bye
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=gcpPcbiPBSg Dibimi bu düşürür. Bir de Tori Black.
Soran+1 yılsıradan işte bı rus kadar değil zorlama. buda balıke etli sayılıyor ama naber
Soran+1 yılhah senin ffikrin cok onemliydi sanki madem sarısınlar guzel degıl turk erkekleri neden ruslara oluyor sarısın sarıısn olsun daha kadınsı diyorlar
Soran+1 yıllatinler mi ahahaha camur gibiler
Soran+1 yılbembeyaz ten gibisi var mı
Soran+1 yılyav he he bir git ya kedi ulaşamadıgı cigere mundar dermiş o hesap işte yol al
Soran+1 yılhıııı
- +1 yıl
ve kahve gözlü olduğum için koyu renkli kızları savunduğumu söylüyorsun. e doğru diyelim buna bu yüzden savunuyorum. peki o zaman sarıya yakın kumral birisi olarak sarışın ve ya kumralları beğenmem savunmam lazım olmaz mıydı? niye siyah saçlı kızları beğeniyorum. kendinle çok çelişiyorsun.
- +1 yıl
ayrıca ne düşündüğümün senin için önemli olmadığını söylüyorsun ama beğenmediğimi söylediğim anda "neden? yanı sıradan kahve gozlu saclı olsaydım daha mı ıyıydı tobee" "bilerek yazıyosun eminim ki kahve bı goz nasıl mavı gozun yerını tutar ya da kendinde kahve gozlusun hakaret diye algılayıp savunmaya gectın bu arad cogu erek balık etlı seviyor ele geliyor cunku manken gibi birini kim ne yapsın bilerek yazdıgında belli olyuor" gibi şeyler yazıyorsun. eğer ne düşündüğüm senin umrunda olmasaydı böyle şeyleri söylemezdin. peki sen sırf mavi gözlü sarışın olduğun için kendin gibileri savunmuş olmuyor musun? Bu 3-4 soruma cevap verirsen sevinirim. Madem ortaya bir laf atıyorsun devamını getir.
Diğer konusunda 838 cevap paylaştı. Bizden güzeli yok !!!
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen :)))))
+1 yılBalık etli boncuk pekde nadir değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl nadir değil ya iyimisin sarisin mavi gozluyum masmavi gözlerim var nerde yaşıyon sen
- +1 yıl
Göçmen ve Karadenizlilerin bol olduğu bir yerde.
Soran+1 yıliyide türkiyede çok az
- Diğer konusunda 24b cevap paylaştı.
+1 yılHaydi tüm eller havaya.
00 Yorumla Fotoğrafın olaydı iyiydi
01 Yorumla
Soran+1 yılabazalar ususur sonra
+1 yılohyşşşşşşş<3
04 Yorumla
Soranahahah ah
- +1 yıl
bide kıvırcık olaydın direk istemeye gelirdim
işim de var dhhdhdhd :D
Soran+1 yılSaclarim dalgalı duz gibivbisey
- +1 yıl
tüh
ama perma yaptıra bilirik dhdhhd :D
+1 yılItici gelir sevmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılooo ooooo oooo bayılırım benimle evlenir misin?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılbence bir tanı beni peşin karar verme kanka :)
Soran+1 yılsen esmer misin peki
Cevap sahibi+1 yılkumralım
Eger naturelsen
06 Yorumla
Soran+1 yılevet tabiki doğal Sarışının ben
Soran+1 yılnapcan
Soran+1 yılHiii kesin Hollandalısin :D bir git ya
+1 yılEgo tavan yapmış :D
00 Yorumla
+1 yılİyisin.
00 Yorumla
Detaylı bilgi