Sizce neden esmer çok güzel bir kız yerine beyaz vasat bir kızı daha güzel bulurlar?
Ten rengi güzellik mi demek?
Ten rengi güzellik mi demek?
Şimdi sana bir test yaptırayım.
Eline bir beyaz bir de siyah market poşeti al ya da bir beyaz bir de siyah düz kağıt.
Sonra bunların ikisini de buruştur, güneşe tut. Beyaz olan kırışığı daha az gösterir, siyah olan enteresan bişey olur çıkar. Tersini ispat etmeye çalışmayın, gidin deneyin görün.
Yaşlandıkça bir hal geliyo demek ki koyu renklilerin başına. Eve zenci getirsek kim bilir neler olur...
esmerler daha geç yaşlanır ve genç gösterr o konuda sıkıntı yok zaten ünlü kadın ve erkeklerin yaşlandıkça solaryuma girmesinden anlayabilirzi bunu
Esmerlerin genç yaşlandığını bir göster diyecem dejavu yaşadım şu anda. Aç google'a bak ben ne göstericem diyeceksin. Neyse beyazlar candır. Beyaz olamayanlar ölsün porche'dan selamlar.
Eskiden kizlar denize cok gitmezmis o yuzden bronzlasma falanda olmuyor haliyle yani beyaz tenli kiz gunes yuzu gormemis acilmamis gul gibidir inanisinin sebebi :))
bende bugday tenliyim beyaz olmakta istemezdim açıkçası hatta bir yerlere fotoğraf koyunca bile ruh gibi çıktıktan hemen Pixler programı var onunla koyu ton yapıyorum
buğday ten en güzeli bronzlaşınca harika oluyo
Beyaz vasat kız da ben oluyorum sanırım, anneler neredesiniz?
söz meclisten dışarı
Cevap
18Cevap
ne ayıp ama şimdi beyaz tenliler vasat olmuo ki öyle bir yok yanii ben eşim ailem arkadaşlarım tarafından hep çok güzel bulunmuşumdur yanii beyaz bir yuzum var tüm bedenim vallaha bembeyaz çokta mutluyum vasat deyince kötü oldum:(((
kız ben öyle mi dedim yani beyazın çok güzeli değil ama vasat güzelini tercih ederler
heee öyle diosun vallaha ben bugün herşeyi yanlış anlıyorum:)) ama bişi diyim kayınvalidem beni ilk gördüğünde eşime ayy oğlum yıllar sonra ilk kez doğru bir karar verdin beyaz gelin isterdim hep demiş:)) hahah bak dediğin doğru olabilir yanii bazıları istio kayınvalideme soram bakam neden :)
sor bakam
Esmerler belki kirli gibi gözüküyordur annelerimizin gözlerine :D
Bu güzeldi :))
üzücü:(
Çitileyince çıkarsa evlenilebilir :)
Sanmam. Benim annem ten rengine hiç değindini görmedim gerçi bende beyaz tenliden baska getirmedim :P
Valla annemi bilmiyorum ama benim beyaz tene daha çok ilgi duyduğum doğru :) Realitede hiç önemi yok aslında. Önemli olan birlikte mutlu olmak.
hiç denk gelmedim halbuki 1 numaralı rus düşmanı annelerdir genel olarak hiç bir gelin istemez anneler :D en azından 30'dan öncesi
ahahah
Daha nadir olduğundan ve Beyaz tenli kızları daha güzel bulurlar
evet olabilir
kız dediğin süt gibi olacak ısıtıp ısıtıp içeceksin neyse :)
Bende beyaz tenliyim her zaman begenilmisimdir yani
Kaymakkk gibi kız iste anlayışından olabilir :D hamamda filan gorduse :Dd
Hiç alakası yok sen bu konuda yanılgıdasın bence.
esmer gelin seven anneler var
daha rastlamadım
cnkü güzel beyaz kızlar. d
Beni ogluna almaz ozaman sayin kaynanam.
kendisine çeksin diye
beyaz gelinlik içinde beyaz tenli bir melek...
Tartisa Tartisa kömür gibi kapkara olması icin
Herkesin dusuncesi farkli esmerler candir cann :)
Beyaz ten her zaman guzeldir esmerler killi olur.
Yoo alakası yok benim annem esmer gelin istiyor
hayır öyle bişey yok
tabiki var
Alakası yok.
anadoluda öyle
çok kıskançsn.
yo merak ettim sadece etrafımda oğlunu evlendirmek isteyen akarabam çokta o yüzden
Ilk defa duydum :)
kimin annesi o ya:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar