AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Kuran meali ile başla, internettende faydalanabilirsin
kuran meali ateistliğine ateistlik katar yalnız faydalı bilgiler verelim lütfen.
meal değil tefsir oku eğer illa bişeyler okuyacaksan.
Bildiklerini paylaşmaya ne dersin
Sözümü geri aldım kızcağız bizim yüzümüzden daha çok soğuyacak, sen en iyisi bu işi en iyi bilen hocalarla görüş, oturduğun yerdeki müftülüğe git seve seve yardımcı olurlar.
Sen ateist falan değilsin sadece boş boş düşünüp zaman harcıyorsun.
Bir dine bağlı olma çabaları niye?
Allah'a inan yeter :)
Kuranın mealini ve hadisleri okursan direk islamdan çıkarsın.. Çok ağır hatalar ve çelişkiler var. Hiç bulaşma bence.. Ahlak felsefecilerini ve evrensel beyannameyi tavsiye ederim.
İslamda insanlar için zararlı kotu tek birsey soyliyebilirmisin?
Allah a deki samimiyetle ''sana dost olmak istiyorum''. de bırak , onlar seni bulur...
islama ısınma ney ya maca baslamadan once yapılan ısınma turu gbı , öyle birşey olabilrmi?
islam'a ısınma, özellikle kadınsan. ben kadın olsaydım bu dinden nefret ederdim, en azından deist olabilirsin. Tuğçe Kazaz vakasına dönüşür sonra.
kuran meali sakın okuma. müslüman olmak istiyorsan hiç birşey okuma. sadece sohbet falan dinle.
islama isinman için birsey demek gerekmiyor sadece çevrene bak incele bu sana yeter.
Önemli olan hangi yoldan gittiğin değil nereye gittiğindir. Beklemek gibi düşün şu anki durmunu. İslamiyet güzel dindir zorlama yoktur hiçbir şeyde her şey senin kalbinde ve vicdanında biter.
şu an sana isindirilacak bir İslam yok ortada Yuce Allaha derin sevgim ve bagliligim olmasa nerdeyse ben soguyacam İslam diye bize yutturulmaya calisilan duzen dininden.
Soğut demedim
Ben sana gercekleri soyluyorum isinip sogumak senin elinde
Hristiyanlığı doğru dürüst öğrenmiş olsaydın saçma deyip direk ateist olmazdın diğer dinlere bakardın ilk önce sonra da aklına ve mantığına en uygun olanı yapardın
Hristiyanlıkla iç içe kilisede büyümüş birine mi diyosun bunu?
her neyse bu senin görüşün ben de bir Hristiyan ım ama hiç bu denli bir çöküş yaşamadım Rab yardımcın olsun en için doğru yolun ne olduğunu düşünüyosan öyle hareket et
sadece meraktan soruyorum seni hristyanlıkta tutan nedir ve bide hangi hristiyanlığın mezhebindensin.
hristiyanlığın hangi mezhebindensin olacaktı yannlış yazmışım.
Sorun değil sorabilirsin, Ortodoks
ilk sorumu yanıtlamamışsın.
sonradan Hristiyan oldum böyle benimsedim bu sıcak geldi henüz kilise eğitimim bitmedi ama olsun neyse bu arkadaşımızın sorusuydu sonuçta :)
cevapladığın için teşekkürler. Bende bir ara araştırmıştım, ama Hz İsa peygamberin tanrının oğlu alma kısmı hiç mantıklı gelmemişti bana.
aslında oturup seninle bunları konuşmak isterim bakarsın bir gün mesaj atarım hem sen beni aydınlatırsın hemde ben seni
Olabilir aslında, ama benim bilgilerim çok iyi değil. nette yazan bilgiler. yinede tartışmak fena olmaz.
ALLAHIN varlığına ınanıyormusun? İnanmıyorsan neden inanmıyorsun?
Ben Allah ile aranıza girmemeyi tercih ederim.
Cennette sonsuz alışveriş hakkı var :D
İslama hic bulasma uzulursun dinlerin hepsi aynı. Sorularin varsa yorum yap iletisime gecerim. Din insani üzer. O arkadasinla iliskini kes.
Şu an yaşadığım boşluktan kötü olamaz
O bosluk dinle dolmaz hicbi zaman, tahsilin ya da isin varsa ona yogunlas. bir ugrasin isin yoksa böyle seylere yönel önce. Dine harcanan zaman bos zamandir.
cübbeliyi dinle. güldürürken düşündürür
islamı insanlardan değil kurandan ögren
sen biraz sev gerisini Allah halleder
geberdiğinde görürsün. ataisliği.
Sadece Allah ıslah etsin der gecerim
Kuran-i kerimin türkçe mealini oku
ısınmak için ateşin varlığını hatırla yeter