Müslümanların ateistlere karşı sert eleştirilerini hemen her an duyuyoruz, görüyoruz ve biliyoruz. Acaba ateistlerin gözünden Müslümanlar nasıldır? Eleştiri yapmak onlarında hakkı öyle değil mi?
(Umarım banlanmam)
Müslümanların ateistlere karşı sert eleştirilerini hemen her an duyuyoruz, görüyoruz ve biliyoruz. Acaba ateistlerin gözünden Müslümanlar nasıldır? Eleştiri yapmak onlarında hakkı öyle değil mi?
(Umarım banlanmam)
Bana göre bu devirde gerçekten müslüman olan birisini bulmak oldukça zor.
Kur'an da haram olarak sayılan birçok şeyi yaparlar ama konu domuz eti olunca "haşa ben müslümanım" derler bu durum oldukça gülünç.
Taciz, tecavüz, cinayet, ensest ilişkiler, zina içki, kumar Kur'an da günah olarak geçmiyor mu? Türkiye İslam ülkesi ise İslam ülkesinde neden bunlar yapılıyor? Neden konu sadece domuz eti yeme olunca herkes Müslüman kesiliyor?
Şöyle diyeyim kendimi yakın hissettiğim bir din yok ama kapalı olmak Kur'an da farz olarak geçiyor birçok kapalı kadın gördğm bunu inancı için değilde güzelliği için kapanmış. Kapalı mı açık mı belli değiller.
Her haltı yaptıktan sonra Müslümanım havalarına girerler ama Müslüman olmayan birisini görünce imam kesilirler ve bu halde cennetlik olacaklarını düşünürler. Bu tip insanlar yüzünden İslam bana o kadar komik bir din olarak geliyor ki. Sanki Kur'an da yazılan şeyler sadece yazıdan ibaretmiş gibi davranırlar.
Kur'an'ı eleştiren birisiyim her zerresini eleştiriyorum ama Müslüman olan birisine göre Kur'an bilgim o kadar fazla ki bunu anlatırsam sabaha kadar sürer.
Teşekkür ederim.
Bir çok ahkam kesen müslüman islamı yanlış tanıtıyor.. daha bir kere kuran okumamış insanlar deliler gibi o günah. bu haram diye geziyorlar e gayrimüslimler ne yapsın bu delilerin lafıyla nasıl hareket etsin günahı anlatmakla başlarsan hata edersin sevabı anlatacaksın ki insanlar dogruyla hareket etsin. İnsana gidip bu ynalış bu yanlış bu yanlış dersen oda derki bunlar nasıl yaşıyor
Cevap
7Cevap
Bazıları cahil bazıları bilgili
Biz Müslümanları cahiller olarak görüyorlar.
Bencesi yok durum böyle. Öyle görüyorlar.
Analitik dusunce biçiminden yoksun. Teslimiyetçi kör insanlar
Bir dine mensup kişilere asla kufretmedim ama çok fazla küfre maruz kaldım en büyük farkımız bu olabilir
Fatihcim bu inanılmaz
Cahil cahil konuşmayın ilber abi nerde
Bebeğimsu ne de güzel soru sormuş öyle :')
Ateizm bombos bisey
😱😑😴
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar