nasıl bir hırsla aşağılama içgüdüsüyle yazmışsınız ya la taş devrinden mi gireyim anlatmaya
Şu yarım dünya kızların bikini arzusuna ne diyorsunuz?
nasıl bir hırsla aşağılama içgüdüsüyle yazmışsınız ya la taş devrinden mi gireyim anlatmaya
Yarım dünya ne demek sen nesin ki peki yarım insan mı? Kardeşim bak Allah'ım senide yaratmış sana da can vermiş seninde mutlu olmanı istemiş peki onun senden ne eksiği var o da insan kimseyi eleştirmeye hakkın yok kimseninde seni eleştirmeye hakkı yok. Herkes kendine hastır. Yok kısa boylular yerden bitme yok şişmanlar yarım dünya zayıflar cılız çöp gibi sarışınlar aptal sarışın esmerler kara fatma yaa bırakın artık bunları herkes Allah'ın kulu herkes güzel. Tabii ki seninde güzel kavramın olcak begendiklerin olcak ama insanları aşalama gerek yok ayrıca her kızın güzelliğine bakma kardeşgözüyle bakmayı bir öğrenemediniz!
çirkin olmasının nedeni sana "zayıf kızlar güzel zayıf kızlar güzel" diye formatlanması (bilimsel araştırma yapıldı bu konularda medya ne sunarsa beyin ona yöneliyor o yüzden hiç tartışma bu konuda) yani sophia loren bu devirde 20li yaşlarında olsa ona bile "dombik kilo ver az ye" tarzı laflar ediceksiniz sırf başkasının göz zevki bozulcak diye düzgün güneşlenmesinler mi kilolular bu arada 2 çocuk doğurmuş doğumdan sonra kilolarını tam verememiş annem giyiyor düşün yani hem kilolu hem de yaşlı bu kadın giyiyor da diğerleri niye giymesin
Cevap
0Cevap
Ben herkesin kendi fizigine giyinmesi gerektigini dusunurum sisman olsaydim eger kendimden rahatsiz olup bikini giymezdim ama kendimden rahatsiz oldugum icin, ay öeegg igrenc yeaa diyenler yuzunden degil.
Lan belki o senin gordugun gibi gormuyo kendisini ne diye milletin ozguvenini kiriyosunuz yani? Sokakta en sismanindan en tesetturlusune kadar yasayan her disi varligi gozunuzle tecavuz ediyosunuz zaten neyinize sizin elestirmek :D
Kilolular diye evden dışarı da mi cikmasinlar sanki sen dört dortluksun isteyen istediğini giyer insanın kendisiyle barışık olmali
sen bakasın diye bikini giymiyor hiç kimse arkadaşım
kadın eger kendine yakıstırıyorsa bu onun tercihidir kmseye zorla bana bak demiyor sensin öeaakhh kim bilir ne sorunu olupta öyle olan insanlar var ve ne isterse gyebilirler..
bencede çirkin haklısın kardeş hayır kız dediğin vücuduna göre giyinmeyi bilecek diyorum dahada bir şey demiyorum lütfen gözlerimize acıyın :)
herkes istediğini giyip gezmekte özgür arkadaşım sende bakma beğenmiyosan
Öz güven meselesi.. :) İsterse giyer. Destekliyorum.. :)
siz erkekler şortlu pek hoşşunuz bak bak ölünüyor
allasen ne diyon sen ya derdin bu mu kardeş !!! bikiniydi şuydu buydu.
ne güzel özgüvenleri yerinde
Bij bikini giymiyeyim miy? :(
Onlarda insan tabiki giysinler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar