- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnnenin hatası kendini bağlar, ( s. a. v. ) efendimizin yüzü suyu hürmetine Rabbimiz dünyayı yarattı !!! onuda hatalı düşüncene alet etme.. hemde annenin hatası yüzünden. aynı tepkiyi bir üye bayanlara versin sen ne düşünürsün? cehennemliğim diyemessin o Allahın taktiri bir hayır yapar birine yardım eder cennetlik olursun Allah vadinden dönmez. sen uyaran erkekler iyiliğini istiyor !!! tepki gösterenlerde aslında üslubuna dikkat ederek uyarmalı ama senin tepki dozundan onlarda etkileniyor!!! sende onların aşşalamalarına öfkeleniyorsun kendi yaptığın sana yapılınca kabullenemiyorsun !!! işta hatanı anlaman için esas örnekte bu.
Baban hatalı olsada olmasada, o olmasa sende yoktun aynen annende olmasa sende yoktun her bayan senin gibi düşünse insan neslide biterdi şu an yurt dışına gitme eğitim ve yabancı dilin evlenmeme kararında olamazdı.
Nasılsa cehennemi kadınlar dolduracak dedin, hak edeni gider.. ama diğerleri öyle olmaz. mum ateşine dayanamassın şu an ama ölmediğin ve azab meleklerini görmediğin için sinirinle konuşuyorsun ama şu an onları görmen cehennemi görmen bile nefsini %100 pişmanlık ve tövbeye ve geri dönüp hatandan yeni sayfa açmaya iter can havli gibi yalan olmadığını biliyorsun bunların !!! sana ve kinine rağmen hiç düşünmeden yardım eden erkek çok insansın değerlisin vede ahirette anne baba evlat birbirinden kaçacak hak ister diye cehennemlik oluruz günahtan diye ama annen cennete girse sen onun yüzünden cehenneme kabul edermisin !!! şefaat yaresulallah diyecen istesende istemesende ateş düşünce anlarsın ocağına başına.
Uçağa bin, otobüse bin vb. erkekler var bu üstünlük değil eşine çocuğuna rızık götürme çabası kız evladını seven anneler aramadığın kadarda çok.1 kişi için herkese nefret edersen şeytandan bile beter hale düşersin sevmediğine benzer ve onun evi olan cehennemde onla kalırsın hemde sonsuza dek imanında gider s. a. v. efendimizide sokuyorsun kinine Allah affeder ama hatandan dön ölüm gelse bitersin.86 Yorumla- +1 yıl
Yürü be +1
- +1 yıl
Klavyene saglık kardesım
Soran+1 yılÖncelikle konu Kapatılmıştır
Blakstar midir bilmem ne go away here
Mateix 0 mi bilmem ne birşey mi battı
Battiysa uzaaa
Erkekleri sevmek zorunda değilim beyniniz bir adim öteye gidemeZ o yüzden lütfen boşaltın burayi kibarca söylüyorum- +1 yıl
Erkekleri sev demedim, s. a. v efendimizu kinine katma digerlerini sevme ama hakarette etme kul hakkina girme. lafla pilav pisse bur denuz kadarda yagi benden ikiside laf zaten senin hakaretinle kimse kayba ugramaz sen gunaha girip onlari ahirette sevindirirsin. hem sevmeyip hemde gunahlarini alarak sevindirmen kendinle nefretinle celismendir kinini tut laf edip vebale girme milyarlarca erkege tanimadan iyi olup olmamasina bakmadan hakaret hem kul hakku hemde iftira hem sevme hem erkek doktora git otobuse metroya ucaga bin erkek o zaman gitme erkeklerin calistigi yerlere doktor vb. pkk elemani gibisin masum insani kendince hakli sebeble katlediyor sende erkege kiziyorsun
- +1 yıl
Helâl olsun.
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. bak bende karşıyım öyle ailelere ne demek lan kızsa köpek muamelesi yap erkek kraldr yok öyle bişy oda senn çocuğun diğeride kaldıki kızlar ailelerine bakar erkek biraz zor evlendmi gelirsse ziyarete öpre basına koy ailen böle davrandiği için çok pişman olacak ilerde... valla ben ilerde inş kızım olur isterim gerçektn kızlar daha çok bağlı ailesine... al anne babana okut bu yazıyı gerçektn...
Evliliklerinin ilk gününde kadın ve kocası kapıyı kimseye açmamaya karar verip anlaştılar. İlk olarak o gün damadın anne ve babası evli çiftleri görmeye geldi, kapının hemen ardındaydılar. Kadın ve kocası birbirlerine baktılar, adam kapıyı açmak istedi ama eşi ile yaptığı anlaşma gereği kapıyı açmadı, böylece anne babası daha fazla beklemeyip gittiler. Aynı gün içerisinde bir süre sonra, gelinin ailesi geldi. Eşler anlaşmaya rağmen birbirlerine baktılar. Gelin gözyaşları içerisinde, bunu yapamam diye fısıldayıp kapıyı açtı. Eşi hiçbir şey söylemedi. Yıllar sonra 4 erkek çocuğunun ardından 5. olarak kız çocukları dünyaya geldi. Baba yeni doğan kız çocuğu için büyük bir kutlama yapmayı planladı ve tüm tanıdıklarını davet etti. Sonra o gece eşi kocasına diğer dört çocuğa böyle bir kutlama yapmadığı halde neden bu sefer böylesine bir kutlama yapmak istediğini sordu. Eşi basit bir yanıt verdi; çünkü yalnızca kızım bana kapıyı açacak20 Yorumla
Neyin kafasıni yaşiyoşun kızım sen. Yukardaki yorumlari okudum ALLAHtan KURAN-I KERIMden bahsediyosun bir de diyosun ki erkeklerin köku kurusun pardon ama kadınıda yaratan ALLAH erkegide yaratan ALLAH nasıl olurda ALLAHın yarattıgı varliga lanet okursun ne haddine!! Bide çok pis agızlısin dinine dúşkunsun madem önce kendini duzeltte hayirlı bir kul ol soylediklerinle cevaplarin çok ters dusuyo.
315 Yorumla
Soran+1 yılAllahi severim hemde çok benim inanclarima yorum yapma haddine değil ama Allahin bizi ezen asagilayan ayetlerini görünce tamamen soguyorum.. aç nisa suresini asagilamis bizi
Ama yinede var mecburuz ona onun disinda heseye kinim ve nefretim var- +1 yıl
Biliyorum kadınlar çok eziliyo emin ol bende senin gibi ayetlerde kadınlarin 2. plana atıldigni dusunuyorum. Benim kızdgm lanet okuman emin ol bu ulkede geri kafalı olmayan erkeklerde var kiz cocuklarini seven onlara kıymet veren erkekler senin çevren gerikafalı herald ve sen hep oyle görmusun butun erkekleri aynı saniyosun bu konudada yanılysun. Senden ricam lanet okumaman cunku bir ucu döner dolasır seni bulur ve lutfn genelleme yapma. Ben dusuncene saygı duyuyorum ama söylediklerin hos değil
Soran+1 yılBu ülke de mi bu ülkede adam mi var kökleri kurusun erkekler ama adam değiller. .
Soran+1 yılDikkat etmesem nolacak. . Gun gelir biri seni hamile birakirda o zaman anlarsim ne kadar adi oldukları. .
Çok gördüm çevremde öyle adilerden bence dikkat et unutma bir söz var babana bile guvenmeyeceksin- +1 yıl
Bisey olmicak herkesin gunahına giren sensin sen dusun ne olcagni. Ben kendimi bildikten sonra biri gelip beni hamile birakmaya cesaret edemez tecavuzler haric iste bu durumda gerikafali olan erkekler yapiyo hepsi ayni dye bisey yok. Çevrendekiler seni baya etkilemis herkesi onlar gbi saniyosun. O sozu biliyorum kendimden baskasinada guvenmem anneme bile guvenmem.
Soran+1 yılKimsenin gunahina girmiyorum hepsi pislik torbaları
Soran+1 yılEtsemde etmesemde cehenneme girecegiz butun hatunlar nisa suresinde cehennemi bizler dolduruyoruz
- +1 yıl
Onu eleştirmek sana düşmez s*k kafalı
- +1 yıl
Bırak yaa buna laf anlatılmaz
Soran+1 yılBlack star ben sik kafaliysam sende sikilmiş amsin yoksa bu kadar laf etmezsin! Hadi uza!!!
Gizli Üye(30-35)+1 yılne yazık ki senin annende sorun varmış :/ yazık vallahi yaa :/ bir anne nasıl kızını bur duruma getirebilir , psikolojini anlamaya çalışıyorum haklısın bir nevi ama bunda tüm erkekleri ne suçu var bunda cahil toplumun suçu var. ve senin ailen cahilmişş malesef :/ hakkında hayırlısı :/
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
arkadaş neden annenin babanın senin üzerinde yaratmış oldugu travmaya bağlı olarak bize yansıtıyorsun belli ki kusura bakma ama sorun senin ailende oyuzden rica edecem su travmadan bir kurtul allah aşkına unutma ki yarın öbür gün bir erkeğe vurulacaksın bak ozaman gerçekten nefret ediyormusun hani yurt dısına gidecem kurtulcam diorsun ya yurtdısında erkek yok mu yani onlardan nefret etmeyecen mi bak ben sana sunu söylüyelim madem ailenden dolayın yasadığın travma sebebi ile bütün erkekleri suçlu görüyorsun ya ozaman sende bu nefretini ülkeden kaçış nedeni olarak görmek yerine bir propaganda ya çevir bir şavaşa çevir bu ülkedeki erkekleri adam etmek için bir kampanya başlatalım sosyal medya üzerinden erkekleri adam etmek siz kadınların elinde ama sizlerde bu konuda ugras vermek yerine sadece yakınıyorsunuz kadın dediğin hayalinde ki erkeği aramaz yaratır ben bunu hep böyle söylerim sen belli ki erkekiğin baskınlıgından ailenin erkek sevgisi nedeniyle aile sevgisi tatmamışsın düzgün buda senden böyle bir durum yaratmış o zaman senin gibi bireyler olmasın senin yasadıklarını diğer kızlarda yasamasın diye şavasacaksın kaçmayacaksın bir kişi sesini yükseltirse ardından onlar , yuzler, binler sonra milyonlar sesini yükseltir bunada sosyal medya el kol ayak olur anlatabildim arkadasım
19 Yorumla
Soran+1 yılAdam değil idam edilmeniz lazim
Soran+1 yılLan soruma gelip yorum yapan kim
- +1 yıl
bütün erkekleri idam ettiniz ozaman ne olacak nasıl bir dünya olacagını düşünüyorsu sizin için daha güzel bir yer olcagını mı zannediyorsun baksana bir daha diyorum birgün bir erkeği seveceksin ve o zaman bu dediklerine pişman olacaksın tabi sevdiğin erkek adam olurda sana bir yanlış yapmazsa eer bu düsüncelerini unutacaksın bile ozaman senin yapman gereken o erkekle ileri adım attıgında hayatlarınızı birleştirdiğinizde doğacak çoçuklarına bu ofkeyi yansıtmadan eşit şekilde sevip ona göre iyi ve sevgi dolu bireyler olarak yetiştirmek ; sinirlisin öfkelisin anlıyorum seni o yuzden sadece sakinleşmeye çalış kendini kafanı baska şeylere ver kitap oku spora git sanatla ilgilen bunlara kafa takmadan kendini donanımlı bir bireye dönüştür unut bu düşünceleri erkeklerin canını yakmak istiyorsan şunu bil erkeklerin canımı donanımlı bir kadın her zaman yakar öfkeni kendini geliştirmek için kullan bu sebeble güçlü kadın her erkeğe boyun eğdirir anlatabildim mi erkek egomonyasına başkaldır
- +1 yıl
Kardeş çok doğru diyorsun lakin bu kurandaki âyetleri hiçe sayiyor hasa Rabbimizi eleştirmek onami kalmış o değil hiç kimse yüce bagislayani elestiremez. Çok ofkeliyim aferin de diyemezdim. Ama sende haklısın böyle seviyesiz cahillere bu hakaretleri edersem ondan farkim kalmayacak.
- +1 yıl
arkadaş neden öyle diyorsun her insan istediği gibi düşünmekte serbesttir birsey merak ediyorum şimdi açıkça söylüyeyim ben bir ateisttim bir yaratıcı varsa bellirli bir düzeni yaratırken yaptıgı bazı hataları eleştirmek ya da bunları ortaya koymak neden yanlış birsey olsun bu durumda neden bu kadar katı bir hal içindesiniz ben bir yaratıcıya inansam onun herseyi neden mükemmel şekilde yaratmadıda sorunlu yaratı diye düşünürüm hatta ve hatta kendisinin varlıgını kanıtlamak yarattıgının sadece bir bölümünün ona ibadet etmesini isteyecek ona inanmalarını isteyecek kadar egoist bir varlık olacagına asla inanmam böyle büyük güçlere sahip bir varlıgın gayet agır başlı mütevazi her yarattıgına eşit muamele yapacagına inanırdım ama durum bunun tam tersi o yuzden bazı seylerin farkına varmışsa bazı yanlışlara biraz kaba bir üslübla bunu dile getirmesi onun bayanın hatasıdır bunuda ben bozulan psikolojisine veriyorum
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSakin ol ofke ile harekt etme dogrularin olmadigi agir imtihandasin sadece hakkimda hayrlisi de ilerde sana cok iyi tecrube kazandiracak belkide ama isyan etme elbet bir gun öyle bir şeyler yasarsinki bu fikirlerin değişir merak etme seveceksin asik olacaksın bu gunlerine sukur edeceksin merak etme sadece imtihan ahirda zorda olsa sabirli ol kizma sinirlenme ders cikar zaman birak bekle her kes kotu değildir merak etme yasin daha kucuk ilerde daha neler çıkacak karsina ayrica kim sana hakaret etsede umursama seni bilem biliyor en önemlisi ALLAH biliyor merak etme hakkinda hayrlisi olsun
10 Yorumla Sevgili bacım erkeklerden nefret etmenin kendine göre sebepleri vardır. Tabi ki sende haklısın erkek çocuk fazla sevildiğini düşünürüm. Dünyayı erkekler yönetir, erkekleri de kadınlar. Ama yapacak bir şey yok Allah yardımcın olsun. Ama inan ki her erkek öyle değildir. Bunu söylediğimde tabi ki inanmıyacaksın ama yapacak bir şey yok. Umarım rabbim seni dürüst güvenilir ve seni her zaman sevecek bir erkekler karşılaştırır ve çok mutlu olursun. Bende bazen bazı kişilerden nefret ederim ama genelleme yapmam. Yapacak bir şey yok. Hayat bu. Bazen erkekler fazla sevilir. Ama asla ailesine bakmazlar, bazen kadınlar az sevilir ve ailelerine bakarlar. Allah yardımcın olsun bacım.
10 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dini imanı geçtim tamam erkeklerin kökü kurusun benim anlamadığım konu ailenin bu denli erkek çocuğu isteyipde olmamasından dolayı gördüğün baskıdan dolayı böyle yapmanın lüzümu yok bence baskı büyük tamam ama bazı aileler erkek çocuğunu çok ister olmaz , bazıları kız çocuk ister olmaz senin ailenin hayırlısı buymuş diyerek bu denli baskı yapıp seni de bu denli erkek düşmanı yapması kusurumaza bakma ama erkeklerin sorunu değil bu senin ailende bitiyor buda acı ama gerçek umarım aklının bir köşesinde bu konuda vardır. Aile çocuğa ne gösterirse çocuk orantılı olarak onu yapar erkek kardeşin yok belliki hoş varsa da onu el üstünde tutarlar. Bir anne baba evlatlarına kız erkek diye ayrım yapmaz yine ailene düşüyor bunu konu suçlu olan erkekler değil senin ailenin erkek çocuğu sevdası...
21 Yorumla- +1 yıl
eksi (-) için teşekkür ederim seninle adam akıllı konuşabilmek için erkek olmamam lazım bunu anladım. Ama doğrularıda görmemek için inat etmekden vazgeç burada sana din alimleri gibi yok şöyle yok böyle vaaz verecek halim yok olmaz da sadece gözünün önündeki doğru olan şeyleri gör.
Küçük hanım, sizin kendi hemcinsiniz olan annenizin yapmış olduğu, bir yanlıştan dolayı, bütün erkeklerden nefret ediyorsunuz. Biz de en küçüğümüz olduğu için, abileri olarak kız kardeşimizi çok seviyor, ona her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Herşey aile de bitiyor, bunlar erkeklerden nefret etmenizin gerekçesi olabilir mi? Çoğunlukla da, kendileri de bayan olan, anneler böyle yapıyor, tabii benim ailemde öyle bir şey söz konusu olamaz, tam tersi, kız kardeşim, evde en fazla ilgi gören kişiydi.
20 Yorumla
+1 yılBende nefret ediyorum hepsinden! Bütün erkekler ölsün!
(Kendide öldü)
Şaka bir yana bunun nedeni toplumsal kimlik ve algı sorunu. Toplumumuz genel olarak yüzyıllardır tarım toplumu olduğundan (şu aralar eskisi gibi değil ama yinede hissediliyor) erkek çocuğun hep daha fazla değeri olmuştur ki bunda dinin de etkisi büyüktür. Biz bunu sosyoloji dersinde sorun olarak ele almıştık yani bu dediklerim uydurma değildir.
Kesinlikle haklısın, hepimiz eşitiz fakat ona bakarsak Türkiye de adalet falan da var diyorlar hatta genelde adalet sarayları böyle görkemli falan yapılır ama aslında terazili kadında senin gibi ülkeyi terk etmeyi düşünmüş ve etmişte...
^.^00 Yorumlaabdestliyim inşallah evlenemezsin ERKEK diye kudurursun, bu ne erkek düşmanlığıdır arkadaş yaaa. duam şudurki rabbim inşallah sana kötü bir erkek nasip ederde hatta olaki yanlışla evlenirsende, inşallah erkek evladı isteyen birine düşer ve erkek çocuk doğuramazsın.
al sanada bu kadar konuşuyorum, ayıp be ayıp.16 Yorumla
Soran+1 yılMerak etme bende abdestliyim ve elimde kuranla gozyaslarimla yazdim ofkemi.. ve burada hakaret edenide Allaha şikayet ettim. .
Soran+1 yılPc degil mobilden yazıyorum. . Yalan soyleyenin Allah azabiyla cevap versin.. kimse icimdeki öfkeyi bilemez
Soran+1 yılBilipte napcan
Tamam ayrım yapmama demeni anlarım bende sevmem ayrımı özgürlüğü savunurum erkek çocuk ne ypaıyorsa kız da yapmalı ama senin erkeklere böyle hakaret etmen benim içimdeki death metal ateşini yaktı bu şarkıyı hakaret olarak alabilirsin hadi eyv.
https://www.youtube.com/watch?v=kBnKzWXph6g10 Yorumla
+1 yılBende erkeklerden nefret ediyorum :D Tanıdığım yolda gördüğüm tüm erkekler kendilerini bir şey sanıyorlardı. Çok az normal olan erkek var bu ülkede. Yalnız değilsin yani ama benim başka sebeplerim var, erkeklerden nefret etme konusunda :D Bu ülkeden gitmek elbette senin tercihin ama ben bu ülkede kalıp bazı şeyleri düzeltmek istiyorum.
Benim sana tavsiyem eğitim hayatını yurt dışında yaşa ve başka başka ülkeleri görerek inceleyerek olması gereken şeyleri analiz etmen. Bununla ilgili kitap yazabilirsin. Eminim benim gibi bir çok insana ilham kaynağı olursun. Belki kendin değiştirmek için adım atarsın. :D
...
Ama şunu da sakın unutma: Sende mükemmel değilsin. Bunun bilincinde ol ve kendini de kaliteli bir kadın yapmaya çalış. Bu yönde yetiş :D06 Yorumla- +1 yıl
Erkekleri sevmem için bir sebep yok. Bencil olduğuma buradan kanaat getiremezsin. Be bir kadın ya bir feministtir ya da bir mazoşist. Kendime saygım var çok şükür. Erkeklere de saygım var çünkü saygı duymak zorundayım. Ama sevmek zorunda değilim. Kimsede beni buna zorlayamaz.
- +1 yıl
Soruyu soran kişi, bana mesaj atabilir misin?
Soran+1 yılNiye kim olduğumu mu merak ediyorsun burada söyle ne söyleme k istiyorsan
- +1 yıl
Yukarıda girdiğin polemikleri okudum. Dini açıdan fikirlerim senin gibi. Konuşmak istedim sadece, tabi tercih senin.
- +1 yıl
Saygi duymak degil gostermek zorundasin.
Genelleme yapman saçma diyeceğim ama bir yandan da haklısın. Ataerlik toplumun yıkılmasını isteyen erkek sayısı bir avucu geçmez; geri kalanının yüzde 90'ı ataerkil ne demek bilmez... Ama yalnızca erkeklerden değil kadınlardan da nefret etmen gerekir; çünkü bu toplumundaki kadınların büyük çoğunluğu erkek egemen kültürü besliyor ve devamlılığını sağlıyor; en başta anneler.
12 Yorumla
Soran+1 yılO kizlara bilmem ne düşkünü denir sizin gibi aşağılık yaratiklara tapiyorlar.. gidin onlarin istediklerini verin!!
- +1 yıl
Hakaret ederken, hakareti hangi bireye yönelttiğine dikkat et. Erkek olduğum için kadın özgürlüğünü savunamam gibi bir kuralı, sen değil tanrı gelse koyamaz! Kadın özgürlüğünü savunmam için biyolojik olarak kadın olarak doğmaya, kendimi kadın gibi hissetmeye veya ameliyatla kadına benzemeye çalışmama gerek yok; öyle olsa idi kadınların hepsi kadın özgürlüğünü savunurlardı. Senin bu yaptığına 'cinsiyetçilik' deniyor; küfrettiğin zihniyetten bir farkın olsun istiyorsan yaklaşımına ve üslubuna dikkat etmeni öneririm.
Tüm islam toplumlarında olan sıradan bir durum bu şaşırmaman gerek.. demek istediğinizi sizin anlıyorum gayet iyi bizim bir komşu var oğlum olsun diye tutturuyor en sonunda 5. çocuk erkek oldu aadamın havadan geçilmezdi soyumun devamı veliahdım tahtımın varisi vs vs.. çocuk 5 yaşında bir hastalık geçirdi doktor demiş bu çocuk kısır olur artık imkansız dedi
herşeyin hayırlısı adamın 4 kızdan sonra oglu oldu gördü 4 kızı var taşı sıksa suyunu çıkarır20 Yorumla
+1 yılŞimdi senin erkek çocuklarını kayıran kız cocuklarından nefret eden ailenden ne farkın kaldı? Sende erkekleri kayırıyorsun. Ailenin cahilliği yüzünden kimsenin günahını alma tüm erkekler aynı değildir. Günümüzde eşlerine, çocuklarına, kız kardeşlerine değer veren çok erkek var. Dediğin gibi yap git yurtdışına ailenden uzaklaş bu düşüncelerinden kurtul. Ama sende bir insansın, inançlı bir kızsın, bir gün sende muhakkak birini seversin o zaman bu söylediklerinden de utanırsın
21 Yorumla- +1 yıl
Kızları kayırıyorsun olacaktı, yanlış yazmışım :D
+1 yılYa bir s*ktir git yaa. Kendi kendine tribe giriyon kezo. Senin gibiler yüzünden gelişmiyor bu ülke, bu millet. Sen kim oluyosunda nisa suresını eleştiriyosun. Simdi git istediğinden nefret et. İstersen banada küfret * umrumda değil. Sabah sabah sınırlerımı bozdun. Yorum yapmayacaktım ama yorumlara yazdıklarını görünce senın için üzüldüm. Senin bu cahilliğin, erkeklerin sucu değil. Allah hiç bir şeyi boş yere yaratmamış. Bunu eleştirmek sana düşmez. Yaylan şimdi. Allah islah etsin ne diyeyim.
55 Yorumla
Soran+1 yılSoruya yorum yapan sesnsin yaylanmak isteyen sen git kendi coplugunde öt!
- +1 yıl
Yazık sana.
Soran+1 yılÖncelikle konu Kapatılmıştır
Blakstar midir bilmem ne go away here
Mateix 0 mi bilmem ne birşey mi battı
Battiysa uzaaa
Erkekleri sevmek zorunda değilim beyniniz bir adim öteye gidemeZ o yüzden lütfen boşaltın burayi kibarca söylüyorum- +1 yıl
Eyvallah abi :D
edepsizlik terbiyesizlik yapıpta çoğul kullanma bütün dedinmi iş değişir. burada bende alınırım. küstah sen kimsin bu kelimeyi kullanıp bütün erkek dersin. birine canın sıkkınsa ona söyle falanca erkek filanca erkek de terbiyesiz!! herkezi aynı kefeye koyma.. canın sıkkınsa bizlerden acısını çıkarma...
45 Yorumla
Soran+1 yılGo away!!
Soran+1 yılSoruyu soran benim mr genius
+1 yılZavalli sey sana aciyorum erkegin sperm mahsulu oldugunu unutma dusun dusun kudur Allah erkegi de kadini da esit yaratti Fatima anneyi cogu erkekten ustun kildi sen kimsin Tanriyi elestiresin munafik seni, kufur istedigin kadar et zaten hayatta gorsem seni mahv ederdim cunku benim Babam da bir erkek
22 Yorumla- +1 yıl
Sen yüce bir kadınsın inancın tam Allah senden razı olsun seni çok iyi yetiştirmişler
Diğer konusunda 424 cevap paylaştı. Nolur yalvarırım. ne istersen yaparım. Yeterki ne kullandıysan banada ondan ver. nooooluuur. Bir damla olsada nolur ver asdads
53 Yorumlasen şanssız bir hayat yaşamışsın senin adına üzgünüm ama çözümü zaten sen vermişsin, yeni nesiller sizin ellerinizde. Daha güzel bir dünya için lütfen daha güzel çocuklar yetiştirin
10 Yorumla- Diğer konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılRabbim deyişini çok da gerçekçi bulmuyorum. erkeklerin kökü kurusun derken kendi sonunu da getiriyorsun. senin ananın babanın yaptığı şeylerden ötürü biz neden suçlu olalım.
21 Yorumla
+1 yılErkeklerden nefret etmiyorum, dindar olduğunu düşünüyorum ama dinin bile kadını bir seks objesinden başkabir şey olarak görmediğini düşünüyorum. Bencede kadının önemi anlatılmalı
04 Yorumla- +1 yıl
din nasil olur da kadini seks objesi plarak gorebilir
- +1 yıl
Aaa evet cennette erkeklere hurileri vaat edenler desitlerdi değil mi?
- +1 yıl
Deist*
- +1 yıl
"Huri” kelimesi Arapçada dişi veya erkek bir kelime anlamına gelmez. Bu kelime “gözünün beyazı bembeyaz, tertemiz, güzel" gibi anlamlara gelir. Kuran’da hurilerin insanlarla “eşleştirileceği” (zevvecnahum) ifade edilmektedir (44-Duhan Suresi-54, 52-Tur Suresi-20) fakat bu eşleştirmede cinsellik olduğu şeklinde bir beyan yoktur. Allah isteseydi, Kuran’da cinsellik için kullanılan “lamese” gibi kelimelerle, hurilerle cinselliğin olacağını açık bir şekilde beyan edebilirdi; böylesi açık bir beyan yokken, senin gibi kuran okumamış bir insanın gelip burada yargı dağıtması acayip saçma.
Bütün aileler senin ailen gibi düşünmez. Bütün erkekler de nefret edilmeyi haketmez. Kadın saygıyı hakeder elbet ama insanlara saygı duyduğu sürece. bir çok konuda haklısın lakin düşüncen yanlış
14 Yorumla
Soran+1 yılAyakta uyu sen guzelim
+1 yılDertleşmek ister misin bacım, bende Tüm Türk kadınlarından tiksiniyorum. Hatta evlenirsem bu kişi kesinlikle Türk kızı olmayacak diyorum. Aslında benzer fikirlerdeyiz.
10 Yorumla- Diğer konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılBizim suçumuz ne cahillik yapılmışsa sebebinden bizene çıkar şu gözlüklerini ve hayata dön kim nederse desin HAKneyse O.
10 Yorumla amma dırdır etmişim bee benden senden nefret ettim şimdi. git gelme.
20 Yorumla
+1 yılSen burada erkeklere kaydırırsın ama Gerdek gecesi imdadına yine bir erkek yetişecek :D
40 YorumlaBendende mi ayol :D senin icin kestiririm kiz ay nolcak snki :D
30 Yorumla
+1 yıl21 Yorumla
+1 yılkeşke yaşamasaydın. ne diyim bilemedim. nasıl bir anneliktir anlamıyorum. aynı yerden çıkanı, canını nasıl ayırırsın? yine de büyük konuşma, sen bilinçli ol. her erkek öyle değil.
00 YorumlaTamam bizim kökümüz kurusun sen yalnız başına geber tamam mı. İlk defa böyle bişey dedim kendime inanamıyorum anasını satıyım.
10 Yorumlaahdetme sakın kmn ne olcagı hiç belli olmaz içindeki nefret brgün birine aşık olursan akar gder
13 Yorumla
Soran+1 yılBos konuşma
Soran+1 yılBende yalvariyordum alin diye zaten
+1 yılSenin tanıdığın erkekler gibi olmadığım halde beni de o kefeye koydun senin lafınla alıntı yapayım " Rabbim biliyor beni ya o bana yeter hadi simdi uza "
30 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılmoğolistan tem senlik bir ülke 10 dişiye 1 erkek düşüyor:D
20 Yorumla Diğer konusunda 333 cevap paylaştı. Bedua etme lan gerizekali bizde sana hasta degiliz heralde ruh hastasi
40 Yorumla
+1 yılBir psikologa git, hatta direkt akıl hastanesine. Durumun kritik.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNamaz kilanin oruc tutanin diyecegi seyler değil bunlar, oyleyse eger iman konusunda buyuk yaralarin var, hersey okuyuo bilmekle olmuyor, allah imanini saglamlastirsin insallah kardesm dua ile
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRabbim diyorsun ama Rabbinin peygamberleri de birçok kuluda erkekken nasil tüm erkekler diye biliyorsun
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaşa öyle bir hadsizlik yapmam yaparsam senden farkim kalmaz
Allah kadinla erkegi elmanin yarisi gibi yapmis ve evlenip cogalin demiş ama sen nefret edip evlenmemiş diyorsun Allah akil versin muslumanda bu kadar kin görmedim büyük acilar cekmissin belli ki yazik
Soran+1 yılElmanin iki yarisimi tamam inanirim orucumu tutar namazimi kilarim ama yaratan bile bizi asagilamis nisa suresinde ve bircok ayette
merak etme bedduam tutmaz yaratan sizin yaninizda!!! Asagiladigina göre
Cevap sahibi+1 yılAllah kadini asagilamaz yanlis biliyorsun analar kutsaldır ana da kadindir
Soran+1 yılAtma recep.. o nisa suresi ve ona benzer ayetleri gorunce ateist olasim var
Cok adaletsizce
Cevap sahibi+1 yılİbadet edip Allaha inanan birinin ateist olma düşüncesinin olması bile korkutucu Allah islah etsin
Soran+1 yılBugünden sonra hiçbir ibadeti yapmayacam ant verdim! Madem Allah adaletsiz hadi tutsun beni adaletsizce
Cevap sahibi+1 yılİnancli kadindan ateist kadina doğru yol aliyorsun Allah islah eylesin
Cevap sahibi+1 yılAllah islah etsin kardesim
Soran+1 yılNe kardesi lan kalkmis islah diyor bana!!
+1 yılFeministtsin sadece.
Tüm erkekler bir değildir bunu bir anla önce.
Büyük konuşuyorsun. Gün gelir öyle birisiyle karşılaşırsın ki bu erkeklere bu lafları dediğinden utanırsın. Her erkek bir değildir.
Selametle..111 Yorumla
Soran+1 yılFeministim var mi itirazin?
- +1 yıl
Açıklamamı yaptım böyle yaptığın sürece yalnız kalmaya mahkumsun... Git çürü değer veren erkek görmemişsin sen atıp tutuyorsun. Genellemeler yanlıştır.
Soran+1 yılHadi lan.. boku karistirdikca bok kokar!!!
- +1 yıl
Çok büyük konuşuyorsun çok... İlerde anlarsın. Neyse.
Soran+1 yılDefol!!
- +1 yıl
Bırak kardeşim şu dengesizle konuşmana değmez.. Kendi bildiğini okusun hayat ona öyle bir darbe vurur feleğini şaşırır.. Büyük konuşmaya devam etsin bırak.
V kayışı koparmış murat 124 gibisin ne dediğin anlaşılmıyor bile, gidecekmiş miş de kayış kopmuş nereye gidiyorsun :)
00 YorumlaAilen cahiliye devrindeki gibi bir aile, çok kızmışsın, ama haklısın , ama bütün erkekler öyle düşünmüyor senin ailen gibi. Bunuda bil yani
10 Yorumla
+1 yılbiz de sen bizi sev diye ölüyorduk <3
sen kendi kafanda oluşturduğun "erkek" profilinden nefret etmeye devam et. biz böyle iyiyiz.13 Yorumla- +1 yıl
ahaha profil resmindeki repliği biliyorum lan angels. çok seviyorum o adamı
Seninkisi küçüklukten olan bir kin nefret bence bukadr takintili olmamalisin sonucta eski insanlar öyle erkek çocuk diye diyee dururlardi simdi öyle değil bundan emin ola bilirsin..
00 YorumlaDa saçmalamayav senin ailen geri kafalıymış herkes böyle değilki.
00 YorumlaSenin kim olduğunu gerçekten merak ettim.
Sana hakaret etmeye hakkımızda yok, haklısın.10 Yorumla
+1 yılevimde oturmuş film izliyorum. ben naptım hacı ya :)))
20 Yorumla
+1 yıl01 Yorumla
+1 yılBenim oyle olmadigima kanaat getirseydin yine de benden nefret eder miydin? Bu arada kiz cocuklarina oglan cocuklarindan daha iyi davrananlar var onlar hakkinda ne dusunuyorsun?
00 Yorumla- Diğer konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılbız olmadan ya da sız olmadan bız bır hıcız.. bız olmadan yapamazsıız
11 Yorumla
+1 yılSevgisiz ve sorunlu ailede büyümenin etkileri. Doktor yardımı almalısınız bence.
00 YorumlaHocam ailenizle yasadiğiniz problemlerden öturu bu sekilde dusunuyorsunuz galiba. Pisikolojik yardima ihtiyaciniz olabilir.
10 Yorumla
+1 yılKeşke kadınlar erkeklerin üstünde olsa ne harika olurdu kadınların hakimiyeti ama malesef hakimiyet sahibi bir kadın bulmak çok zor
10 Yorumlakoku kurusun ondan sonra dallara neyı surtersınız kukunuzu *
20 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vay be benden nefret eden ilk kişisiniz :) sağlık olsun lâkin ön yarginizi iyi bulmuyorum
00 Yorumlavarya bu kız erkeklerin çoğunu öldürür seri katil olur bu millet demedi demeyin :D
00 Yorumlahiç bişe demeye gerek yok zaten kendini anlatmış (:
01 Yorumla
+1 yılKardeş git ailenden nefret et neden genelleme yapıyorsun ki erkekler için?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhe kökü kurusun erkekler olmadan sizin gibi feministlerde birbirini becermeye kalkar artık, ondan sonra sizin soyunuz kurur iyi de olur, kafaya bakya :S
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılla s*ktir git gerizekalı!
Soran+1 yılCok akillisin ilerizekali!!!
Cevap sahibi+1 yılburada ego tatmini yapacağına al eline bir şey silah olur bıçak olur çık dışarıya bas bir kıraathaneyi öldür erkekleri yiyorsa salak salak konuşma seni ciddiye alanda yok zaten...
+1 yılProblem su erkektir yapar kızlar için ise sen nasil konuşursun oyle sus bakayım ve tadevisi yok bilen varsa ulassin
10 Yorumla
+1 yıl1, cisi aileni baz alıp diğer erkeklere laf etme 2 erkeğin kizdan ustun olduğunu dusunmuyorum 3 erkek olmasaydi sende olmazdin ona gore
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekler candır ya saçmalama onlar olmasa bize kim bakıcak
56 Yorumla- +1 yıl
Gelmiş nisa suresini eleştiriyor kodumun malı yaa. Kadın ve erkek birbirini tamamlar
Soran+1 yılNeyinle koymayi dusunuyorsun.. belli sana baya bir koymuşlar
Soran+1 yılUlan matrix bilmem ne git kendi yasindakilere takıl.. merak etme sana verecek aptal hemcinslerim çok hadi kirka geliyorsun ama beyin üç yasindaki gibi uzaaaaaaa sorumdan!!! Defol diyorum barzooo
Cevap sahibi+1 yılsen gerizekalısın galiba psikolojik sorunların var sanırım
Soran+1 yılSenin var galiba
Soz vermicemmm vermicem kuruyup gitsede vermicem ohh ohh vermicem :)
10 YorumlaDiğer konusunda 403 cevap paylaştı. Sakin ol
bence de git elimde olsa ben de giderim
buradaki zihniyetten ben de nefret ediyorum
ama evleneceksin ;)02 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşındayım
- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem