Kişilik & Karakter Bütün erkeklerden nefret ediyorum, haksız mıyım? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Bütün erkeklerden nefret ediyorum, haksız mıyım? Güncellemeler+1 yıl @kizlarsoruyor bizim hormonlarımızı bozmaya çalışıyor 😀 Bütün erkeklerden nefret ediyorum, haksız mıyım? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Aaa ben naptım şimdi KS de kızlara yürüyorum bebeğim 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen tv izliyordun 😀 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Yo kandirdim 😂 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Türk kızı değil mi al iste bütün erkekleri bir kefeye koydu sonra evlenecek adam ararsınız evde kaldım diye ağlarsınız. 4 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Çekil şurdan ya, ben zaten Rus seviyorum :D sen nefret edebilirsin 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Haklısın bende hepsinden nefret ediyorum. aldatıyorlar bırakıp gidiyor karaktersizler. kızlar siz siz olun güvenmeyin erkeklere :D sdfdsf 1 0 Yorumla
Amortentiaa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ne suçumuz var bizim. TV karşısında çayımı içiyorum ben 😂 2 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Lan şaka maka fotoğrafta ki aynı benim dediğim şey 😂😂Haklısın gülüm bizde güvenilmeziz 1 0 Yorumla
Ateslibirbey Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Şaka mı bu kızlar pembe hesapların çoğu erkek yuhh bee kandırıyorlat demekki hepside erkekk yuhhh 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ben bildiğin erkeklerden değilim. Gel fıstığım yasla başını omuzuma ben derdini dinlerim 😂😂 1 0 Yorumla
Bi_Sus Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Siz erkekler yokmusunuz pembe hesapla erkeklere kaymak 1 0 Yorumla
zenginimben Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ay ben de ya, insan biraz romantik olur. Erkekler kaleme benzer. Ne kadar ince olurlarsa olsunlar hammaddeleri odundur (uçlu kalemler var ya diyeni pıçaklarım) 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aynen bebeğim.. Odun bunlar odun.. 💃 1 0 Yorumla
Deniz37477 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Güveniniz kırılmış olabilir ama genelleme yapmayı doğru bulmuyorum. Tanımadığınız erkekler de var. Herkes aynı değildir 🙃 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Daha beni tanımıyorsun bebeğim 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ben onlardan değilim yavrum 🙄 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aaa ben naptım şimdi KS de kızlara yürüyorum bebeğim 😂
Sen tv izliyordun 😀
Yo kandirdim 😂
Türk kızı değil mi al iste bütün erkekleri bir kefeye koydu sonra evlenecek adam ararsınız evde kaldım diye ağlarsınız.
Çekil şurdan ya, ben zaten Rus seviyorum :D sen nefret edebilirsin
Haklısın bende hepsinden nefret ediyorum. aldatıyorlar bırakıp gidiyor karaktersizler. kızlar siz siz olun güvenmeyin erkeklere :D sdfdsf
Ne suçumuz var bizim. TV karşısında çayımı içiyorum ben 😂
Lan şaka maka fotoğrafta ki aynı benim dediğim şey 😂😂
Haklısın gülüm bizde güvenilmeziz
Şaka mı bu kızlar pembe hesapların çoğu erkek yuhh bee kandırıyorlat demekki hepside erkekk yuhhh
Ben bildiğin erkeklerden değilim. Gel fıstığım yasla başını omuzuma ben derdini dinlerim 😂😂
Siz erkekler yokmusunuz pembe hesapla erkeklere kaymak
Ay ben de ya, insan biraz romantik olur. Erkekler kaleme benzer. Ne kadar ince olurlarsa olsunlar hammaddeleri odundur (uçlu kalemler var ya diyeni pıçaklarım)
Aynen bebeğim.. Odun bunlar odun.. 💃
Güveniniz kırılmış olabilir ama genelleme yapmayı doğru bulmuyorum. Tanımadığınız erkekler de var. Herkes aynı değildir 🙃
Daha beni tanımıyorsun bebeğim
Ben onlardan değilim yavrum 🙄
He yav çoğu öküz
Tc kızı yine şaşırtmıyor...😒
özele gel de erkek gör yavrum 😋😂
Haklısın bacım.
Haklısın abla ya 😄
Yapacak bir şey yok Erkek milleti işte
haklisin canım