Arkadaşlar biz idda oynadık 150 lira verdik birisine 45 bin Çıkacak dedi hani bi cahillik ettik oynadık daha sonrasında bize dedi ki 20 bin lira kesim ücreti almam lazım verirseniz 45 bin lirayı alacaksınız vermezseniz de dava açacağız avukatım ile görüşeceksiniz dedi sonrasında dava açtım dedi ve su alttaki yaziyi attı (yaklaşık 1 saat içinde) birde biz adama tc kimlik no vs vermedik sadece iban ve il ilçe vermiştik bir de numaramız vardı Lütfen anlayan kişiler yardımcı olsun dogrumudur bir sıkıntı olur mu acaba yoksa onların yaptığı da mi suçtur nedir ne değildir yardımcı olursanız çok sevinirim
Dolandırma suçu , para kazandın işi bitirmek için para vermek dolandırılmaktır. Lotto oynuyorsun , paranı bayiden alırken kesilen mi oluyor? Yok öyle şans kurtları , gösterdikleri de photoshop yani olmayan belgeler. Dava açamaz , zaten yaptığı yasal değil. Zokayı yutanı dolandırıp kaybolmak Direk engelleyin sıkıntı çıkarırsa da polis ve savcılık orada
Bu tür bir yazı da uydurma , avukat ihtarnamesi nasıl yazılır haberi yok , sen google gorsellerde ihtarname ya arat. Bir halt olmaz bundan kendileri karalamış
Anladım Teşekkürler fakat imza yerinde müdür olarak verdiği isimi googleye avukat olarak aratinca Ankara da bi avukat olarak çıkıyor doğru mudur degilmidir emin olamadım.. bize bi video atmıştı bu yazıdan önce orda 45bin lira alabilmemiz için 20 bin kesileceği flan yazıyordu üstte de internet sitesi görünüyordu az bir şey site ismi: afacantamer60.0fees. us
Baro kimlik numarasını sor ve baro listesinde bul avukat neyle suçlayacak amma inanmışsın ki ydısında turkce site bile uyandırmamış seni salla engelle gitsin dimyata pirince giden giden evdeki bulgurdan olur. Ayrıca ydısından nasıl dava açacak
Yok para gondermem engelledim zaten fakat doğru mu söylüyor cidden dava mi açtı bilemedim oyuzden soracağım pek kişi de yoktu burda dile getirmek istedim