şirkette bir kız sürekli bana bakıyor ... neden ...
niye bakıyor ona açılamıyorum ... nasıl açılayım
niye bakıyor ona açılamıyorum ... nasıl açılayım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence açılma adamım, işyerinde aşka hayır diyoruz. Yediğin tabağa pisleme. İlişkiniz bitince büyük sıkıntı yaşarsın pokemon demişti dersin :) Belki miyoptur ve uzağı göremediğinden bakıyor olabilir :)
Üniversite stajımda bir lise stajyeri bana öyle musallat olmuştu :) Muhterem bir lise stajyeri ile üniversite stajyeri çıkıyorlardı, bunlar kızı fişeklemişler demek. Oğlan bana dedi, kız sana tutuk. Hakikaten kız mailini, cep telefonunu istemediğim halde verdi. Hatta aynı serviste gittiğim bir lise stajyeri de benden hoşlanan kıza tutukmuş. Çocukla da muhabbetim vardı :) İşin aslı bu iş olmaz mı olur mu diye düşünürken, kızın babasının polis, abisinin de tekvandocu olduğunu duyunca kızı kendimden uzaklaştırmıştım :) Onun olduğu ortamlara girmemeye başladım :)
"ne bakıyon lan!" de. gerisi gelir kendiliğinden gelir:)
hahaa aklina hemen bana asikmi acaba geldi :D haha bazen bende farketmeden karsimdaki insana bakiorum, bakiyorum ama gormuyorum aslinda...yani can skintisi, yada yorgunluk sebep oluo..daliip gidiorum :D boyle olamazmi? ama sen acilmaa. o acilsin ;) madem o bakio
belkide hoşlanıyor ve ilgisini çekmeye çalışıyor. o gelmeden masasına yapışkanlı kağıtlara "selam:)" yazarak başlayabilirsin çekiniyorsan.senin olduğunu anlaması için o notu okuyunca etrafına bakacaktr orda olve onabak:)
Cevap
12Cevap
şimdi bir yorumda bulunabilmek için soru yeterince açık değil kanımca sürekli bakıyor derken nasıl bir bakış bu gözlerini senden alamamasınımı kastediyorsun sevgi yada beğeni dolu bir bakış mı merak dolu bir bakış mı seni ilginç bulmuş olabilir mesala yada senden rahatsızda olmuş olabilir önemli olan diğer hareket ve tavırlarıyla sana nasıl yaklaştığı sanırım açılmak için acele etme derim en azından belli bir zaman geçmesini bekle sana yaklaşımını izle...
iki sebebi var... yani seni tren sanıyor:) ya da sana ilgi duyuyor:))
benim de lisede vardı bi (tabi 7-8 sene öncesinden bahsediyorum) kız bana merdivenden aşağı inerken bakardı kantinden hamburger alırken bakardı ne bileyim sınıfa girerken bakardı... artık rahat hareket edememeye başladım... dedim bende bi özür mü var... utandı:)
bence sen kıza bakıyorsun ona açılamıyorum nasıl açılayım diye sorduğuna göre. sen bakınca haliyle kız da sana bakıyor. nasıl sokakta yürürken karşı cinsden birine bakınca o da bize bakıyorsa bu da öyle bişey yani illa baktı diye hoşlanmış mı olması gerekiyor.
sevgili gizli kullanıcı arkadaşım...neden birşeyler yapmaya çalışıyorsun ki...belki yanlış anlamışsındır...biraz bekle ve yakın durmaya çalış...mesela yemekte yanında oturabilirsin veya servisde konuşabileceğin ortamda bulunabilirsin...gerisinide sen çoğalt...acale etme...
belkide bu mal bana niye bakıyo diye bakıyodur nerden biliyosun?..
önce neden baktıgından emin ol.. göz göze geldiğinde gözünü kaçırmak yerine bi göz kırp ne bileyim bi selam ver tepkisini ölç.. sonra öğle arasında yemek ısmarlamayı teklif et ne bileyim bi şekilde baş başa kal ve konus
yuh hemen açılmak ne demek yahu? önce bir yokla bakalım hakkaten seni beğeniyor mu beğenmiyor mu? sohbetiniz varsa sohbeti ilerlet, ilerlediyse bir yere davet et vs...
ama sadece bakıyor konuşamıyorum
e-mail at yanlışlıkla ona gitsin sonra pardon sana gelmiş yanlışlıkla de:))
Bence şöyle yap araban varsa eğer bir gün iş çıkışı onu evine bırakmayı teklif et yolda da bir şeyler içelim mi de güzel bir ortama götür orda da açıl bence iş yerinde olmaz bu ters tepki verirse rezil olursun?
Biryere giderken yolda felan banada bazı kızlar dikkatli bakıyor. Ben direk açık bişey varmı diye sağıma soluma bakınıyorum :)
iş çıkışında onu bi kahve içmeye davet et yada eve bırakmayı teklif et...
Aynisi benim basima geldi acilmaya calistim.ama kabul etmedi oyun oynuyodur.
Dişinde maydanoz kalmış olablr veya burnunda bişey vardır ne biliim...ille senden hoşlanması mı gerekio ki :P
Selam ver bişey yap alla alla gelmişsin 30 yaşına biz mi öğreteceğiz artık.
he he eminim sana bakıyordur
bu erkekler nasıl herşeyi yanlış anlıyor anlamadım
mal ya hepsi
sen mal olamazsın
overclocked ;)
sen çok özelsin bu siteye girdiğimde ilk baktıgım insanlardan birisin
kimse sana benzemiyor burda <3
git biraz sohbet aç yakınlar gerisi hoşlanıyosa kendiliğinden gellir :)
sımdı sana bakan bı kızınsana acılması gerekır sen ne dıyeceksın bana o kadar cok baktın kı sana bayıldım mı?
İŞ çıkışı bir yerlere davet et.
bu adam bana neden bakıyo diye bakıyodur
hoşuna gitmiş olamaz mısın?
ya hoşlanıyordur ya da beğenmiştir.
Nsll bakioe amw
Kızın adı deniz mi
belki birine benzetmistir
2 haftadır mı
o zaman sende ona bak
Farmuarın açık kalmıştır.
fermuar yok düğmeli var düğmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?