İş yerinde bir kız var sürekli bakışıyoruz ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, öncelikle durumu daha iyi izah etmem açısından yazım biraz uzun olabilir ama lütfen sabırla okuyun ve beni aydınlatın, içinden çıkamadığım bir durumla karşı karşıyayım. iş yerim bir fabrika ve bant sistemiyle çalışıyoruz. Ürün geliyor ve sırasıyla hepimizin önünden geçerek üretim tamamlanıyor. Ben varım benden sonra bir kız var (evli çokta iyi bir arkadaşım hatta kardeşim gibi) ve o kızdan sonraki kız sürekli bana bakıyor. Ben ilk başlarda anlamamıştım ama daha sonra fark ettim bana baktığını. Ben de ona bakmaya başladım. Zamanla baka baka aşık oldum kıza. Ama işin ilginç yanı kızın ablası da aynı yerde çalışıyor ve çok sevdiğim biri. Ablam gibi görüyorum ve çokta iyi bir insan. Onla aynı gün işe başladık ve kardeşi de bizden 1 buçuk ay sonra başladı. kızın konuştuğu biri varmış. bunlarda yabancıya kız vermek yokmuş konuşurlarken duymuştum. uzaktan bir akrabası oluyormuş görüştüğü çocuk. neyse ben bu durumu çok düşündüm ama kız sürekli bakınca bir cesaret whatsapp iş grubumuzdan kızın numarasını ekledim ve buna açıldım. kız yanlış anladığımı, zaten görüştüğü birinin olduğunu ve ürün gelip gelmediğine baktığını ve her şeyin bundan ibaret olduğunu, arkadaş kalmamız gerektiğini söyledi. Devamı ilk yorumda...
Güncellemeler
+1 yıl
ama kafama bir şey takıldı. biz bazen ekip olarak kahvaltıya, yemeğe, çaya falan da gidiyoruz ve bir gün yine kahvaltı programımız olduğu gün ben diğer ekip arkadaşlarıyla sohbet ederken (o da tam karşımda oturuyordu) gözlerinin yine bana kitlendiğini ve aşık aşık baktığını fark ettim. yani bu kızda değişik bişeyler var. yine bu bakışmalarımız devam etti ve aradan iki hafta kadar geçti ben yine dayanamayıp yazdım buna whatsapptan. amacın ne, ne yapmaya çalışıyorsun, konuşmak istediğin birşey var
Güncellemeler
+1 yıl
konuşmak istediğin birşey varsa söyle anlarım, aramızda kalır dedim. o da bana görüştüğü birinin olduğunu daha önce belirttiğini söyledi. ürün gelip gelmiyor mu diye bakıtığına yemin etti falan. tamam ama birdaha bakma o zaman rahatsız oluyorum dedim. o da tamam dedi. aradan birkaç gün geçti yine aynı şekilde bakmaya devam ediyor. bu kzıın amacı nedir arkadaşlar? bir rahatsızlığı falan mı var? neden dediğiyle yaptığı birbirini tutmuyor? bu arada kız 23-24 yaşlarında ben de 31 yaşındayım.
İş yerinde bir kız var sürekli bakışıyoruz ne yapmalıyım?