Sevgilimin eski sevgilisi bizi rahat bırakmıyor. Nasıl bir tepki vermem gerek bilmiyorum, sizce ne yapmalı?

Sevgilimin eski sevgilisi bayan 8 aydır bizi rahat bırakmıyor. Sevgilimin kız kardeşiyle kankalar, sürekli evlerine gidiyor, sevgilime duygu sömürüsü yapıyor, ağlıyor falan, sonra bizim aramız bozukken de fırsatları kullanıyor.

Bayan Ş yi tehdit ettiğimde de, sevgilim onun üzerine gitme yazık kıza, ağlayıp duruyor diyor. Kafayı bozacağım. Sevgilim beni seviyor biliyorum, ama o aradan çekilmediği sürece sorun oluyor. Nasıl bir tepki vermem gerek bilmiyorum, sizce ne yapmalı?
Güncellemeler
+1 yıl
mücde aylar sonra sevgilim eski sevgilisiyle aynı yurtta tesadüfen kaldık ve kıza çok iyiy davrandım o da sevgilimin kardeşine bu durumu açıklamış ikiside benden özür diledi ve karşyle kardeş gibiyim hatta ailesiyle bile tanıştım :)
Güncellemeler
+1 yıl
eski sevgilisiyle samimi değilm ztn o da birini bulmuş uzak bizden kızın iyilikle burnunu faln kanattım bide ilk yardım yaptım kızlar benden özür diledi sevgilimin kız kardeşiyle çok iyiyiz hatta şimdi annesi beni çağırıyo şaka gibi ama yinede saolun arkadaşlar :)
Sevgilimin eski sevgilisi bizi rahat bırakmıyor. Nasıl bir tepki vermem gerek bilmiyorum, sizce ne yapmalı?