Yaptıkları kayıt nereye saklanıyor. Kimler gorebilir bu kaydı.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Öyle konaklama yerleri asayiş ile irtibat halindelerdir her zaman ve her müşterinin kümliğini alıp gbt sorgulatırlar karakola emniyete, sorunlu biriyse o zaman aynasızlar ensesine çökerler.
Bizim bir sorunumuz yok da. Şimdi acaba ileride başıma bir iş gelir mi. Bir yanlış anlaşılma falan. Ya da bu hep böyle kayıtlı mi kalcak. O zaman akrabalardan falan biri polis olursa çok kötü😑
Yok kardeşim baktım yorumlara da millet fena sallamış hiçbirinin alakası yok devlet arşivine alınmaz öyle bir dava yok oradaki mesele dediğim gibi ben bizzat onu canlı canlı sordum yani adamlara, polis giren çıkanı bilmek istiyor aranan bir dünya insan var piyasada o yüzden.
Tamam teşekkür ediyorum 🙏
Rica ederim dostum
O kayıt karakola gidiyor, arşive giriyor. İlerde devlet arşivinde görünebiliyor.
Örneğin kaymakam hakim savcı müfettiş falan olacağın zaman güvenlik soruşturmasında çıkıyor ve seni almıyorlar mülakatta eleniyorsun
Neden kalamaz mı orda
Örneğin çok saçma öyle bir şey yok. Güvenlik soruşturmasın da onlar çıkmaz.
@radyotiyatrosu35 eğer geçmişin hakkında şantajlık bir durumun varsa veya bu tip ahlaki zaafların varsa, mesleğe başlayınca da birilerinin eline geçer ve sana şantaj yaparlar. Sen de mecbur istenileni yaparsın. Devlet bu tip insanları böyle kritik üst mevkilere getirmez tedbir olarak
Çok film izliyorsun. Günlük evde kalmak nasıl bir şantaj te Allahım
Bunu bu tür mülakatlara hazırlanan herkes bilir 😊
TSK mülakatına girmiş biri olarak sorun olmuyor 😀
@radyotiyatrosu35 ben Tsk dedim mi? Ordaki mülakatları bilmem. Ama bu saydıklarımda var
Peki kardeşim sen daha iyi bilirsin. Hayırlı geceler
Hatta bir arkadaşın bakan akrabası bile halledemedi o kişi mülakatta elendi. Bakana gidip sormuş o da, 3 tane otel kaydın varmış, karşı cinsten biriyle kalmışsın demiş.
Cahilliğiniz neyse de bide ısrar ediyorsunuz. Git sor kaymakamlık hakim savcılık, gelir uzmanı yardımcısı gibi mülakatlara hazırlananlara sor. Hepsi bilir bu durumu, bilmeyen yok
@L0STxx senin mesleğin ne ki böyle kesin atıp tutup beni yalancılıkla suçluyorsun?
"Güvenlik soruşturması, ahlaki durum" maddesini bir araştır bakalım neymiş. Hiçbir halt bilmeden atıp tutmayı iyi biliyorsunuz. Cahil olduğun halde herbir haltın uzmanı ilan etmişsin kendini "Herbokolog" 😄
Bu arada soran kişi, normal bir polis göremez bu kayıtları. Gizli istihbarat kayıtları bunlar. Devlet tarafından yapılan tahkikatlarda çıkar. Bu tür bir mülakata girmezsen de sorun yok
Memurum 😐 ve çokca otel de kaldım. Çokça günlük evde kaldım. Eski iş nedenlerinden dolayı. Hiç te sorun teşkil etmedi. Herbokolog sizin mesleğiniz herhal de 🤔
@L0STxx sen daha okuduğunu anlamamışsın kıt beyinli. Ben sıradan basit memurluktan mı bahsetmişim yoksa üst mevkideki belli birkaç mesleği mi söylemişim 🤣 herkes kapasitesi kadar anlıyor okuduğu metinden
Ben sana ne memuru olduğumu yazmadım akıllım 🧐 okuduğunu anca bu kadar anlıyorsun. Ahmaklık yapmazsan sevinirim
@L0STxx senin kariyer bir memurlukta olmadığın gün gibi ortada. Üst kademe mülakatlar hakkında bilgin sıfır. Bu tür meslekleri düşünenler üniversiteden itibaren öğreniyor bu durumları 😄 senin bilmediğin konular bunlar. Bide ısrarla yok diyor 🤣🤣🤣
🤦♂️Neyse, Boş kap, dolu fıçıdan çok ses çıkarır. Çok tıngırdıyorsun 🤷♂️ 😏
@L0STxx belli kimin boş olduğu 😄
Evet belli oda sen oluyorsun akıllım 😏
Emlakçılara zorunlu bu. Ne kiralarsa kiralasınlar muhakkak kişisel bilgileri almak durumundalar. Olası bir polis kontrolünde eğer bu bilgiler yoksa emlakçının başı belaya giriyor.
Herhangi bir hırsızlık falan olayına karşı bir önlem olarak alıyorlar. Ayrıca günlük evlerin bir kısmı otel veya apart gibi kayıtlı olabiliyor.
polise veriyorlardır, kimin kaldığını bilmek zorundalar sonucta
Yani olan oluyor artık benim bir arşivim var desene 😂
devletle ilgili. bir konu , otellerden farkları yok bu konu da
Hepsini geçtimde kayıt yapılıp kendini p*rno sayfalarında izleme durumun olabilir..
Böyle bir şeyi nasıl yapabilirler. Sonuçta yasak mahkemeye veririm böyle bir şey yasarsam
Versen nolur o saatten sonra ama
Yani tabinki benim hayatım biter ama demek istediğim. Onlar da böyle rahat bu işi yapamazlar yayinlayamazlar bence
Ya ciddi ciddi cok buyuk problemler yasayanlar olmus tabikide herkes yapar demek dogru olmaz belki sizle alakali hic sorun olmamistir😊
İnşallah olmaz. Zaten pişmanım bir de bunun kaygısını yaşamak istemiyorum
Iyi dusunelim iyi olsun😊ciksa buzamana cikardi heralde😊
Daha üç gün geçti. Her gün ifşa sayfalarını takip ediuirum
Ya bence cokta öyle takma kafayi yersinnn
Peki kamerayı koysalar nereye koyarlar odada öyle eşya falan yoktu.
Cok yeniymis evet aman bidaha asla boyle bi hataya dusmeyin😃
Onu farketmen cok zor olur inan
Nasuh tövbesi ettim. Bir daha olmayacak. Başıma bir şey gelmesinde başka bir şey istemiyirum bu hayatta
Ya olmusla ölmüşe zaten çare olmaz.. Hem sende ders cikarmissin gordugun kadariyla
Evet çıkardım tabi ki
Peki oan akliniza gelmedimi peki riskli bi durum olusu falan
Özürlü gibi yazmışım biraz kusura bakmayın😃
Geldi. Hiç istemedim buluşmayı. Sırf onu mutlu etmek için buluştum. Salaklik işte. Şimdi de ayriyiz
Barışma durumunuz falan? anladım anlık bişey olmuş heralde
Günlük ev kiralamak yasak kendini güvenceye alıyor aklı sıra
Günlük eve gitmeyin ilerde görüntülerinizi nette görebilirsiniz
Böyle bir şeye cesaret edebilirler mi? Mahkemeye veririm. Özel hayat.
Elden ele gezdikten mahkemeye versen ne yazar
Polislik bir sorun çıkarsa seni hemen bulabilsinler diye
suç işlediğin zaman emniyetten nerede kaldığını en son bulurlar
Polis merkezine gidiyor o kayıt suçlu biri kalabilir diye
Günlük ev işi sıkıntılı..
Neden
Korona zamanı temizlik sorunu var , korona olmasa da temizlik sorunu hep var. Ayrıca kimlik alınması muhabbeti sorun.. Birde odalarda veya tuvalet banyosunda gizli kamera var mı yok mu olayı sıkıntı.. Nerden Baksan pişmanlık
emniyetin sistemine atıyor işini doğru yapanlar
Karakola gbt için bilgi veriliyo
Kaç yaşındasın kiminle gideceksin
Günlük ev sıkıntı 😁 gizli kamera olabilir.
Olan oldu. Pişmanım şimdi.
Eeee başa gelen çekilir. Senin ki mi ayarladı bu evi
Evet.
Sen dua et de sen den önce, kamera koymasın o eve ya da evin sahibi tanıdığı değildir.
Tehlikeli isler, otele gitsenize
Gerikse polis göre bilir
Polise veriliyor
Terör amaclı kullanıyorlar genelde günlük evleri
Eskiden olsa fuhustan sabika yerdik :D
emniyet görüyor
Emniyet ve savcılık
Alan kim kimliği
Evin sahibi
Sevgilinle gidiyorsan asayiş açısından olabilir ama ev güvenilir olmalı
Güvenilir olup olmadığını nerden bilcez kim daha önce kimler klamis kim bilir
Emniyete gidiyo