Doktor zamani kisitli size cok vaki t ayiramiyo ama maas cok evlenmek istermiydiniz
Cevabın nedir?
valla herkes o kadar bakar olmuş ki zeka meselesi girdiği zaman işin içine hep ters gidiyor işler bankacıysan bilim dünyasından değilsindir, mühendissen finanstan anlamazsın ama maaşa iş geldiğinde herkeste maaşa bakmam tabi ama evlenirim seviyosam falan. geçiceksin o işi herkes bir alem olmuş ben inanmıyorum ya aşka filan doktorsan evlenirler zaten.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılöyle bir soru sormuşsun ki tartışma çıkarak cinsten
yahu doktoru hak eden bir mühendis bile olamaz..00 Yorumla
bak biz erkekler siz gibi mağaşa falan bakmayız bize gösterilen ilgiye ve bize duyulan sevgiye bakarız maaşın çok olması bişi değiştirmez bu kısıtlı zamanında bile ona elinden geldiğince vakit ayırabileceksen evet ama iş bittiğinde eve gelirken şimdide evde onlan uğraş ohhhooooo işmi yok diceksen hayır
00 Yorumla
aradım ama bulamadım
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
80Cevap
maaşından banane benim param var işinde olması benim için artı kafamı ütüleyecek ayaklı bir çeneden uzak duracağım ama istemezdim şimdi ben ot kubar içmeden duramam kafam güzel değilse hayat yaşanmaz benim için şimdi gelip sağlık bıdıdıları yapacağı için dünya güzeli olsa istemem..
00 Yorumla
+1 yıldoktor olduğu için değil beğendiğim için evlenirim mevzu para olsa zengin kızı peşine düşersin doktorun hayatında gorecegı parayı 1 yılda kazanana tıpler vaar
00 Yorumlaasla bir doktorla evlenmek istemezdim. üstelik tek sebebi zamanının az olması da değil. para mı dedin? bir eş seçerken benim için kriter olamayacak tek maddedir.
00 YorumlaSağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Ben de uçak teknisyeniyim. Ben de ona vakit ayıramam geçinir gideriz :D Şaka bir yana da kafalar uyuştuktan sonra neden olmasın ki? Benim uçuşumu, mesaimi falan çekecekse onun doktorluğu ne ki hatta :)
15 Yorumla
Soran+1 yılBebisimiz olacak mi onu soyl
Soran+1 yılOlsa inan yapar
- +1 yıl
Bir öncekine ekleyemedim dışarıya çıkmam gerekince kusura bakma. Şakayı bir yana bırakırsak sorun olacağını sanmam. Zaten doktorum dediğin anda bunun gecesi, gündüzü, nöbeti vardır falan diye düşünür karşındaki. Arada uyum sağlanırsa da başka bir şey kalmaz zaten geriye :) Kısa zamanda evlenirsin umarım, hayırlı bebişler :)
+1 yılİstemem ama isteyenlerin de düşüncesi bence doktorla evlenip ikinci biriyle gezmeyi isteyebilirler sen zaman ayırmazsan başka zaman ayıranı bulurlar anlayacağın...
00 YorumlaAçıkçası diş hekimi olucağım için maddi yönden sıkıntı yok maaşına çokta bakmam kendine yetsin yeter ama doktorla sevgili olmak iyidir de evlilik sıkıntı ya nöbetidir falan olmaz
01 YorumlaEvlenmek isterim.
Neden ama dersen?
Bana sadiksa ve cidden seviyorsa
Bende karsiligini verrim.
Hem ailemize bir doktor gelmis olur.
Para umrumda degil00 Yorumlagüzel mi... anlayışlı mı... :) iyi bir eş... iyi bir anne olamayacaksa ben onun maaşını ne edeyim :))
00 YorumlaSağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. maaş değilde. Yani dürüst düzgün olacaksa isterim :) Doktor olması da şart değil. Ama doktor olursa olur yani neden olmasın. esas soru şu : Doktor bir kadın benimle evlenmek ister mi :)
04 Yorumla
Soran+1 yılCocuguma baba olabilecek duzeydeysen evet
- +1 yıl
O konuda kendime güvenim tam, ama hiçbir doktorun lise mezunu biriyle olmak isteyeceğini sanmam. Ya da şöyle diyelim. Farzedelimki biryerlerde karaktere önem veren birkaç doktor hanım var. Onları çıkar. Gerisinin üniversite mezunu olmayan ve iyi bir işi olmayan birinden başka kimseyle evleneceğini sanmıyorum. Karaktere falan bakılmıyor şu aralar. Genelde öncelik para oluyo. Bilmem derdimi anlatabildim mi...
Soran+1 yılAman olmasa noluyoki
- +1 yıl
valla olmayınca heralde daha fazla paraları olmuyo vs.. 25 yaşıma geldim deli gibi çocuk istiyorum evlenmek istiyorum. Ama kime baksam üniversite mezunu çıkıyo... Ben çok severim çocuğumu :) Bildiğim herşeyi öğretir eğitirim onu ilgilenirim ohoo neler yaparım :) içimde dışarı çıkmayı bekleyen kocaman bir sevgi var ama işte çıkamıyo haps olmuş kalmış :)
+1 yılDoktor olduğu için evlenmek isterdim maaşı için değil maaşım benimde çok ii, Ama asıl soru doktor bayan benimle evlenmek ister mi?
00 Yorumla
+1 yılben istemem. eşimin ekonomik olarak benden üstün olmasını istemem
00 YorumlaSürekli yan yana bir evliliğin kötü olacağı düşüncesindeyim. Bu nedenle kısıtlı olan zamanında onu görmek çok daha hoş olacaktır. Ben şahsen isterdim
00 Yorumla
+1 yılEşimin ekonomik açıdan benden iyi geliri olmasını istemezdim açıkça bu bir erkek için kötü bir durum eğer sen doktorsan en az senin düzeyinde birini seçmelisin.
00 Yorumla
+1 yılmaaş ile ne alakası var bunun karım ile zaman geçiremedikten sonra gereği yok paranın
00 YorumlaSağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evlenmemirim bilemedim bak şimdi :D Mantık evliliğimi yapıyoruz ^_^ yine evlenmem herhalde bana zamanı bol birisi lazım benimle gezip tozacak
00 Yorumlaben buldumda evlenmek istemiyorum benim ebeveynler şiddetle istiyorlar parası için bir kızla evlenmem.
00 Yorumla
+1 yılsevdiğim biriyle evlenirim mesleği doktor da olabilir finansçı da olabilir maaşa bakarak mı evlencez :)
00 YorumlaDoktor Olması, Asker Olması Pek Bişey Değiştirmez Bence,
Eğer Sevdiysem, Hoşlandıysam Gerisi Laf-ı Güzaf ;))00 YorumlaSağlık konusunda 593 cevap paylaştı. güzelse bir iki saat görmekte yeterli olurdu... maaşı belirtmekle sanki parasıyla evlenirmisiniz diye sormak istemişsin :)
00 Yorumlaparayı kiminle yemek için kazanıyor. bana vakit ayırmıyorsa züktürsün gitsin. doktorluk çok büyük bir şey değil niye bu kadar büyüttünüz onu da anlamıyorum.
00 YorumlaKesinlikle evet ama yanlızca onun hastası benim olamamam işin tek kötü tarafı :D
00 Yorumla
+1 yılvalla ben şahsen reddettiim, oda gidip kendi gibi bir doktor bulmuş, Allah mesut etsin :D
10 Yorumla
+1 yılMaaş'ı onun olsun ya da eksik olsun, bana zaman ayırsın ben aslanlar gibi bakarım karıma. ;)
10 Yorumlaevine ailesine çoıcukalrına birbirine bağlı olan bir kadınla evlenmeyi isterdim mutlu olacagım
00 YorumlaSağlık konusunda 10,5b cevap paylaştı. Değerli olduğunu hissettiriyorsa ve değer veriyorsa tabikide.
00 Yorumla
+1 yılzaman niye kısıtlı sabah 8 akşam 5 değilmi doktorlar cumartesi pazarda tatil
00 Yorumla
+1 yılEvlenirim niye evlenmeyeyim ki sevdikden sora sorun değil birde kendini onun yerine koy sen doktor ve o seni seviyor sen evlenmezmiydin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir tıpçı olarak benim de zamanım olmayacağını düşünürsek, sanırım hayır :)
00 Yorumla
+1 yılmaaşı için değil de zeki olduğu için evlenirdim. zeki kadınlara bayılıyorum. not:zekilik sadece doktor olunca olmuyor başka işte çalışanlar sakın alınmasın :)
00 Yorumlabanada lazım ama doktor kalbim hasta bulmaıyorum :D
00 Yorumla
+1 yılönce branşına bakarım kardiş. ondan sonra düşünürüz.
00 Yorumla
+1 yılBölümüne göre değişir. Maaş ilk sırada değil. Vakti olduğunda bana ayırıyorsa neden olmasın. : )
00 YorumlaSağlık konusunda 3,8b cevap paylaştı. neden evlenmesın ıkıncı bır ese de bol bıol fırsatı var
00 YorumlaSüper olur arada eve gelsin yeter ben ragziyim önemli olan canlilar
00 Yorumlabende doktor olursam çok iyi olur, onun dışında zorlanırlar
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet anatomi dersi verirdi bana kadınların o girintili çıkıntılı vücutları hakkında :))
00 Yorumlayanında bır hemsıre olacaksa olur ya neden olmasın yoklugunda hemsıreden ıstıfade ederız asıl gelınce yedıgını hastaneye gonderırıım :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe doktorluğu, ne parası sadece sevmek ve sevilmek yeterli olur.
00 Yorumla
+1 yılönemli olan fikren ve bedenen uyum para ve zaman önemli değil?
10 Yorumlakim istemez ki, tamam işleri çok yoğun ama izin alabilir istediği zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHalihazırda bende doktor olduğum içün evlenebilrm. Hatta evlenicem. :)
082 Yorumla
Soran+1 yılHaha bransin ne kizin bransini ne sececen enfeksiyon hastaliklari asistani olur mu? Bizi bizden baskasi kaldiramaz
Cevap sahibi+1 yılBenimki cerrahi branş, kızın bölümü de rahat bişiler olursa fena olmaz nöbeti olmayan bişiler falan...:) Enfeksiyon da fena diil ya heralde kons. takılıyosunuz sık sık.. Tıp dışı biri olmuyor ya cidden, anlamıyor yoğunluğunu yorgunluğunu. Öyle olunca skntı tabi..
Soran+1 yılhaha kac mezunusun hangı ıldesın :)
Cevap sahibi+1 yıl2012 istanbul, sen?
Soran+1 yıl2013 kayserı
Cevap sahibi+1 yılMezuniyette mi kayseri? :)
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılTuh uzakmışız..:D
Soran+1 yılevet oyleymısız :) uzak mesafe ılıskısıde yurumez sımdı ahahah
Cevap sahibi+1 yılTabi canım çok yorucu oluyor o iş..:D İstanbul niye tercih etmedin ki..:D
Soran+1 yılbabam gıtme dedı :) bıde ben aılemden uzakta yasayamam zaten yarın bıgun kocaya varırsam ayrılırım aılemden sımdıden burada kalım dedım :) su yazdıklarımı bı tanıdık okusa rezıl olurum :)
Cevap sahibi+1 yılAhah..:D tabi o da bir tercih. Sanki mental olarakta kocaya varmaya hazır gibisin ama? :)
Soran+1 yılevet hazırım :) bebek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılOhooo sen planı yapmışsın bile..:D
Soran+1 yılSIRF BEBISIM OLSUN DIYE EVLENIYORUM DESEM YERIDIR YANI :) 5 YASINDAN BERI ANNE OLMAK ISTIYORUM AMA SENIN OYLE PLANLARIN YOK BAKSANA
Cevap sahibi+1 yılAksine bende çocukları çok severim ama beni kaybettin uzaktayız baksana..:D
Soran+1 yılahaha maasının yarısını yol parasına ayıracak kadar cesursan gel
Cevap sahibi+1 yılGelcem direkt çocuk mu yapıcaz nedir ya..:D
Soran+1 yılGELMESSEN GELME O ZAMAN IKIZ OLMASSA BOSARIM SENI :)
Cevap sahibi+1 yılOoo iddia büyüdü yani..:D şaka maka çocuk sahibi edicen bizi ya..:D
Soran+1 yılBebek dogduktan sonrada unutursam seni hic sasirma :)
Cevap sahibi+1 yılİşime gelir aslında..:D
Soran+1 yılHahah baska kadin olayinada girersen kafani patlatirim :
Cevap sahibi+1 yılOooo kıskançlık en sevdiğim..:D
Soran+1 yılHahah kadin hastalara yuz vermek yok e
Isten eve evdem ise giris cikis saattlerini denetlice
Cevap sahibi+1 yılOnlar bana yüz verrse napcam peki..:/
Soran+1 yılYuzunu yere egicen bakmican inlsra eger vkarsan sevgili karinda onlara bakabil
Cevap sahibi+1 yılBakmadan, dokunmadan nasıl muayene edicem..:S
Soran+1 yılBanane o zaman komuta kontrolde çali
Cevap sahibi+1 yılAhah..:D oldu. Ne iyisi aynı yerde çalışalım biz..;)
Soran+1 yılYa ama orda döner sermaye az gel gidelim ikimizde acilde calisalim kizlara ben erkeklere sen bak :) gelecegimiz ici para lazim
Cevap sahibi+1 yılAile hekimi olalm van da..;)
Soran+1 yılVana gelemem kocacim dogu bana gore degil
Cevap sahibi+1 yılBen bayılıyodum sanki vana.. benmle nereye olsa gelmen lazım bea..
Soran+1 yılSen iste yetrki yakisikli kocam :) orda doner sermaye daha cok gelirim :)
Cevap sahibi+1 yılGelceksin tabi ya ben ne dersem o..:D yuh kendimden geçtim nası acayip bir maço oldum ben..:D
Soran+1 yıl:) bende hanim oldum iki dakkada :) kocacim bana kendi maasindan ne kadar ayirican askim alisverse gidicemde
Cevap sahibi+1 yılKadın başına nereye gidiyosun sen yaz lazım olanları ben alırım..:D
Soran+1 yılAskim ama ben gezmessem depresyona girerim sonrads seni doverim hem sen nerden bilecen benim sevdigim bluzu fe
Cevap sahibi+1 yılBen neyi seviyorsam onu giyeceksin artık..:D vay be çok iyimiş bu maçoluk ya ameliyattaymışım gibi kendimi tanrı gibi hissediyorum...:D töbe töbe çarpılıcaz..
Soran+1 yılAskim ben mini felan giyiyorum giyebilirim demi
Cevap sahibi+1 yılEvde istediğini giyebilrsn..
Soran+1 yılEvde giyiyimde beni duvarim dibinde sikistir demi :( bananr her yerde giymek istiyoru
Cevap sahibi+1 yılSıkıştırmama gerek kalır mı ki..;)
Soran+1 yılOnden arkadan hicbi deneyimi olmayan. Mast yaayan bir bakire oldugum goz onunde bulundurursan sanirim gerekebilir baslangicta kocacim boynuma dokunulunca bile bas
Cevap sahibi+1 yılUtandırıyosun şu an beni..:)
Soran+1 yılUtajma kocacim benim normalde iki cumle kurmaya mecatlim yok yazarim sadece askim korkma o an geldiginde sen daha ces
Cevap sahibi+1 yılVer gazı ver gazı..
Soran+1 yılNe gazi askimm :) gece gece iyi tiyatro yaptik ama ben sana gelmem zaten kocacim ilk askina halen asifi
Cevap sahibi+1 yılAhah..:D ben sana geldim yani bak ya..
Soran+1 yılGeldin yaaa :)) hele afrodit fizigimi gorsen kosarak ge
Cevap sahibi+1 yılBoyın 165ten fazlaysa çocuumu keserim..:D
Soran+1 yılCocugumu mu kesecen katil :( 170 den asagi dege
Cevap sahibi+1 yılO zaman kilon 60tan aşağıdaysa kesim bari..:D
Soran+1 yılYok 120 rahat ol sen o konuda :
Cevap sahibi+1 yılVaay çok merak ettim şimdi seni..:)
Soran+1 yılBen tövbeliyim valla netten tanistigim kimseye gostermem kendimi
Cevap sahibi+1 yılYok canım öyle bişi ima etmemiştim. Sadece merak ettim öyle ama uyuyunca geçer..:)
Soran+1 yılUyu o zaman :) ben gunluk 4 saatt uyudugundan umrumda olma
Cevap sahibi+1 yılSenin bu cümle öbeklerinin sonu neden böyle eksik geliyor? :)
Soran+1 yılFakirlik iste ozel hastanemiz var mutehaid kiziyim ama bozuk telle idare ediyorum on
Cevap sahibi+1 yılBebeyim alayım sana bir ayfon
Soran+1 yılDaha yazilisini bilmiyosun ama :( gercekten alabileceginden suphelerim var iki bin tl degilmi alt ustu sa
Cevap sahibi+1 yılAllahım bebeYime takılmadın ayfona takıldın hea..
Soran+1 yılBenim kuzenlerim afedersin ama cok yavsak ben ondan daha degisik kelimeler duyiyorum eskiden kiyameti kopariyodum ama artik bagisikpik yapti napim duymazdan geliyorum pff :)
Cevap sahibi+1 yılBurada yavşaklıkla eşleştirilen ben oluyorum galiba..:/
Soran+1 yılTanimadigin bir insana bebegim diyebilecek kadar dus
Soran+1 yılDusuksen e
Cevap sahibi+1 yılPeki kocacım
Soran+1 yılEvettttEbe
Soran+1 yıl;) sende haklisin ben bu siteyi oyun olarak gormem sevebiyle evcilik oynuyo olabilirim senle can sikintisi affet ozur dilerim
Cevap sahibi+1 yılAhah ciddisn sen..:D
Soran+1 yılCiddiyim tabi ne sandin oyun oynuyorum aslinda ruhen buyumemis bir kadin var karsinda :)
Cevap sahibi+1 yılÖzür konusunda da ciddiydin, oyun oynayan sadece sen diilsin canım rahat olabilrsn..;)
Soran+1 yılO oyun basima neler acti sen bilsen 1 sene platonik oldum hemde ruhsuz bir ayiya :) :(
Cevap sahibi+1 yılKendinle çelişiyosun desene..:)
Soran+1 yılHemde coookkk :) beni istemedi diye onu telde korkuttum bide ustund ustluk kacti venden dahada gelmez :) yalnizim :
Cevap sahibi+1 yılOldu o zaman..:D
Soran+1 yılSen bile kaciyon benden baksana :) ne
Cevap sahibi+1 yılUykumda benden kaçıcak çünkü birazdan..:)
Cevap sahibi+1 yılYoruluyorum canım napayım iş güç zor şeyler bunlar..
+1 yılevet bende doktorum en azından branslar farklıysa ii olur
00 Yorumlamaat önemi yokda sonucta doktor isterdim hasta olunca bakardı daha saglıklı olurdum :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltıp okuyan sevgilim vardı ben ayrıldım ondan benim dengemi bozmuştu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirdim geceleri yataktada benimle ilgilensin yeter :D
00 YorumlaSağlık konusunda 11,7b cevap paylaştı. Aşk varsa diğerleri teferruat olur.
00 YorumlaTam ideal bence doktorla yürür bu iş :D
00 YorumlaGideri vsr mı doktorun ))))
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki bana para değil yatakta lazım..
00 YorumlaPara için evlenmek mi kalsın zuzu ^^
00 Yorumla
+1 yıldoktor bir beyefendı ile eveeeet ):
10 Yorumlasaglık teknikeriyim anacım rutbe farkı vaar :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAman salla gitsin nolacak
özelden yaz hemen evlenelim :D
00 Yorumlaparaya önem vermem ben
00 Yorumla
+1 yıldoktor olursa taparım olm..
00 Yorumla
+1 yılpara önemli değil seviyor muyum o önemli
00 YorumlaMaaşa göre eş aramadığım için düşünebilirdim
00 YorumlaKarşısındaki, kadını seviyorsa niye olmasın
00 Yorumlaben isterimde o beni istemez kanka :D
00 Yorumla