Kezban olmaktan nasıl kurtulunur :)))?

Bugüne kadar kolay kolay trip atmazdım ve bununla gurur duyardım. Şimdi ise tam bir kezbana dönüştüm. Ama bu trip işi de çok keyifliymiş beee :D Daha önce niye atmamışım dediğim de oluyor arada sjdkfhsdfjdsf

Derler ya hani ''Türk kızına 365 gün seni düşündüm dersen sana 6 saat ne yaptın diye sorar.'' Aha işte aynen bu hatunlara dönüştüm.

Hadi bana Rus kızı edebiyatı yapın. Hem güzel hem tripsiz hem uysal hem de parada gözü olmayan hatunlardan (!) bahsedin. Ayy yok ya kıskanmıyorum niye kıskanıcam kii? Yani hepsi taş gibi hatun ama ben niye kıskanayım ki :(( Tamam kabul kıskanıyom ama onlardan daha iyi Rus salatası yapıyorum hıh.

Aha yine girdim triplere. Kast ettiğim şey tam olarak bu. Kezban bıyıklarım bile vaaaaaaaaaar. İsterseniz ayran ısmarlarlayıp bıyıklarımı görebilirsiniz. Neyse iğrençleşmeyeyim. :))

Trip bağımlısı oldum. Kurtarın beniii :(( Üç gün sonra ailemin yanına gidicem iki trip atsam dobra dobra laf koyar bizimkiler :D Naz da yapılmıyo anasını satiyim. Ev ev değil açık sözlü insanların bir araya geldiği alan mübarek.
Kezban olmaktan nasıl kurtulunur :)))?