Dil piercingi hakkındaki yanlış düşünceler?

Seneler önce dil piercingi yaptırdım. Yaptırdıktan sonra internette yorumları okuduğumda dil piercingi olan kızlara kötü kadın, hayat kadını yakıştırmaları yapıldıgını gördüm. Yahu kardeşim ne alaka? :d küpe, kolye, yüzük gibi bir takı kendisi. İstediğimiz yerimize takarız bu küpemsi mereti. İster dudağa, ister kulağa ister dile. Bu bizi kötü kadın veyahut başka bir şey yapmaz.

Saçımızın rengine, piercingimize, giyim tarzımıza, makyajımıza her halta bi yakıştırma yapıyorsunuz. Ayrıca Dil piercingi sahibi biri olarak söylemek isterim ki dil piercingimi farkeden insan sayısı bi elin parmağını geçmez çünkü ağzımı aça aça konuşmam, gülmem ve piercingimi gösterme çabası içerisine girmem.

Şu zamana kadar sevgili bile yapmadım ama yorumları görünce sinirlenmemek elde değil. Ha madem göstermiyorsun neden deldirdin diyecek olursanız da, takıntılı ve stresli bi insanım. Ayağımı sallamadan duramam misal. Uyurken bile. Ayağım dursa elimi kıpırdatmam gerekir. Stres çarkı misali dikkatimi bu piercinge yönlendirince stresimin azaldığını farkettim. Benim gibi piercingi bu şekilde kullananlara da şahit oldum.

Ağzımın içinde bi sağa bi sola döndürüyorum, kimsenin ruhu duymuyor ben de mutlu mesut daha az stresli yaşıyorum. Şu dünyada yaşayacağımız 50 60 yıl onu da zehir etmeyin. İnsanları yargılamaktan vazgeçin lütfen.

(piercing hakkında soruları yanıtlayabilirim.)