O yüzden hemcinslerimi pek sevemiyorum ama tabi çok dolu dolu kadınlar da var onların hakkını yemem
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Teenagers dediklerimizin hepsi boş değil mi zaten? =)
Özellikle kızlar
Ahah valla cinsiyet ayrımı yapmadan, ikisinden de tiksiniyorum şahsen :D
Erkekler hiç olmazsa oldukları gibiler
Allah aşkına günün 2/3'ünü tuvalette geçiriyorlar :D Öyle olsa ne olur, olmasa ne olur :D
Tuvalette geçiriyorlar derken
Erkek çocuğun banyo/tuvalet ilişkisi işte...
Olgun kadınların da kaprisi havası şusu busu çekilmez.. Bana erkek mi büyük kadın mi büyük dersen erkek büyüktür derim
Yahu en azından kadında bir hareket, bir aksiyon, bir renk var... Erkek dümdüz ya =)
Erkekler yalın yalansız dolansız
Erkekler büyük işler yapıyor ama kadınlar saçma sapan şeylere takılıp kalıyor
Yalan ağzımıza yuva yapmış... Ne yalansızı :) Kadın da yalan söyler, ama en azından yakalanmaz. Kırmaz yani kimseyi :)
Evet o doğru, kadın biraz detayda boğulurken; erkek çözüm odaklı olduğu için öyle sanırım o.
Karekter ve iyilik kadın da olur zaten ama kadınlar küçük işte yapacak bişey yok ... O yalan dolan erkekler de adam değil zaten
O zaman, sen erkekleri sevmeye devam et; ben de kadınları sevmeye devam edeyim, anlaşalım :)
Valla ben yine de erkeklere hayranım zihinsel ve fiziksel güçleri ve yaptıkları büyük işlerden ötürü 🙂
Kadının iç yüzü çok çirkin yani çıplak gerçekliği çok çirkin
Ama kadın hep maskeli
Normal olan bu ama. Sen erkeğin için bilmiyorsun, dışarıdan gördüğün kadarıyla yorumlayıp değer veriyorsun. Kadının tabiri caizse "ne mal" olduğunu biliyorsun, o yüzden de değer vermiyor ya da az değer veriyorsun =) Bende de tam tersi mesela. Erkeğin ne mal olduğunu bildiğimden, bilmediğim şeye daha çok değer veriyorum.
Erkeğin de iç yüzünü bilsen, çıplak halini... İnan böyle düşünmezsin :) Mesela "Babana bile güvenme..." diye bir laf vardır ama kimse "Annene bile güvenme" demez :)
Haklısın 🙂... kadınlar iyi gerçekten insanlara kötülük verme düşünceleri niyetleri yok
Günaydın 😊 Ah yine bir kazandı 😂
Kim kazandı 🙄
Ben 😇 Hak verdin ya bana, o açıdan dedimdi 😊
Biz konuştuk sadece haklı haksız durumluk bişey yok bence
"Haklısın 🙂... kadınlar iyi gerçekten insanlara kötülük verme düşünceleri niyetleri yok" yazdın ya, yahu. Şakasına dedim ben de. Yoksa ortada kazanacak bir konu ya da tartışma da yok =)
Bana göre 30'lu yaşlara kadar insanların çoğu boş. Ama ergenler bu konuda meşaleyi elinde tutuyor tabii.
Ve 30 dan önce insan bir sürü saçma sapan hata yapıyor ve bunlar-dan biri de benim maalesef o yüzden hâlâ bile kendimden utanırım
Aynen, insanların olgunlaşması yaşta değil, kafada bitiyor. Akıl yaşta değil başta diye boşa dememişler.
Eee erkekler o kadarbakarlarsa olacaklari o zaten.. bence yas onemli degil onemli olan olgunluktur
Teenlerin bazilari ergenlikten cikamamiş yinede akli basinda olanlar var
Ben olgun kadınlarla daha iyi anlaşıyorum ve daha cekici buluyorum :)
2 tane teen kızla görüşüyorum hiç de boş değiller :D
Teen olmasından olabilir o ama biraz boş olmak hoş olabilir
Teen mi? Seventeen gibi mi? :D
Sorunun mantığını çözen varsa dumanla haber versin
Bence boş olanlardan biri de sensin
Ne diyon 😀
Boş olanı da var olmayanı da
Al bütün erkekler senin olsun
garip bi kişiliksin :D
Öyleler bazıları
Sitede ne arasan var
Vallaha bıktım