Rüyada uyanmak isteyip uyanamamak , kabus görmek?

selam...
benim problemim rüyada uyanmak isteyip bir türlü uyanamamam. bu artık bende büyük bir problem haline geldi uyku kalitem düstü vee gün içerisinde kafam çok dağınık uykusuz ve bitkin olmama sebep oluyoo. nedense bazı dönemlerde sıkça yasanıyoo. uyumaya korkuyorum...

rüyadayım..
rüya içinde , rüyada oldugumu fark ediyorum ama.. hersey okadar gerçekçi ki yanii gündelik hayat netliğinde uyanmaya çalısıyorum sımdı uyanıcam dıyorum yıne uykudayım yıne uykudayım.. sonra biraz yusuflama baslıyorum ayetelkürsi okuyorum bu sefer yatagım sallandıgını bedenımın sallandıgını hissediyorum gözümü açmaya çalısıyorum ama açamıyorum çok yorgun düşüyorum olmuyo yanii.. neysee gözümü açıyorum odamdayım. yatakta dogruluyorum. etrafa bakınıyorum oda da kapı kapalı yataktan baska hiç bir esya yok ve odada pencere nın oldugu yerde pencere izi var duvar örmüşler kapamıslar yatakta oturu vaziyette nas felan okumaya baslıyorum yanı aklıma ne gelirse... duanın bellı bır yerınde ya duruyorum ya sasırıyorum. ya allah diyerek bitirmeye çalısıyorum sonra bağrarak uyanıyorum. ve hani bu öyle bir çıglık değil can havliyle avazım çıktıgı kadar oluyoo.. yanii en son yasadıgım olay buydu bu gibi buna benzer çok olay yasadım. yani sebebi nedir ya da benim gibi bu tarz olay yasayan birileri varmı? kendi basından da geçmiş olabılır duymus olabılır..

aklı basında yorumlar yaparsanız sevınırım.. inaçlı bir insanım. gece yatarken okuyarak yatmaya özen göseterimm..

yorum yaparsanız sevinirim..
Rüyada uyanmak isteyip uyanamamak , kabus görmek?