Aileme söylüyorum inanmiyorlar bana.. bazen mutfakta sesler ve rüyamda bana saldiran uzun boylu esmer kemerli bir burnu olan adam surekli bana saldiriyor ama önceleri görmediğim varliklar beni koruyordu daha sonra onlar goruyordum iki kisilerdi ve bazen sayilari 4e çıkıyordu. . Bunlar bembeyaz giyimli ve iri kalipli adamlardi ve beni kandirmak isteyen o adama karsi koruyordu.. sizce nedir bu?
Cevabın nedir?
+1 yıl3-4 yaşlarımda yaşadığım ve o kadar küçük olmama rağmen asla unutmadığım bir olay var.
Gene yatağımda uyanmıştım, karşımdaki balkon kapısından beyaz bir adam silüetinin bana doğru yürüdüğünü görmüştüm. Yüzü belli değildi, kıyafetleri var mıydı yok muydu hatırlamıyorum, sadece dış hatları belli olan ve beyaz olan bir silüetti. Bana doğru yürümesine rağmen yaklaşmıyordu. Bağırarak annemi çağırmıştım, annem gelip ışığı açtığında yok olmuştu. Annem rüya olduğunu söyleyip gittikten biraz sonra aynı silüeti görmeye başladım. Bu durum iki kez daha annemin gelmesi sonucunda yine devam etti ve annemin sanırım 4. kez gelip odada kalması veya beni de yanlarına alması sonucu kurtulmuştum. Bunun bir rüya olmadığına eminim çünkü uyumuyordum. Büyüdüğümde bunun belki bir melek veya cin gibi bir şey olabileceğini düşündüm.
Seninkiler eğer bu tarz (melek-cin) varlıklar değilse hayal olabilirler. Önce psikiyatriye gitmende fayda var.21 Yorumla- +1 yıl
Bana gizli depresyon var diyorlar
En İyi Cevaplar
+1 yılnas felak ayetel kursu surekli oku gunluk oku boslama
20 Yorumla
+1 yılCanim bilmiyorum ama o ruyayi gorunce kendinin ruyada oldugunu fark edersen ruyayi kontrol edebilirsin ben yapabiliyorum ama bu cok nadir oluyo fark etmek onemli arastir bir de ruyayi nasil yorarsan oyle olur pisikolojik olrak etkisinde kaldiysan pisikolaga falan gitmekte fayda var
23 Yorumla- +1 yıl
Hatta ismi falan var hatırlamıyorum
- +1 yıl
Berrak ruya ismi arastis. Zaten insan uyuyunca yari olu olur yani ruh bedenden cikar ve ruyada mesela yesillik bir yerdeysen ruhunda gercekten ordadir. ( din kitaplarinda da yaziyo)
Bence biraz seninkisi psikolojik atlatabilirsin.
Dua et namaz kil belki dinen yetersizliginden kaynaklanan biseydir
inançlı biriysen oku dua et kendini korumaya al
bir de bilen birini araştır senden para koparmaya çalışmayacak biri
yardım al
aileler inanmaz zaten çoğu kişi inanmaz
başlarına gelene kadar08 Yorumla- +1 yıl
Berhetiye duasindan sonra arttı
- +1 yıl
Ya artarsa?
- +1 yıl
Hz ali yapıyormuş o sürekli okuyormus
- +1 yıl
onunla sen bir misin soran
onun ilmi nerde senin ki nerde
neyi ne kadar bildiğini bilemeyiz ama demek ki bu dua sana ağır geliyor ısrarcı olman bu korktuğun şeylerin artmasına sebep olur
sana şimdiden inanmayan ailen o zaman akıl hastanesine kapatır kurtulamazsın bu gidişle
abarttığımı düşünebilirsin ama inan musallat sonucu akıl sağlını kaybedenleri gördüm dikkat et
o kadar basit değil bu ilimler - +1 yıl
Biliyorum ama engel olamıyorum kendime
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
24Cevap
+1 yılmusallat olmuş olabilirler? önce bir psikoloğa sonra üfürükcü olmayan bu işi gerçekten Allah rızası için yapan bir hocaya görünmeni tavsiye ederim. insanlar cinler yoktur diyecektir varlar emin ol benim kendi ailemde bu derdi yaşayanlar var.. büyü yapılmışda olabilir veya yattığın veya bulunduğun ortamda yatır ya da cinleri rahatsız eden bişeyler olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi şeyler olabilir
Geceleri uykusuz kaldığında gölgeler görmen normal. kötüye yorma bende görürüm hatta geceleri duş alırım genelde fön makinasını açtığımda çığlık sesleri duyarım hep. iş yerinde uyuya kaldığımda öyle bir rüya görmüştüm. Kapıdan uzun boylu iri bir kadın girdi negatif enerji yaydığından kötü oldugunu anlamıştım tam bana dokunacakken ardından uzun boylu yine iri genç bir adam girdi kadın kaçtı sonra uyandım rüyamda iş yerinde geçiyordu tam olduğum pozisyonda.
07 Yorumla- +1 yıl
Ahir zamanda insanlata bulasirlar araştırma yap ne demek istediğimi anlarsın
- +1 yıl
Mobil kullaniyorum.. kiyamet alametleri ve ahir zamanda cinlerin musallat olmasi diye arastir
- +1 yıl
Deccalin orduları cinlerden oluşuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an baktım netten sanırım berhetiye duası ağır bır duaymıs Allah yardımcın olsun kardeşim Namaz falan kıl ayetel kursi oku ya da ınternetten ya da gerçekten bı ımama danıs ya da vefk yazan bı hocayla görusmenı tavsıye ederim Allah yardımcın olsun İnşallah İstediği gibi olur herşey
06 Yorumla- +1 yıl
Vefk ne
Cevap sahibi+1 yılmuska tarzı bişey korumak için internette arastırabılırsın
- +1 yıl
Dua ediyorum ama
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.havashoca.com/ şu siteye bakmanı öneririm aradığın cevapları inş. bulursun
- +1 yıl
Ok sagol
Cevap sahibi+1 yılönemli değil inş. geçer
Diğer konusunda 996 cevap paylaştı. karanlıkta hareket eden gölge mi? ya gölge olabilmesi için ortamlar hiç oluşmamış. halisünasyon olabilir. doktora gitmelisin.
22 Yorumla- +1 yıl
İşte kimse inanmıyor
durumun psikiyatri ve nöroloji ile alakalı sanırım. öncelikle bu hekimlere gitmelisin. sonra varlık vs işlerine bakarsın. yapman gereken öncelikle pozitif tıp la tedavi olmaktır.
00 Yorumla
+1 yılGüzelim senin psikolojik sorunun var. Kendine bir dünya kurmuşsun. Çık oradan.
05 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok
- +1 yıl
Bazı demanslı kişiler hayaller veya halüsinasyonlar görebilir. Elbette demanslı her kişide bu olacak anlamına gelmez ya da bu problemler görülen her kişi demansa sahip demek değildir.
- +1 yıl
Demans ne demek
- +1 yıl
bu konuyu kendin araştır. Her şeyi cine periye yorma.
- +1 yıl
Baktim
Ya o bembeyaz seylerden bende gordum inaniyorum sana.
Odani temizle, yataklarini kontrol et , dusunu al temizlen ekmek kirintilari falan filan olursa olurmus..05 Yorumla- +1 yıl
Yatarken 7 defa ayetel kürsü okuyorum
- +1 yıl
Psikiyatri diyorlar ama gittigimde depresyon hapi veriyorlar ki gizli depresyon deyip duruyorlar
- +1 yıl
Bende okuyorum onun için yaklasamiyorlar
Ben karanlıkta elimi göremiyorum sen hareket eden gölgeler görüyorsan Peygamber felanmısın amk? :D
03 Yorumla- +1 yıl
* ne ya önce bir bayanla konuşmasını öğren dangalak!!!
- +1 yıl
Umarim musallay olur sana teykel
Diğer konusunda 553 cevap paylaştı. Kanka şizofreni başlangıcı bile olabilir kesin psikiyastri git
019 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ya
- +1 yıl
Şizofreni hastası bunları yazabilir mi
- +1 yıl
İlginç bende bilim adami adayiyim
- +1 yıl
Evet biyologum
- +1 yıl
John NASh i bilmiyorsan hayatına bak derim adam dünyanın sayılı matematikçilerinden miş hatta Nobel ödüllü ama şizofrenmiş hatta filmi bile çekildi a beatiful mind başrolde russel crowe Oscar'lı bir filmdir tavsiye ederim gerçekten böyle konuları ciddiye al sonra çok geç olabilir bir psiye git
- +1 yıl
Gizli depresyon diyorlar. . Nolojide unutkanlik icin ilac falan veriyor.. icmiyorum tabi o ilaclari mide bulandirici tatlari var
- +1 yıl
Gizli depresyonu kim dedi bilmiyorum ama işin ehli varken başkalarının yönlendirmesine girme İsmet Kırkpınar adlı bir psi var Türkiye'nin en iyilerinden yaşlı bir adam zaten Prof ona bir uğra derim özel yeri yok anca hastanede hala görev yapıyormu bilmiyorum ama ciddi görünüyor durumun ona bir uğra derim internette araştır nerdeymiş inşallah emekli olmamıştır böle bir duruma ciddi bir doktorun bakması en iyisi olur
- +1 yıl
Bende doktura gorundum pekte umursamiyorum
- +1 yıl
Yeah
- +1 yıl
Ben şahit oldum, şizofren teşhisi konmuş üniversiteli bayan. kulağında sesler duyuyor psikiyatri vermiş ilaç başka ne yapabilirki? hocaya götürdük. dediki yalnız uyuyamıyorum wc'ye tek giremiyorum derslerim berbat namazında bir kız. hoca ben vesileyim şifa önce Allahtan vede vesile 2 ruhani varlık dedi ve duaya başladı durdu ne diyor dedi okusada bırakmıcam seni iyi dedi dua bitti mumlar yaktı sonrasında sordu ses yok dedi 5 ay oldu aynı ilacıda bıraktı diğer sorunlarıda bitti.
- +1 yıl
Şizofreni değilim hele deli hiç değilim berhetiye duasini okuyun bana inanacaksiniz
Ya o sana saldıran adama bişey yapma bakalım napacak :)) niye kasıyon kendini bu kadar.
07 Yorumla- +1 yıl
Ya o gölgeler
- +1 yıl
Berhetiye duasi okudukça artıyor
- +1 yıl
Tövbe de valla pişman olursun
Ben de bazen gölge görüyorum. Kapının önünde biraz durup da yan odalara geçenler falan korkutuyor insanı :)
01 Yorumla- +1 yıl
Biz yanlız değiliz
Diğer konusunda 914 cevap paylaştı. Bende böyle bir şey yaşamıştım ama tek gecelikti sürekli devam ediyorsa ya psikolojik ya da musallat olan varlıklar vardır muska felan yazdırabilirsin.
00 YorumlaOdanda poster filan var mı ilk onları kaldırmakla başla mesela
02 Yorumla- +1 yıl
Poster ne alaka.. atarurkun poster gibi resmi var
+1 yılonunla dost olmaya çalış ya da bir abdest al mayk
00 Yorumla
+1 yıleğer gerçekten oluyorsa yattğın odaya Kuran-ı Kerim koy bakalım yine olcakmı aynısı.
00 Yorumla
+1 yılSoruyu okurken biri sanki önümden geçti lan :( şebeke felan mi bunlar
02 Yorumla- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
valla bak
Arkadaşlar Bende Arada Bir Geçerken ya da Yürürken Küçük Hızlı Geçen Gölgeler Görüyorum
00 YorumlaUlan zaten 3.5 atiyorum :D
11 Yorumla- +1 yıl
Niye ki
+1 yılşu an sıçtıgımın kanıtıdır.
015 Yorumla- +1 yıl
Niye ki
- +1 yıl
korktum mk. Hocaya git.
- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
lan git işte ayrıntısını bılemem ama onluk bı durm.
- +1 yıl
Vardi berhetiye duasi ile arttı
- +1 yıl
lan sen nelere bulaştın...
- +1 yıl
Galiba cin cagirmisim bu dua ile
- +1 yıl
lan off yaa tam netten o duanın ne olduguna bakıyodum orrrospu cocugu davulcu camın önuınden davula vurdu korkudan elım ayagım tıtrıyo ...
- +1 yıl
Baktin mi her dileği kabul ediyor diye surekli okuyordum bende
- +1 yıl
baktım. Bak kardeşim yapma deymez yapmışsanda herşeyin bir çözümü var hocaya git. ..
- +1 yıl
Ne hocası bir dileğim var onun için hem çabalıyor hemde o duayi ediyorum
- +1 yıl
neymiş o?
- +1 yıl
Bende kalsin
- +1 yıl
bencede kalsın. Kendine dikkat et. İyi geceler.
- +1 yıl
Sanada
Bana 6. his filmini hatirlattin:////
04 Yorumla- +1 yıl
Onu izlemedim hiç
- +1 yıl
Yasamasi var..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBin kez dedim ramazanda bari içme şu mereti.
01 Yorumla- +1 yıl
Icmiyorum
:(((((((((((((((((((((((((((
00 YorumlaHı hı korktum şimdi bak :(
00 YorumlaPsikiyatriye git zaman kaybetme;-)
00 Yorumlagit yat pmpa:D
01 Yorumla- +1 yıl
Ciks olmaz
+1 yılkedidir kedi
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBehretiye okuma!
00 Yorumla Kankaların işte
00 Yorumla
+1 yılÜstünu ört bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorku filmi gibi
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi